Ontdek welke deuren er open gaan als jij je plek inneemt op basis van je gevoel. Als jij leert hoe je handelt vanuit je impuls, je intuïtie en instinct. En je sterk voelt bij de keuzes die je maakt vanuit je gevoel. Wat is er mogelijk voor jou als jij weet wat je écht wilt en hier vorm aan geeft?

Soul Shift Sessions

Wil je weten hoe je krachtig je plek inneemt? Leren opkomen voor jezelf en de stappen zetten die je echt zou willen maken. Hoe je sterk staat in je eigen gevoeligheid. Je merkt bijvoorbeeld dat je steeds geraakt wordt; op je werk, door andere mensen of door je kinderen. Of zelfs alles tegelijk.

Wil je graag weten hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan? Dan is deze laagdrempelige training geknipt voor jou. 

Ik leer je tools, tips en tricks, zodat je stappen gaat zetten die passen bij jou. Ik leer je een andere beweging te maken dan je tot dusver maakte. Het bijzondere hiervan is dat jij het proces aangaat maar het effect hiervan ook buiten jou voelbaar is; je gezin draait met je mee.

Voor 44,- euro kun je hier al bij zijn. Klik hieronder voor meer info of stuur me vrijblijvend een mail of een appje. Dan neem ik snel contact met je op, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Soul Shape traject

Een Soul Shape is voor mensen die zich krachtiger willen voelen en meer grip willen krijgen op waar ze nu eigenlijk écht naar verlangen.

Je kent vast de uitspraken als 'je moet leven vanuit je missie'. Maar wat dat is nu eigenlijk en hoe vind je jouw verlangen? Je draait nu in cirkels en stelt jezelf regelmatig de vraag: is dit het nu? Kun je wel wat hulp en begeleiding gebruiken bij je volgende stap? Ben je klaar om uit te breken? Dan is het Soul Shape traject perfect voor jou! 

De Soul Shape is toepasbaar op alle mogelijke thema's zoals; relaties, werk / zakelijk gerelateerde issues, gezondheid, leven en het grootbrengen van gevoelige kinderen. 

Spreker & inspirator

Een vraag die we allemaal hebben en die op verschillende momenten in je leven naar voren komt: wat wil ik écht? De vraagtekens helpen je niet om alle ballen in de lucht te houden. Je werk, je relatie en dan breng je ook nog gevoelige kinderen groot. Waar blijf jij in dit geheel? Hoe kun je het punt waar je bent beland gaan zien als een uitnodiging én sta je sterk terwijl je kiest vanuit je gevoel? 

Als toeschouwer en luisteraar krijg je energie om die nieuwe wegen te verkennen en geef ik je het vertrouwen om deze weg samen met mij te lopen.

Onderwerpen waar ik over spreek:

  • De link tussen je gevoelige kind en jezelf. 
  • Mindset; hoe vertel je jezelf dat andere verhaal? Want waar begin je?
  • Sterk staan in kiezen vanuit je gevoel, ook als je omgeving iets anders van je verwacht.  
  • Hoe kun je die ene heftige gebeurtenis in je leven zien als een uitnodiging?
  • De impact die je overtuigingen en conclusies hebben op je leven en hoe je hier aan voorbij kunt gaan.

Heb je niet gevonden wat je zoekt en wil je graag met me werken? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik zorg dat ik snel reageer, meestal lukt dit dezelfde dag nog. 

IG
in
FB

Wil je op een vrijblijvende manier kennis met me maken? Dan is deze mini cursus perfect voor jou!