Aanbod

Wil jij uit het verhaal breken wat je jezelf vertelt? Je volle potentieel leven en je leiderschap nemen? Zit je nu in het 'oude' en weet je dat je veel meer kunt dan je nu laat zien? Alleen wat is het nieuwe nu en welke acties kun je nemen? Ik help je bij het nemen van beslissingen die je nu voor je uit schuift, zowel privé als in je business. 

Ik bied 3 programma's / trajecten aan waarin ik jou help om uit te breken en om te gaan doen wat je te doen hebt, met plezier, met leiderschap en vanuit je verlangen! 

BreakOut sessie!

Wil jij overgaan tot actie en uit je dagelijkse realiteit breken? Boek dan nu een baanbrekende BreakOut sessie!
Tijdens een individueel traject bootsen we jouw huidige realiteit na waar we op energetisch niveau veranderingen gaan aanbrengen voor een mega shift in jouw mogelijkheden! Door deze situatie visueel te maken voel je zelf uit welke stukken je uit mag breken. Dit maakt dat je gelijk in de actiestand komt.

Lees meer

30 dagen leiderschap met IMPACT

Wil jij 30 dagen lang werken aan jouw Impact? Elke dag een tool, tip, opdracht, visualisatie of video? Een nieuwe beweging in persoonlijk leiderschap - want hoe beter jij weet wat je nodig hebt, hoe sneller jij kiest wat past bij jou. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. 

Gezond Egoisme & Eigenheid - vijfdaagse deep-dive!

Wil jij leren hoe je acties neemt vanuit je unieke eigenheid & eigenwaarde? Vanuit Gezond Egoïsme. Zonder pardon. Deze gratis challenge gaat van start op zondag 12 november en we sluiten af op donderdag de 16e. 

Naast dagelijkse mails met opdrachten en een werkboek kun je lid worden van een besloten Facebook groep voor persoonlijke begeleiding en live Q&A sessies. 

Mis niets en schrijf je alvast in via de button hieronder of klik hier voor meer info!

 

Magnetiseren, Bars en energiewerk!

Magnetiseren helpt je om inzicht te krijgen in waar een blokkade zit en wat deze je te vertellen heeft. Het laat je de emotie erachter bekijken en deze kun je zelf proberen op te lossen. Het is nooit een vervanging voor medicijnen of een arts. Ik kies voor een holistische benadering. Klachten op lichamelijk en psychisch gebied hangen meestal samen. Bestrijd niet alleen een symptoom door bijvoorbeeld naar een geweldige fysio therapeut te gaan, maar ben ook bereid om te kijken en te voelen wat je lijf je wilt zeggen.

Een behandeling Bars van Access Consiousness. 

Healing in combinatie met een opstelling. 

Lees meer

Stuur me een bericht: