Wordt de ondernemer die sterkt staat in de keuzes vanuit impulsen en instinct. Voel je sterk bij keuzes die je vol vertrouwen vanuit je gevoel maakt.  

Ik help je om je kracht op een treffende manier in te zetten. Zodat jij niet meer weg stapt maar vol energie actie neemt vanuit je authentieke zelf. 

Business coaching 

In mijn werkwijze komt alles samen; werken met en aan je mindset, energie & healing, opstellingen, visualisaties. Zie het als 'connecting the dots'. Het vormt een persoonlijk traject dat helemaal is afgestemd op jou en je carrière.

Deze coaching is voor jou als jij:

Handvatten zoekt in je werk met kinderen; vanuit jou, niet vanuit andersmans methode
Stappen wilt zetten en doorpakken; hier kun je wel wat hulp en begeleiding bij gebruiken
Niet meer over je eigen grenzen heen wil gaan
Je niet langer wil laten beïnvloeden door de mening of kritiek van een ander
Je zeker wil voelen in je werk

Wat is het resultaat:

Als jij je plek inneemt; je uitspreekt vanuit je gevoel en je ruimte claimt, maak jij de cirkel weer rond en kun je vanuit jouw grootst denkbare potentieel stappen zetten.    
   

    Je voelt je sterk in de keuzes die je maakt vanuit je gevoel 
Je stapt niet meer terug als iemand het niet met je eens is     
    Je blijft krachtig staan, ook bij plotselinge veranderingen en ook wanneer mensen om je heen even niet lekker in hun vel zitten    
Je krijgt tools die helpen bij het volledig omarmen van jezelf, je unieke zijn

Je investering

Elke persoon is anders, elke vraag is dat ook. Ik bied een traject dat perfect aansluit past bij jouw thema en vraag. Na de gratis telefonische intake (kan telefonisch of live) doe ik jou een op maat coaching voorstel. Sessies zijn per uur of anderhalf uur af te nemen. 

Ik ben Maike Maessen en het is mijn missie is om jou te helpen ontdekken hoe jij krachtig, vol vertrouwen en eigenheid staat als je eigen ware zelf. Terwijl je jouw weg creëert. Steen voor steen. Waar zit jouw kracht? Hoe klinkt jouw waarheid? Hoe voelt de échte jij? Welke ruimte heb je nodig, welke plek neem je in? Hoe kun je vertrouwen op je innerlijke leiding? Ook als die afwijkt van het sociaal wenselijke plaatje.