IMPACT

Ik ben Maike Maessen en ik train jou om je eigenheid vorm te geven, om je uit te spreken en om je écht te laten zien. Dit doe ik door je te leren om vol vertrouwen je plaats en ruimte te claimen. Door te helen wat geheel mag worden. Of je nu moeder bent, vader, (beginnend) ondernemer of leraar; je werkt met kinderen en je bent je bewust van de impact die je hebt. Na een traject met mij weet jij hoe je jouw eigenheid omzet in IMPACT en vanuit jouw unieke leiderschapsstijl actie neemt. 

Angst of vertrouwen

Ik geniet ervan als mensen voor hun dromen en verlangens gaan. Los van allerlei barrières en angsten zoals je leeftijd, financiën of iets aan je lijf dat niet doet wat het zou moeten doen. Het leven van jouw verlangen helpt en inspireert anderen om op te staan en hetzelfde te gaan doen.

In de ogen van anderen leek het waarschijnlijk alsof ik alles had. Het gezin, een mooi huis, een goede baan en leuke vakanties. Het perfecte plaatje. Ik dacht dat ik mezelf als een kameleon moeiteloos aanpaste aan elke situatie. Ik dacht dat ik een échte alleskunner was. Ik dacht dat het juist mijn kracht was dat ik voelde wat iedereen nodig had of verwachtte.

Shape Your Destiny

Toch ontkende ik een groot deel van mezelf zodat ik vooral dat normale leven kon leiden. Zodat ik mee kon in het beeld wat ik zelf had gecreëerd. Ik hield veel ballen in de lucht, werkte veel en wilde er altijd op-en-top uit zien. Ondertussen was ik altijd moe en deed ik niet wat ik écht leuk vond. Ineens overviel het me; want wat wilde ik nu eigenlijk? Wanneer zat ik aan het stuur én bepaalde ik wat ik ging doen? Voor het eerst in lange tijd maakte ik een keuze en ik besloot exact op dat moment dat het ik het anders ging doen. Dat ik méér kon dan ik tot dat moment had laten zien.

Ik koos

Vanaf die dag ontstond er vanuit mijn hervonden leiderschap iets nieuws. Ik zette mijn eerste stap naar mijn nieuwe bestemming die ik zelf vormde. Ik weet wie ik ben en wat ik te doen heb. Vanaf die dag leef & kom ik op voor mijn waarheid en alles wat belangrijk voor me is. Vanaf die dag maak ik mezelf zichtbaar in kracht en kwetsbaarheid.

Daar bleef het niet bij

Ik verschuilde me niet langer achter excuses, angst, oordelen of oude overtuigingen. Het beeld van alles wat ik dacht te moeten zijn liet ik los en ik nam actie op basis van vertrouwen. Ik maakte me los van alles wat geen bijdrage was voor de persoon wie ik verlangde te zijn. Ik koos ervoor om te mezelf te laten zien zoals ik mij voelde.

Toen ik koos veranderde alles

Kiezen maakte ruimte voor de persoon die ik vandaag ben. Het liet me rijzen, stralen en immens krachtig zijn. Deuren gingen open en wat eerder niet mogelijk was - of leek - is dat nu wel.

Bij alles wat ik doe ben ik me bewust van de kracht van kiezen, vanuit mijn energie, vanuit de wens om mijn mooiste leven te leven. Maar hoe doe je dat?
De vraag die ik op mijn beurt aan jou stel: wat is jouw unieke talent? Wat is je grootste barrière dat jouw verlangen aan de kant zet? Ben jij er klaar voor om voorbij te gaan aan wie je nu bent zodat de ware zelf op kan staan? In jou schuilt een verlangen, een droom, een leider met IMPACT! Wat nu als je dit verlangen in kunt zetten voor jouw mooiste leven vanuit jouw persoonlijke leiderschap? Ik  kan je hierbij helpen. 

Wat kies jij?

Klik hier om je aan te melden voor de gratis vijfdaagse IMPACT challenge!

Stuur me een bericht: