Wil jij leren hoe jij je kind kunt zien als voorbeeld om als ouder, leraar of ondernemer grote stappen te kunnen maken? 
Ik help je om helder te krijgen waar je kracht ligt en waar je ten diepste naar verlangt zodat jij actie neemt én leeft vanuit je authentieke zelf. 

De sleutels waarmee we gaan werken:

(Jouw) kinderen

Kinderen spiegelen. Ze laten met hun hele wezen zien hoe het is en reflecteren hoe het écht is. Ze doen zich op geen enkel vlak anders voor. Ik laat je zien hoe je jouw kinderen kun zien als spiegel en hoe zij je helpen in een stuk zelfverwezenlijking en persoonlijke ontwikkeling. Ik leer jou om te zien wat er echt speelt. In jou en in je kind. Ik leer je om te zien waar jij nog weg kijkt en waar je kind die ruimte pakt.

Leiderschap

We gaan opnieuw je basis leggen, onder andere met behulp van opstellingen, visualisaties en lichaamswerk. Thuiskomen bij jezelf dekt de lading misschien nog wel het meest.Ik leer je loslaten; wat is van mij en wat is van de ander? Ik leer je te zien wat die ene gebeurtenis in jouw leven aan jou laat zien en hoe je hieraan voorbij kunt gaan. Ik leer hoe je andere keuzes maakt, niet vanuit de eerste emotie, maar vanuit leiderschap. Ik leer je wat je omgeving je spiegelt. Elke dag zet je stappen, grote en kleine, naar jezelf. 

Potentieel

Ik leer je om contact maken met je grootste verlangens en droom. Vanuit die ontdekking neem je actie, vol vertrouwen. 

Concreet:

Een volledig verzorgde coachingsdag. Helemaal afgestemd op jou. We starten om 10:00 uur en rond 16:00 ronden we af. 

Wat haal je uit deze dag:

Als jij je plek inneemt, kunnen je kinderen ook hun plek innemen.
Dan is de cirkel weer rond. Vanuit jouw grootst denkbare potentieel ga jij stappen zetten.

Wat is het resultaat:

    Je ervaart wat rust in jezelf is    
    Je blijft eenvoudig 'in het nu', dicht bij jezelf en in je eigen kracht omdat je snel voelt wat voor jou is en wat niet    
    Je blijft krachtig staan, ook bij plotselinge veranderingen    
     Je begrijpt jezelf én je kind    

Wat is jouw investering?

444,- excl. voor een geheel verzorgde dag inclusief lunch en een online check-up enkele week na onze dag

507,-
excl. voor een nét iets intensiever traject
Naast de dag samen mag je me 1 maand voor- en 1 maand achteraf je vragen mailen of sturen via whatsapp.

Betaling in termijnen is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Je kind als voorbeeld

Kinderen van nu vragen hetzelfde als wij destijds aan onze ouders vroegen. De kinderen van nu zijn alleen bewuster en hebben een duidelijke taak in ons midden. Ze houden ons net zo lang bezig tot wij hun boodschap zien, hun voorbeeld volgen en gaan doen wat we écht te doen hebben. 

Wij - hun ouders, leraren of ondernemers die werken met kinderen - worden ook steeds bewuster. Je weet misschien al dat kinderen je spiegelen en wilt hen vooral leiden en begeleiden. In dat proces wil je voorbij gaan aan je eigen maskers, pijn en triggers. Kinderen écht zien voor wie ze zijn. Jezelf écht zien voor wie je bent. En dat laatste is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Steeds terug naar je eigen 'neutrale' krachtige plek kan heel lastig zijn als je er voor je gevoel steeds uit wordt gehaald. Liefst maak je impact vanuit je eigen potentieel.  

Waarom deze coachingsdag?

Iedereen heeft iets wat 100% bij hem of haar past. Ik wil niet alleen dat je dit vindt maar ook dat je weg beweegt van alle maskers en aangeleerd / sociaal wenselijk gedrag dat je je in de loop der jaren eigen hebt gemaakt. Zodat je actie neemt vanuit jouw grootste potentieel. Het is tijd dat wij de last van de schouders van onze kinderen halen, deze zelf dragen én oplossen. Als jij je ruimte niet inneemt door alles en iedereen voor te laten gaan en jezelf naar achter plaatst, ontstaat er aeen ruimte, een gat.

 

Andere kant zijn kinderen loyaal en zullen er alles aan doen om het jou makkelijker te maken. Ze vullen de ruimte op. Ze gaan dragen wat jij niet draagt. Dit kan anders. Kinderen mogen schuilen onder je vleugels, ze hoeven deze niet te ondersteunen.

Deze dag vormt een combinatie van een stuk zelfverwezenlijking en dienstbaarheid. Beiden zijn belangrijk voor je en onderdeel van jou. Die balans raakt nog wel eens zoek. Deze dag helpt je om jouw evenwicht te vinden, om te ontdekken wat wél werkt voor jou.

Heel veel acties die je neemt, neem je op basis van triggers vanuit het beschadigde kind in jou.

Dit is iets wat we allemaal doen, zowel bewust als onbewust. Het gaat hierbij niet om goed of fout maar om inzicht in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Waarom gebeurt iets en waarom reageer jij op een bepaalde manier? Ik leer je niet alleen waarom je dit doet maar ook hoe je hier aan voorbij kunt gaan. 

We nemen nu vaak acties vanuit aangeleerd gedrag. Vanuit normen en waarden die zijn opgelegd vanuit de opvoeding, vanuit school. Alles bracht ons ver weg van wie we in essentie zijn. We leren om mee te gaan in de kudde. Tijdens deze dag leer ik jou hoe je terug komt bij die pure zelf, de krachtige versie van jou en hoe je vanuit deze plek impact gaat maken. Bij alles wat je doet, bij elke stap die je zet. Grote en kleine. 

 

Als je nu terecht komt in een situatie die iets triggert, een situatie waarin iets wordt geraakt in jou dan reageer je vaak vanuit een patroon wat je je hebt aangeleerd vanuit je kindertijd. Je hebt iets 'waar' gemaakt of aangenomen. Op basis van dit patroon of masker reageer je en houd je onbewust zelf in stand wat je eigenlijk niet wil en blijf je als het ware tegen dezelfde muren oplopen. Ik ga je helpen om deze cirkel te doorbreken. Je gaat leren om iets anders te doen wat je altijd deed, ik leer je actie te nemen vanuit een grotere energie. Ik leer je om zowel kritisch als liefdevol te kijken naar jezelf.

Vanuit je liefde voor jezelf
Vanuit je liefde voor je kinderen.
Vanuit mijn liefde voor mijzelf.

Het mag licht.
Het mag met plezier.
Het mag vanuit liefde.
Voor jezelf en voor je kind.

Ik ben Maike Maessen en ik help jou - bewuste ouder of professional die werkt met kinderen om helder te krijgen waar jouw kracht ligt en waar je ten diepste naar verlangt. We kijken niet alleen naar jouw dromen, verlangens en wensen maar ook naar hoe je kind je leidt naar je grootste potentieel. Zodat jij gaat staan voor wie je bent en vanuit je eigenheid impact maakt.

In dit persoonlijke proces leer ik je om assertief te zijn en leiderschap te nemen. Ik leer je om weg te bewegen van verplichtingen en verwachtingen van anderen en terug keren naar jouw kern, naar wie je echt bent, door je ruimte en je plaats in te nemen.