Life coach venray holistisch lifecoach Coach Maike Maessen

Dit product - de SoulShift - heb ik speciaal gecreëerd omdat ik merk dat steeds meer mannen en vrouwen de persoonlijke ontwikkelingsreis willen maken.

De journey die hen helpt om dicht bij zichzelf te staan. Deze reis maken we samen in dit levensveranderende traject van 4 maanden.

Ik begeleid je om in jouw persoonlijke omgeving de shift maken zodat je durft te kiezen voor dat wat je écht gelukkig maakt.

Kun je hulp en begeleiding gebruiken bij jouw volgende stap? Dan ben ik er voor jou.

Je bent continu in beweging, ontwikkeling en groei. Alleen en met anderen. Of het nu gaat om het grootbrengen van je kind(eren), de relatie met je partner, de sociale kring waar je in beweegt, je familiesysteem, je werk en zeker ook je uiterlijk en manier van leven.  Je werkt en leeft samen. Steeds bevind je je in een andere dynamiek. Het kan lastig zijn om te midden van anderen je eigen leven te leven of bij jezelf te blijven en om alles uit je leven te halen.

Hoe voel je je en hoe draag je dit uit, als je ware zelf? 

Ook wanneer iedereen om je heen denkt dat je een burn-out hebt, een midlife of gewoon in een wereld leeft die niet echt is. Jij weet beter. Je hebt een gevoel. Eentje dat steeds groter wordt. Steeds heb je je aangepast aan de mensen om je heen. Die goed bedoeld liever geen verandering zien. Maar dat verlangen in jou groeit en wordt steeds sterker.

Alleen hoe ga je dit nu aanpakken? Hoe geef je woorden aan je droom? Als je puur vanuit je verstand kijkt stap je gelijk terug. Maar.....zodra je jezelf toestaat te vertrouwen en je wens er te laten zijn dan voelt het alsof er heel veel mogelijk is.

Je voelt dat je een kant op mag bewegen die groots voelt.
Dat kan behoorlijk spannend voelen.
Ik leer je hoe je die beweging vanuit jezelf maakt.

Ik help je om een transformatie te maken en je leven zo vorm te geven dat het op alle vlakken in lijn is met hoe jij het voor je ziet. Zodat je keuzes maakt vanuit je gevoel en je hier sterk bij voelt. Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Stap voor stap geven we dit vorm.

Zodat je leeft op de manier zoals dit goed voelt voor jou.
Zodat je relaties  jou óók energie geven.
Je neemt meer tijd om de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn.
Rust en evenwicht. Je voelt perfect aan wat past bij jou.
Je zegt JA tegen jezelf en je droom.

Tijdens dit traject zet je jouw verlangen vol vertrouwen neer. Ook je droom om voor jezelf te starten of volledig in je eigen onderneming te werken. Dit traject kom je los van oude structuren en belemmerende overtuigingen zodat je gaat doen waarvoor je hier bent.
En dat klinkt misschien een beetje zweverig...ik denk dat jij precies weet wat ik hier bedoel.

Na de Soul Shift

De sleutel is vertrouwen in jezelf en je al aanwezige kennis.
Kiezen en daar durven gaan waar anderen nog niet zijn geweest.
Want weten wat je wilt is één facet, het vormgeven komt erna en dat mag je tijd geven om te ontstaan.
Zodat jij het kunt dragen. Samen leggen we deze basis.

Na het Soul Shift traject heb je waar je ooit van droomde.
Je neemt de acties die nodig zijn.
Je stapt niet meer weg maar staat vol in het leven.

Hoe pakken we dit aan?

Binnen de coaching sessies werk ik met verschillende technieken die je niet alleen helpen om het grote geheel te overzien, het helpt je ook om te kiezen wat echt past bij jou. Zo werk ik met visualisaties om je mindset te veranderen, healing technieken en systemische coaching. Tijdens de sessies voel ik je energie en kan ik je op die manier perfect begeleiden.

Een groot verlangen kan spannend zijn, ik help je om hapklare stukken te maken zodat jij vol vertrouwen de acties neemt en je leven vorm geeft.
Ik help je in dit proces en wijs je goede kant op.

Dit transformerende traject is voor jou als jij:

Je voelt dat het tijd is om jouw verlangen de wereld in te zetten
Wilt stoppen met jezelf vertellen 'dat kan nu niet'
De mogelijkheden wilt zien die je hebt
Weet en voelt dat je veel meer kunt dan je nu laat zien
Dynamieken durft te veranderen
Systemen wilt doorbreken zodat helemaal jezelf bent
Wilt weten hoe je van je huidige situatie vol vertrouwen naar het nieuwe beweegt, ook als
je nog niet 100% helder hebt hoe dit plaatje eruit ziet

 

Jouw investering voor dit transformerende traject

Jouw investering voor dit levensveranderende traject is 1997,- euro inclusief BTW.
Betalen in termijnen is mogelijk.
Wat krijg je hiervoor, naast ongelimiteerde mogelijkheid om al je vragen te mailen?
8 1:1 coaching sessies - bij mij in de praktijk of online - van ongeveer 2 uur.
1 live dag die je ook in mag zetten in 2 dagdelen om concreet te werken aan je doel(en).

Heb je vragen over dit traject, hoe ik werk of twijfel je of het past bij jouw plannen?
Stuur me een berichtje, dit kan via de blauwe knop rechtsonder in je scherm.
Dan plannen we een afspraak om te kijken of jouw verlangen bij dit traject past en andersom.

Dit transformerende traject is voor jou als jij:

Je voelt dat het tijd is om jouw verlangen de wereld in te zetten
Wilt stoppen met jezelf vertellen 'dat kan nu niet'
De mogelijkheden wilt zien die je hebt
Weet en voelt dat je veel meer kunt dan je nu laat zien
Dynamieken durft te veranderen
Systemen wilt doorbreken zodat helemaal jezelf bent
Wilt weten hoe je van je huidige situatie vol vertrouwen naar het nieuwe beweegt, ook als
je nog niet 100% helder hebt hoe dit plaatje eruit ziet

Recensies

Daniella Hoppermans: 'Lieve Maike, bijna 2 weken geleden heb ik ervoor gekozen om bij jou een Soul Shift traject te doen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella, Herbalife coach.'

Cindy Stal: 'Toen ik bij Maike een Soul Shift traject volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen erna weer dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.'

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om alle facetten van je leven te vormen zoals jij dat verlangt. In dit proces help ik je om anders te denken, zien, voelen, horen en ervaren. Zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt die jouw verlangen de wereld verder in dragen. Ik werk steeds vaker met zelfstandig ondernemers die volledig vanuit hun business willen leven. Dit traject is maatwerk en volledig op basis van jouw droom en wat je wilt neerzetten.

Los komen van oude denkpatronen en systemen - zoals relatievormen die niet meer bij je passen. Dit kan spannend voelen in het begin. Ik help je om het geheel te blijven zien, zodat je stappen kunt blijven zetten.  Samen werken we alle thema's door.

Het resultaat is dat je weet hoe je jouw energie kunt inzetten op een manier die zowel jou als je verlangen ondersteunt. Zodat je trots, met veel zelfvertrouwen en zelfliefde verder gaat. Op deze manier heb ik zelf mijn leven vormgegeven. Vanuit de situatie waar ik op dat moment was. Stap voor stap. Tot het moment waarop alles samen kwam; in mijn privé leven, mijn bedrijf, mijn kinderen, mijn leefomgeving en mijn verlangen. Ik leef volledig vanuit mijn onderneming en ik support jou om hetzelfde te doen. Op de manier die perfect bij jou past. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn, in elke situatie en in elke levensfase.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling