Ik geloof dat je je hele leven kunt vormgeven zoals jij dat verlangt.

Dit gaat veel verder dan weten wat je wilt. Je neemt je eigen kleur namelijk pas aan als je je veilig voelt bij jezelf. Dan pas toon je je ware aard. Ik zocht de veiligheid altijd buiten mezelf. Ik waaide met alle winden mee.

Daarbij nam ik de kleur aan die op dat moment nodig was.

Vanaf het moment dat mijn kinderen naar school gingen werd mij duidelijk dat hoe ik leefde niet de manier was om vol energie door te kunnen gaan. Ik had mezelf compleet vast gezet in een systeem wat niet meer bij mij paste. Mijn kinderen lieten me zien, voelen en ervaren dat ik dit mocht veranderen.

Ik ben het waard om mezelf deze shift te gunnen.

Het échte besef kwam pas toen ik een paar jaar geleden terecht kwam in een situatie die mij op een kruispunt plaatste. Een kruispunt dat heel dwingend vroeg: wat ga je kiezen?

IG
in
FB

Een kruispunt dat me enerzijds liet voelen dat alles mogelijk was en anderzijds alles wat ik dacht en had opgebouwd op losse schroeven plaatste.

Het kruispunt bracht me dichter bij mijzelf. Alleen wist ik dat toen nog niet.

Het grootbrengen van mijn (gevoelige) kinderen, me zeker voelen bij leven naar mijn waarheid en doen wat ik écht wil doen. Mijn eigen gevoeligheid omarmen, keuzes maken vanuit dit gevoel én me hier sterk bij voelen. Ook als mijn omgeving dit afkeurt.

Het zijn de onderwerpen die de gouden draad vormen in mijn leven.

Ik was - en ben - een ster in aanvoelen wat anderen nodig hebben. Iedere keer paste ik deze truc toe, in groepen en binnen relaties; ik las de energie en paste me aan. Ik was de kameleon. Overal. Tot ik leerde dat de kameleon zijn kleuren aanpast als hij zich onveilig voelt.

Op weg terug naar mezelf verdiepte ik mij in allerlei onderwerpen. In hoe mijn gedachten mijn leven beïnvloeden, in werken met energie en blokkades. Ik deed cursussen zoals nieuwetijdskindercoaching, magnetiseren en mediumschap. Ik liet me coachen en leerde hoe ik kon presenteren en hoe ik mijzelf naar buiten toe kon neerzetten zoals ik me van binnen voelde.

Ik ontdekte wat ik écht wilde doen en leerde hoe ik hier vorm en woorden aan kon geven.

Ik omarmde mijn eigen gevoeligheid én leerde hoe ik dit kon zien en inzetten als mijn kracht. Het lukte me om die stemmetjes die mij weerhielden om stappen te gaan maken het zwijgen op te leggen. Mijn manier van denken én doen veranderde.

Dit alles had een gevolg. Ik sta nu krachtig in mijn keuzes. Mensen in mijn omgeving zien deze verandering ook. Steeds vaker krijg vragen zoals: 'Hoe kan ik meer rust en harmonie ervaren? Hoe leef ik meer vanuit mijn hart? Hoe ontdek ik wat ik echt wil? Hoe kom ik in beweging terwijl ik ook bang ben voor de gevolgen van de verandering?'

Je bent niet toevallig uitgekomen op deze pagina. Je leest dit niet voor niets. Je weet dat er meer is en dat jij meer kunt. Maar hoe geef je dit vorm en waar begin je?

Te midden van al die vragen ontdekte ik nog iets. Namelijk wat onze kinderen ons laten zien. Wat ze van ons vragen. Zowel van ons - de bewuste ouder - maar ook van ons als samenleving. Hoe we nog meer weg mogen bewegen van structuren, opvattingen en conclusies die ons niet meer dienen.

Ik leer je om alles wat je doet, denkt en voelt terug te brengen naar het verlangen in jou en dit vervolgens uitdraagt.

Terwijl je jouw eigen weg creëert. Stap voor stap. De vragen die hierbij centraal staat zijn: waar zit jouw kracht? Hoe klinkt jouw waarheid? Wat voelt de échte jij? Welke ruimte heb je nodig, welke plek neem je in? Hoe kun je vertrouwen op die innerlijke leiding? Ook als die afwijkt van het sociaal wenselijke plaatje.

Het is mijn missie om jou te helpen je leven vorm te geven zoals jij dat wilt; ik leer je om alles wat je doet, denkt en voelt terug te brengen naar het verlangen in jou en dat gaat uitdragen. Ik leerde om die andere, nieuwe beweging te maken. Vanuit mijzelf. Ik bouwde mijn leven opnieuw op. En dat exact is waarom mensen bij me komen. Ik weet dat jij dit kunt en hoe ik je dit kan leren.

Wil je weten hoe?

Kijk snel hier als jij klaar bent om te kiezen en het tijd is voor jouw mooiste leven.

Wil je meer weten? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Ik vind het leuk om persoonlijk kennis met je te maken. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer altijd, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Als je gelijk aan de slag wilt, klik dan op het plaatje hieronder. Je ontvangt na je aanmelding meteen de eerste les van mijn gratis cursus in je mailbox. 'Channel your inner Siri'; ofwel leer hoe je op een andere manier werkt met je intuïtie dan je tot dusver deed.