Het grootbrengen van (gevoelige) kinderen, je zeker voelen bij leven naar jou waarheid, doen wat je behoort te doen. Het zijn de onderwerpen die de rode draad vormen in mijn leven. Mijn eigen gevoeligheid omarmen, keuzes maken vanuit dit instinct én me hier sterk bij voelen. Ook als mijn omgeving dit afkeurt.

Mijn verlangen om 'iets groots te willen doen', het was er altijd al.

Als kind al wilde ik beroemd worden - zodat ik op die manier meer mensen kon bereiken. Met een goed kapsel, dat dan weer wel. Want kapster stond ook heel lang op mijn wat-wil-ik-worden-lijstje als kind. Het uiterlijke plaatje mag er zijn, het hoort bij mij maar ik ben het niet.

Een paar jaar geleden kwam ik terecht in een situatie die mij op een kruispunt plaatste.

IG
in
FB

Gratis e-book:

Een kruispunt dat heel dwingend vroeg: wat wil je en wat kies je? Een kruispunt dat me enerzijds liet voelen dat alles mogelijk was en anderzijds alles wat ik dacht en had opgebouwd op losse schroeven plaatste. Een kruispunt dat me terugbracht bij mijzelf.

Op die weg ben ik me gaan verdiepen in hoe mijn gedachten mijn leven beïnvloeden, in werken met energie en optellingen. Ik deed cursussen zoals kindercoaching, magnetiseren en mediumschap. Ik leerde presenteren en hoe ik mijzelf kon neerzetten zoals ik me van binnen voelde.

Ik ontdekte wat ik écht wilde doen en gaf hier vorm aan.

Ik omarmde mijn eigen gevoeligheid én leerde hoe ik dit kon zien als mijn kracht.
Mijn manier van denken en doen veranderde. Stap voor stap.
Dit alles had een gevolg. Mensen in mijn omgeving die zagen dat ik veranderde. Die zagen hoe ik groeide en straalde. Hoe doe je dat? Ik wil dat ook, vertel me alles! Hoe leef ik meer vanuit mijn hart? Hoe ontdek ik wat ik echt wil? Hoe laat ik de controle los? Hoe bewaak ik mijn eigen grenzen? Hoe kom ik in beweging terwijl ik ook bang ben voor de gevolgen van de verandering?

Ik leerde ondertussen hoeeenvoudig ik mijn wensen kon omzetten in een visueel concept en een website.

Ik merkte dat er meer mensen zijn zoals ik.

Je weet dat er meer is. Maar hoe geef je dat vorm? Waar begin je? Hoe ga je om met je eigen gevoeligheid en die van je kinderen?

Te midden van al die vragen ontdekte ik nog iets. Namelijk wat onze kinderen ons laten zien. Wat ze van ons vragen. Zowel van ons - de bewuste ouder - maar ook van ons als samenleving. Hoe we nog meer weg mogen bewegen van structuren, opvattingen en conclusies die ons niet meer dienen.

Ondertussen vonden nog meer mensen hun weg naar mij. Met vragen over de opvoeding van hun kinderen. Vragen over mijn onderneming. Hoe ben je begonnen? Hoe maak je dat e-book? Je komt zo natuurlijk over in je filmpjes, hoe doe je dat? Vragen over mijn privé leven. Vond je het niet eng om er alleen voor te staan? Hoe zet je die eigen onderneming op naast je bestaande leven en werkzaamheden?

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken hoe jij krachtig, vol vertrouwen en eigenheid staat als je eigen ware zelf.

Terwijl je jouw eigen weg creëert. Steen voor steen. Waar zit jouw kracht? Hoe klinkt jouw waarheid? Wat voelt de échte jij? Welke ruimte heb je nodig, welke plek neem je in? Hoe kun je vertrouwen op je innerlijke leiding? Ook als die afwijkt van het sociaal wenselijke plaatje.

Ik leerde om die andere, nieuwe beweging te maken. Vanuit mijzelf. En dat exact is waarom mensen bij me komen. Of je nu die (bewuste) ouder bent of de professional die werkt met kinderen. Ik weet dat jij dit kunt en hoe je dit kan leren.

Wil je weten hoe?

Kijk dan snel hier als jij  klaar bent om te kiezen en het tijd is voor jouw mooiste leven. 

Stuur me een bericht:

Gratis e-book: