Toen ik kinderen kreeg werd mij duidelijk dat hoe ik leefde niet de manier was om vol energie door te kunnen gaan. Het grootbrengen van mijn (gevoelige) kinderen, me zeker voelen bij leven naar mijn waarheid, doen wat ik écht wil doen. Het zijn de onderwerpen die de rode draad vormen in mijn leven. Mijn eigen gevoeligheid omarmen, keuzes maken vanuit dit instinct én me hier sterk bij voelen. Ook als mijn omgeving dit afkeurt.

Ik was een ster in aanvoelen wat de behoeften waren van anderen. Iedere keer maakte ik die slag, in groepen of teams. Ik was de kameleon. Overal. Tot ik leerde dat de kameleon zijn kleuren aanpast als hij zich onveilig voelt. 

Je neemt je eigen kleur pas aan als je je veilig voelt. 

Dan pas toon je je ware kleur. Ik zocht de veiligheid altijd buiten mezelf. Ik waaide met alle winden mee. Ik nam de kleur aan die op dat moment nodig was. 

Tot ik een paar jaar geleden terecht kwam in een situatie die mij op een kruispunt plaatste.

IG
in
FB

Een kruispunt dat heel dwingend vroeg: wat wil je en wat kies je? Een kruispunt dat me enerzijds liet voelen dat alles mogelijk was en anderzijds alles wat ik dacht en had opgebouwd op losse schroeven plaatste. Een kruispunt dat me terugbracht bij mijzelf. Alleen wist ik dat toen nog niet. 

Op die weg ben ik me gaan verdiepen in hoe mijn gedachten mijn leven beïnvloeden, in werken met energie en opstellingen. Ik deed cursussen zoals kindercoaching, magnetiseren en mediumschap. Ik leerde presenteren en hoe ik mijzelf kon neerzetten zoals ik me van binnen voelde.

Ik ontdekte wat ik écht wilde doen en gaf hier vorm aan.

Ik omarmde mijn eigen gevoeligheid én leerde hoe ik dit kon zien als mijn kracht. Het lukte me om die stemmetjes die mij weerhielden om stappen te gaan maken het zwijgen op te leggen. Mijn manier van denken én doen veranderde. Stap voor stap.

Dit alles had een gevolg. Ik sta nu krachtig in mijn keuzes. Mensen in mijn omgeving zien deze verandering ook. Steeds vaker krijg vragen zoals: 'Hoe kan ik meer rust en harmonie ervaren? Hoe leef ik meer vanuit mijn hart? Hoe ontdek ik wat ik echt wil? Hoe kom ik in beweging terwijl ik ook bang ben voor de gevolgen van de verandering?'

Je weet dat er meer is en dat je meer kunt. Maar hoe geef je dat vorm en waar begin je? 

Te midden van al die vragen ontdekte ik nog iets. Namelijk wat onze kinderen ons laten zien. Wat ze van ons vragen. Zowel van ons - de bewuste ouder - maar ook van ons als samenleving. Hoe we nog meer weg mogen bewegen van structuren, opvattingen en conclusies die ons niet meer dienen.

Mijn missie is om jou te helpen ontdekken hoe jij krachtig en vol vertrouwen leeft vanuit je gevoel. 

Terwijl je jouw eigen weg creëert. Steen voor steen. Waar zit jouw kracht? Hoe klinkt jouw waarheid? Wat voelt de échte jij? Welke ruimte heb je nodig, welke plek neem je in? Hoe kun je vertrouwen op die innerlijke leiding? Ook als die afwijkt van het sociaal wenselijke plaatje.

Ik leerde om die andere, nieuwe beweging te maken. Vanuit mijzelf. En dat exact is waarom mensen bij me komen. Ik weet dat jij dit kunt en hoe ik je dit kan leren.

Wil je weten hoe?

Kijk snel hier als jij klaar bent om te kiezen en het tijd is voor jouw mooiste leven. 

Wil je meer weten? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer snel, meestal lukt dit dezelfde dag nog. 

Heb je mijn gratis mini cursus al gevolgd? Lees er alles over via de link onder en meld je gelijk aan.