Lifecoach Venray personal coach burnout overspannen

Gaat dit over jou?

>

Het voelt alsof je op een kruispunt staat. Je zit misschien zelfs tegen het instorten aan. Je hebt het gevoel dat je het drastisch anders wilt gaan doen. Je weet alleen niet welke weg je in wilt slaan of welke richting bij je past. De richting die je wilt kiezen staat haaks op wat je nu doet. Hoe ga je dit aanpakken? 

 

>

Voor anderen weet je het altijd zo goed. Voor jezelf is het een ander verhaal. Je bent gevoelig en voelt haarfijn aan wat de ander nodig heeft en verwacht van jou. Hier verlies je je snel in. Je gaat over je eigen grenzen heen en laat anderen over jouw grenzen heen gaan. 

 

>

Perfectionisme is jou niet vreemd. De angst om in beweging te komen ook niet, bang om iets fout te doen. Misschien ben je ook bang om er alleen voor te staan of ben je juist bang voor het succes; want dan moet je presteren terwijl alle schijnwerpers op jou zijn gericht. 

 

>

Misschien zit je in een relatie die niet meer helemaal bij je past. Je weet dit diep van binnen, maar wat wil of moet je dan? Dit zie je terug in meer relaties, die met je vader of moeder of met je kind(eren). Hoe breek je hier doorheen?

 

>

Keuzes maak je vanuit je gevoel. Vooral de meest belangrijke keuzes. Als je die moet verdedigen ten opzichte van iemand die meer denkt dan voelt dan is dat lastig voor je. Je voelt je soms echt met de rug tegen de muur staan. Je kunt niet goed uitleggen waarom je iets wilt of doet.

 

Kort samengevat....er woelt een groot innerlijk conflict in je. Zolang jij je aanpast - want hier ben je een kei in - gaat het goed. Zodra je doet wat jij wilt, valt de hele wereld over je heen.

Het liefst van alles wil je...

Vol vertrouwen en eigenheid blijven staan voor jezelf - ongeacht wat er om je heen gebeurd

Je grenzen liefdevol bewaken, je niet uit het veld laten slaan. Weten wat je echt wilt, waar je hart écht naar uit gaat.

Het perfectionisme loslaten, het staat je eigenlijk alleen maar in de weg 

Een eerlijke, gelijkwaardige liefdevolle relatie waarin jij helemaal jezelf kunt zijn

Leren hoe je sterk staat in de keuzes die je maakt vanuit je intuïtie, impulsen en je instinct

Wist je dat de grootste chaos uitmondt in de mooiste uitnodiging én de eerste stap naar je nieuwe leven is?

Het allerbelangrijst is misschien nog wel dat je leert dat het voorval wat je op dit kruispunt bracht, de grootste, mooiste uitnodiging is die je ooit hebt gehad.

Wat als ik je vertel dat dit kan?

Na dit intensieve coachingstraject  van minimaal 3 sessies die om de week plaatsvinden ben jij in staat om jouw plek krachtig in te nemen. Ook wanneer de buitenwereld heel anders denkt en handelt dan jij. Je voelt je vrijer en zekerder. Als jij je plek inneemt; je uitspreekt en kiest vanuit je gevoel en je ruimte claimt, dan merk je direct verandering in je omgeving, je relaties, je familie en je gezin. Je merkt dat het werken met kinderen of je eigen kinderen zo kan raken.

Je zult direct profijt hebben van rust in huis, meer harmonie, kinderen die elkaar weer wat gunnen. 

In positieve of negatieve zin word je steeds geraakt door de onbevangenheid van je kind. Kinderen zijn direct verbonden aan jou. Als het niet goed gaat met jou, gaat het ook niet goed met je kind. We leven in een tijd waarin jij als eerste van alle voorgaande genereraties binnen je familie de keuzes kan maken vanuit jezelf. Onafhankelijk van de extreme sociale controle en religie. We zijn de eersten die dit kunnen doorbreken. Zodra jij het doorbreekt, doorbreek jij het ook voor je kinderen. Jij kunt de cirkel weer rond maken en vanuit jouw grootst denkbare potentieel stappen zetten.

Wil jij weten of dit traject voor jou is? Neem dan nu vrijblijvend contact met me op. Klik op het blauwe bolletje rechtsonderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik zorg dat ik snel reageer, meestal lukt dit dezelfde dag nog. 

Niet geheel onbelangrijk...je investering

Elke persoon is anders, zo ook elke vraag. Ik bied een traject dat perfect aansluit bij jouw thema en vraag. Na de gratis intake (kan telefonisch of live) doe ik jou een op maat coaching voorstel. We gaan minimaal drie sessies doen van elk één tot anderhalf uur. Deze vinden om de week plaats. Dat klinkt misschien intensief maar dit heb jij nodig om je stappen te kunnen zetten. Na deze sessies bekijken we of je nog meer nodig hebt. 

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om helder te krijgen waar jouw kracht ligt en waar je ten diepste naar verlangt. We kijken niet alleen naar jouw dromen, verlangens en wensen maar ook naar hoe je kind je leidt naar je grootste potentieel. Zodat jij gaat staan voor wie je bent en vanuit jezelf impact maakt.

In dit persoonlijke proces leer ik je om assertief te zijn en leiderschap te tonen. Ik leer je om weg te bewegen van verplichtingen en verwachtingen van anderen en terug te keren naar jouw kern, naar wie je echt bent, door je plek in te nemen en ruimte te nemen voor jezelf.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met me op door op het blauwe bolletje rechts onderaan in je scherm te klikken. Kies voor de manier die voor jou het prettigst voelt en ik zorg dat ik snel reageer op jouw vraag.