Individueel traject waar je in 2,5 à 3 uur helder hebt waar je blokkades zitten en welke acties je kunt nemen om hieraan voorbij te gaan.

Hoe pak ik dit aan?

We bootsen jouw huidige realiteit na waar we op energetisch niveau veranderingen gaan aanbrengen voor een mega shift in jouw leven! Door deze situatie visueel te maken voel je zelf uit welke stukken je mag breken. Dit maakt dat je gelijk in de actiemodus komt.

 

Je bent klaar om uit te breken als jij:

› Weet dat er meer is en dat je meer kunt dan je nu laat zien, je bent klaar voor succes
Bereid bent om ook na deze sessie je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te zetten
  Nu tegen een glazen plafond zit en niet weet hoe je hier door heen komt

Na deze sessie

  Doordat jij het zelf ervaart en voelt is het makkelijker om de bijbehorende acties te nemen
  Je komt als het ware thuis bij jezelf, bij wie je écht bent
  Je weet welke blokkades niet meer bij jou horen waardoor je andere keuzes maakt

Deze sessie is niet voor iedereen geschikt 
Het is voor jou als jij aan alles voelt dat je klaar bent voor de volgende stap 
Als je voorbij durft te gaan aan alles waarvan jij dacht dat het waar was zodat jij jouw eigen verhaal ademt 
Transformatie op een diep, energetisch level. Als jij nu denkt JA, dit is het!
Klik dan op onderstaande button

Cindy Stal: Toen ik bij Maike een BreakOut sessie volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen erna weer dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.

Ik ben Maike Maessen. Ik leid en begeleid je zodat jij het leiderschap over je leven (terug) neemt en zelf je mooiste leven creëert vol potentieel.
Jij maakt verbinding met jouw essentie zodat je leeft vanuit je kern: moeiteloos en krachtig! Ik help je om die verbinding te maken en vast te houden.