Life coach venray holistisch

Wil jij de 'dat-kan-ik-niet' overboord gooien en weten waar je naar verlangt? Merk je dat oude overtuigingen je steeds weerhouden om écht impact te maken en kun je wel wat hulp en begeleiding gebruiken bij jouw volgende stap? Dan ben ik er voor jou.  

We zijn continu in beweging, ontwikkeling en groei. Alleen en met anderen. We werken samen en we leven samen. Steeds bevind je je in een andere dynamiek. Het kan lastig zijn om te midden van anderen je eigen leven te leven of bij jezelf te blijven. Je gaat dan bijvoorbeeld eerder mee in de beweging van anderen, dan die van jezelf. Ik kan je leren om de beweging vanuit jezelf te maken, om je eigen keuzes te maken.

Want als je weet waarom je nu bepaalde acties neemt, kun je het kantelpunt opzoeken en daaraan voorbij gaan.

Tijdens een BreakOut sessie kijken we samen naar het thema waar je aan wilt werken. Welke conclusies heb je eerder getrokken die je nu vastzetten en weerhouden om de stap te maken die juist zo graag wil zetten. Ik leer je welke beweging je kunt maken om hier aan voorbij te gaan. Zie dit maar als de beweging van een liggende acht; het lemniscaat.

Het is een doorgaande, vleoeiende beweging met een kruispunt. Tijdens de sessie krijg je inzicht in wat je nu doet en waarom - welke actie je nu neemt als je op dit kruispunt bent - en hoe je dit kunt veranderen. Je leert een andere beweging te maken.

Na de BreakOut

Of het thema nu zakelijk is of gericht op je relatie, je kinderen of een ander vlak, na de BreakOut sessie heb je helder hebt waar je blokkades zitten/ En dus ook wat je kunt doen om hieraan voorbij te gaan. Door deze situatie visueel te maken en te verankeren voel je zelf ook uit welke stukken je kunt breken. Dit vraagt actie van jou zodat je ook echt uit die oude structuren komt. De BreakOut sessie is maatwerk, het is elke keer anders en altijd toegespitst op wat jij nu nodig hebt.

Hoe pak ik dit aan?

Ik werk met vloerankers, visualisaties om je mindset te veranderen en healing technieken. Op basis van je thema leggen we de ankers neer. Je kunt bijna alles opstellen om helderheid te krijgen over een thema of situatie. Je gaat echt voelen wat je lijf je vertelt als het ware en weet daardoor snel wat je volgende stap is.  Ik help je in dit proces. Je hoeft het niet alleen te doen. Je voelt wat wel en wat niet (meer) bij je past. Mijn ervaring is dat de inzichten snel komen en vaak ook verrassend zijn. Tijdens je opstelling voel ik je energie en kan ik je op die manier perfect begeleiden.

Je bent klaar om uit te breken als jij:

 Weet dat je veel meer kunt dan je nu laat zien
 
Bereid bent om ook na deze sessie je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te blijven zetten. De BreakOut is
   geen magische formule, het is een verandering in de energie, op zielsniveau. Het is geen quick fix, het vraagt van
   jou dat jij in actie komt 
 
Wilt weten hoe je van je oude of huidige carrière vol vertrouwen naar het nieuwe beweegt, ook als je nog niet 100%
   helder hebt hoe dit plaatje eruit gaat zien
 
Klaar bent voor het volgende level in je carrière, financiële status  of onderneming

Zij gingen je voor: 

Cindy Stal: 'Toen ik bij Maike een BreakOut sessie volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen erna weer dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.'

Evelien: 'De BreakOut sessie heeft me laten zien dat ik nog meer mag vertrouwen op mijn gevoel en heeft me laten voelen hoe ik de energie beter kan laten stromen. 
Bijzonder vond ik het om tijdens de opstellingen zo duidelijk verschil in gevoel te ervaren, je lichaam verteld je meer dan je denkt! Ook werd duidelijk wat mijn knelpunten zijn. We zijn daar mee aan het werk gegaan en ik heb mogen ervaren met welk gevoel ik deze verandering kan maken. Het is heel fijn om met Maike te werken. Doordat ze jouw energie ook voelt en door haar open en heldere blik voel je je vrij om open en eerlijk te zijn. Een hele mooie manier om een nog intenser gesprek met je echte ik te houden!'

Daniella Hoppermans: 'Lieve Maike, bijna 2 weken geleden heb ik ervoor gekozen om bij jou een Breakout sessie te doen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella, Herbalife coach.'

Tarief

De telefonische intake is gratis. Dit kan via Skype of FaceTime of e-mail. Net wat jij prettig vindt. Hierna kun je kiezen voor een sessie van 2,5 tot 3 uur. Na deze sessie plannen we een afspraak om te kijken of er meer nodig is. Steeds meer mensen kiezen ervoor om langer met me te werken zodat je niet alleen met inzichten naar huis gaat maar ook de concrete stappen kunt zetten onder mijn begeleiding. 

BreakOut sessie: 2,5 tot 3 uur. 197 euro incl BTW. Inclusief intake, uitwerking en opvolging. 

Contact

Heb je nog vragen of wil je gelijk een afspraak maken? Rechtsonderaan op je scherm zie je een blauwe contactbutton. Klik hier op en mail / whatsapp of bel me even. Ik zorg dat ik snel reageer. 

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om helder te krijgen waar jouw kracht ligt en waar je ten diepste naar verlangt. We kijken niet alleen naar jouw dromen, verlangens en wensen maar ook naar hoe je kind je leidt naar je grootste potentieel. Zodat jij gaat staan voor wie je bent en vanuit jezelf impact maakt.

In dit persoonlijke proces leer ik je om assertief te zijn en leiderschap te tonen. Ik leer je om weg te bewegen van verplichtingen en verwachtingen van anderen en terug te keren naar jouw kern, naar wie je echt bent, door je plek in te nemen en ruimte te nemen voor jezelf.