Gaat dit over jou?

>

Het voelt alsof je op een kruispunt staat. Je zit misschien zelfs tegen het instorten aan. Je hebt het gevoel dat je het drastisch anders wilt gaan doen. De richting die je wilt kiezen staat haaks op wat je nu doet. Hoe ga je dit aanpakken? 

 

>

Voor anderen weet je het altijd zo goed. Voor jezelf is het een ander verhaal. Je bent gevoelig en voelt haarfijn aan wat de ander nodig heeft en verwacht van jou. Hier verlies je je snel in. Je gaat over je eigen grenzen heen en laat anderen over jouw grenzen heen gaan. 

 

>

Perfectionisme is jou niet vreemd. De angst om in beweging te komen ook niet, bang om iets fout te doen. Misschien ben je ook bang om er alleen voor te staan of ben je juist bang voor het succes; want dan moet je presteren terwijl alle schijnwerpers op jou zijn gericht. 

 

>

Misschien zit je in een relatie die niet meer helemaal bij je past. Je weet dit diep van binnen, maar wat wil of moet je dan? Dit zie je terug in meer relaties, die met je vader of moeder of met je kind(eren). Hoe breek je hier doorheen?

 

>

Keuzes maak je vanuit je gevoel. Vooral de meest belangrijke keuzes. Als je die moet verdedigen ten opzichte van iemand die meer denkt dan voelt dan is dat lastig voor je. Je voelt je soms echt met de rug tegen de muur staan. Je kunt niet goed uitleggen waarom je iets wilt of doet.

 

Kort samengevat....er woelt een groot innerlijk conflict in je. Zolang jij je aanpast - want hier ben je een kei in - gaat het goed. Zodra je doet wat jij wilt, valt de hele wereld over je heen.

Het liefst van alles wil je...

Vol vertrouwen en eigenheid blijven staan voor jezelf - ongeacht wat er om je heen gebeurd

Je grenzen liefdevol bewaken, je niet uit het veld laten slaan. Weten wat je echt wilt, waar je hart écht naar uit gaat.

Het perfectionisme loslaten, het staat je eigenlijk alleen maar in de weg 

Een eerlijke, gelijkwaardige liefdevolle relatie waarin jij helemaal jezelf kunt zijn

Leren hoe je sterk staat in de keuzes die je maakt vanuit je intuïtie, impulsen en je instinct

Het allerbelangrijst is misschien nog wel dat je leert dat het voorval wat je op dit kruispunt bracht, de grootste, mooiste uitnodiging is die je ooit hebt gehad.

Wat als ik je vertel dat dit kan?

Na dit intensieve één op één coachingstraject met mij ben jij in staat om jouw plek krachtig in te nemen. Ook wanneer de buitenwereld heel anders denkt en handelt dan jij. Je voelt je vrijer en zekerder. Als jij je plek inneemt; je uitspreekt en kiest vanuit je gevoel en je ruimte claimt, dan kunnen je kinderen ook hun plek innemen. Zij hoeven dit niet langer voor je te dragen. Jij kunt de cirkel weer rond maken en vanuit jouw grootst denkbare potentieel stappen zetten.

Wil jij weten of dit traject voor jou is? Neem dan nu vrijblijvend contact met me op. Je kunt het formulier invullen op deze pagina, je kunt me bellen of via messenger een berichtje sturen (rechtsonderaan op de pagina).

Niet geheel onbelangrijk...je investering

Elke persoon is anders, elke vraag is dat ook. Ik bied een traject dat perfect aansluit past bij jouw thema en vraag. Na de gratis telefonische intake (kan telefonisch of live) doe ik jou een op maat coaching voorstel. Sessies zijn per uur of anderhalf uur af te nemen.

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om helder te krijgen waar jouw kracht ligt en waar je ten diepste naar verlangt. We kijken niet alleen naar jouw dromen, verlangens en wensen maar ook naar hoe je kind je leidt naar je grootste potentieel. Zodat jij gaat staan voor wie je bent en vanuit je eigenheid impact maakt.

In dit persoonlijke proces leer ik je om assertief te zijn en leiderschap te nemen. Ik leer je om weg te bewegen van verplichtingen en verwachtingen van anderen en terug keren naar jouw kern, naar wie je echt bent, door je ruimte en je plaats in te nemen.