Aanbod

Wil jij uit het verhaal breken wat je jezelf vertelt? Je volle potentieel leven en je leiderschap nemen? Zit je nu in het 'oude' en weet je dat je veel meer kunt dan je nu laat zien? Alleen wat is het nieuwe nu en welke acties kun je nemen? Ik help je bij het nemen van beslissingen die je nu voor je uit schuift, zowel privé als in je business. 

Ik bied 3 programma's / trajecten aan waarin ik jou help om uit te breken en om te gaan doen wat je te doen hebt, met plezier, met leiderschap en vanuit je verlangen! 

BreakOut sessie!

Wil jij overgaan tot actie en uit je dagelijkse realiteit breken? Boek dan nu een baanbrekende BreakOut sessie!
Tijdens een individueel traject bootsen we jouw huidige realiteit na waar we op energetisch niveau veranderingen gaan aanbrengen voor een mega shift in jouw mogelijkheden! Door deze situatie visueel te maken voel je zelf uit welke stukken je uit mag breken. Dit maakt dat je gelijk in de actiestand komt.

De eerste 4 boeken deze sessie voor 147,00 op een zaterdag in augustus. Hierna gaat de prijs omhoog naar 197,00

Lees meer

Leef je Leiderschap!

Aan het einde van dit traject:

 Neem jij leiderschap over jouw leven en ga je vol vertrouwen voorbij aan angst, twijfel en oude oordelen!
 Begrijp je waarom bepaalde mensen en ervaringen op je pad komen.
 Je ziet wat hun echte boodschap en bijdrage is aan jou.
 Dit traject leert je anders te kijken naar die pijnlijke ervaring uit je verleden.
 Weet je hoe je pijn omzet in kracht.
 Weet je hoe je jouw waarheid leeft en dát kiest wat je verder helpt. 

Lees meer

Shape Your Destiny - ronde 2

De gratis online journey die je in contact brengt met je levensmissie. Ik leer je hoe je beweegt van alles wat je dacht te moeten zijn naar actie vanuit vertrouwen. Na het programma neem jij moeiteloos afgestemde actie en zet je jezelf centraal. Personal leadership in alle facetten van je leven! 

Naast dagelijkse mails met opdrachten en een werkboek kun je lid worden van een besloten Facebook groep voor persoonlijke begeleiding en live Q&A sessies. 

Mis niets en schrijf je alvast in via de button hieronder of klik hier voor meer info!

 

Magnetiseren, Bars en energiewerk!

Magnetiseren helpt je om inzicht te krijgen in waar een blokkade zit en wat deze je te vertellen heeft. Het laat je de emotie erachter bekijken en deze kun je zelf proberen op te lossen. Het is nooit een vervanging voor medicijnen of een arts. Ik kies voor een holistische benadering. Klachten op lichamelijk en psychisch gebied hangen meestal samen. Bestrijd niet alleen een symptoom door bijvoorbeeld naar een geweldige fysio therapeut te gaan, maar ben ook bereid om te kijken en te voelen wat je lijf je wilt zeggen.

Een behandeling Bars van Access Consiousness. 

Healing in combinatie met een opstelling. 

Lees meer

Stuur me een bericht: