Droom groot, neem geïnspireerde actie!

Ik kan een stuk schrijven over hoe heerlijk het is om in je flow te zitten. Als alles lekker loopt, als vanzelf. Je zet de radio aan en elk nummer op de radio lijkt speciaal voor jou gedraaid te worden. Heb je dat trouwens wel eens? Ik wel, super vaak. Een wijze dame zei me ooit dat bij haar de muziek altijd perfect is afgestemd. En vanaf dat moment ben ik me er van bewust.

Meestal is het het eerste nummer wat ik hoor als ik de radio aan zet in de auto. Van de week bijvoorbeeld: ‘Welcome to your life | There’s no turning back’ uit een nummer van Tears for Fears. Super cool vind ik dat! En ook weer even een seintje dat ik vooral door moet gaan met wat ik doe.

Zo kan het gaan. Als je in de flow zit, doet wat je moet doen dan komt alles met gemak en vreugde. Alles lijkt dan op elkaar afgestemd, alles in en om je heen. Als je niet in je flow zit, het allemaal niet zo lekker loopt…tja, wat dan? Ik heb al eerder gezegd dat we het ons zo heerlijk moeilijk kunnen maken. Stress, boosheid, jaloezie, verdriet, het is allemaal energie.

Je bent niet je emoties

Het zijn emoties die je laten zien dat je niet in je kracht staat zoals ik dat noem. Als je leeft vanuit je persoonlijke power, je innerlijke kracht, dan zijn je innerlijke en uiterlijke universum verbonden. Zie het maar als een sneeuwbal die met elke slag groter wordt. Zo werkt dit ook, je gevoel is verbonden met de acties die je neemt.

Geïnspireerde actie heet dat. Je voelt iets en handelt ernaar. Je kunt ook iets voelen en het helemaal kapot denken. Je wilt iets, je kunt het al bijna voelen. Je ziet het voor je. Je kunt het aanraken. En toch weerhoudt iets je ervan om die actie te nemen. Om de stap te zetten.  Je ego verzint gelijk tien redenen om je op de plek te houden waar je bent.blue_sky_white_flower

Angst is slechte raadgever, vertrouw op je gevoel. Je lijf is een betere richtingaanwijzer. Helaas gaan we vaak pas echt opletten als we ineens niet meer vooruit kunnen.

Welk verhaal vertel je jezelf? Een voorbeeld van wat ik wel eens hoor: je moet niet teveel ‘life changing events in 1 jaar hebben’. Dat heb ik altijd grote onzin gevonden. Als het goed gaat en jij in je flow zit dan dienen zich JUIST allemaal dingen aan die je leven op zijn kop zetten. En als dat goed voelt: ga ervoor! Waarom zou je je tegen laten houden door zo’n achterhaalde gedachte die waarschijnlijk niet eens van jou is?

Dat zijn patronen en verhalen die je los mag laten. Wat kun je jezelf dan vertellen? Wat dacht je van: ik verwelkom elke dag liefde en overvloed in mijn leven. Leef jouw leven, vanuit jouw kracht. Zonder beperkingen die je ooit zijn opgelegd. Meer dan 90% van alle gedachtes zijn niet eens van jou. En het merendeel zijn beperkingen. Schrijf maar eens een dag lang alles op wat in je opkomt. Gedachtes over geld, over liefde en relaties en je werk. En stel jezelf erna de vraag: vind ik dit zo echt, is dit van mij?

Mindset en een sensationele shift

Het voelt alsof er de komende tijd een hoop gaat veranderen. Alsof we met zijn allen een complete shift gaan maken. Steeds meer mensen staan open voor wat ze voelen en waarnemen voordat ze er een oordeel aan verbinden. In bedrijven zien we dat ook. Ik dacht toen Trump de Amerikaanse verkiezingen won…nouja, ik was hoogst verbaasd. Maar wat als hij juist bij gaat dragen aan die shift? Want Donald Trump is wel een meester in het manifesteren. Ik ben het zeker niet in alles met hem eens, maar die credits heeft hij verdiend.

Dus, als dit mogelijk is, wat is er dan mogelijk voor jou? Als je elke dag leeft vanuit je flow, je kracht. Als elke dag de mooiste dag is en je leven je droomleven. Plant het zaadje. Schrijf het eens uit. Je leven zoals je dat graag ziet. Droom eens weg…wat kan er gebeuren? Dat je op een mooie dag ontwaakt en…je tot de wonderbaarlijke ontdekking komt dat het echt is?

Geplaatst in Je ware zelf zijn en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.