Lifecoach Venray personal coach burnout overspannen

Als ik me inleef in jou dan kan ik me indenken dat je vanuit je eigen unieke zijn elke rol wilt vervullen. En dat je mét energie je dag afsluit. Dit was voor mij pak hem beet zeven jaar geleden niet anders.

Want het zijn er heel wat; die rollen! Tel ze maar eens.

Liefst wil je ook nog met zelfvertrouwen keuzes maken vanuit eigenwaarde en zelfliefde. Zodat je jezelf geeft wat je nodig hebt en niet al je energie aan anderen geeft. Dit is de manier waarop je voorleeft aan je kind hoe het moet. Of kan - want heel vaak nog zijn we nét iets teveel gericht op de ander.

 

Wist jij dat je kind eigenlijk een soort guru is die je veel meer laat zien dan je nu denkt? Nu lijkt je kind je vaak te wijzen op alles wat níet gaat zoals je wilt.

Het zit hem nu vaak in kleine dingen. Je kind lijkt op al je knoppen tegelijk te kunnen drukken. Als we het hadden over het kind van een ander zou je er om kunnen lachen. Maar het niet om de ander. Het gaat om jou en hoe jij je voelt.

Een tijdje kun je dit prima handelen, maar je bent geen robot. Je bent niet de enige bij wie het erin sluipt. Tot je een moment hebt om 13 uur en je het liefst het glas wijn erbij wilt nemen. Of iets sterkers. Believe me, ook hier ben je écht niet de enige.

Ik voelde me althans heel vaak tekort schieten; want waarom doen ze bij mij dit en bij de ander iets heel anders. De spiegels van je kind en meer algemeen uit je gezinsleven bevatten parels voor jouw groei en ontwikkeling.

Als je dan een rondje sociale media hebt gedaan of online wat rond gaat neuzen lijkt het bij anderen vanzelf te gaan. Zal ik je één geheim verklappen? Zij doen ook maar wat. Ik heb althans zelf een hele tijd gezocht naar de mix van: wat laat mijn kind mij nou zien, wat kan ik hiermee en hoe ga ik me weer zo voelen zoals ik weet dat ik me kan voelen?

Zodat de dingen die eigenlijk gewoon moeten kunnen niet uitmonden in een strijd. Zodat je niet overal over na moeten denken.

Zolang jij je aanpast - want hier ben je een kei in - gaat het goed. Zodra je doet wat jij wilt, valt de hele wereld over je heen, dat is althans hoe het voelt.

Als ik het zou mogen raden zou ik gokken dat je al een cursus mindfulness of assertiviteit achter rug hebt.
Je mist het blijvend resultaat. Bijna denk je dat het aan jou ligt.

En dan kom je hier. Bij mij. Je hebt al van alles geprobeerd en nu ga ik je vertellen: doe nóg maar iets. Voor we überhaupt aan een traject beginnen hebben we persoonlijk contact en leg ik je uit hoe ik werk, wat we gaan doen en wat het je oplevert.

Niet alleen het perfecte plaatje leven in de ogen van het anderen; maar zelf ga je dit ook voelen.
Niet meer altijd moe of misschien wel uitgeput.
Niet meer alleen 'aan' staan voor de ander, maar ook voor jezelf.

Het belangrijkst is dat ik je leer om anders te kijken, voelen en ervaren.

Het kan écht anders en ik ga je leren hoe je dit aan kunt pakken.

Ik ben gespecialiseerd in intuïtief systemisch werk en opgeleid als nieuwetijdskindercoach; ik begeleid ouders om hun ouder - kind relatie te onderzoeken.
Samen onderzoeken we stukken op sociaal empatisch-, spiritueel-, sociaal en systemisch gebied.
Ik begeleid je naar je kern, daardoor weet jij wat je nodig hebt zodat je het voorleeft aan je kind.
Vanuit jou kan je hele gezin met je meedraaien.

En wel op een praktische manier die ook binnen het gezinsleven past, of je nu een alleenstaande ouder bent of samen leeft.
Ik reik tips en tools aan die je kunt blijven gebruiken.

Na dit advies- en verdiepingstraject van 3 sessies

Je begrijpt beter wat je kind van je vraagt en wat het echt nodig heeft.
Je weet hoe je je kind op sociaal emotioneel, spiritueel en energetisch vlak rijker maakt en ondersteunt zo de ontwikkeling van je kind.
Je begrijpt ook beter waar je eigen verlangens vandaan komen.
Alsof de puzzelstukjes op hun plek vallen.

Even concreet en praktisch; wat gaan we doen?

Dit advies en verdiepingstraject bestaat uit 3 losse sessies van elk 1,5 uur in mijn praktijk.
De sessies kun je alleen volgen of samen met je partner.

Jouw / jullie investering per sessie is 147,- euro inclusief BTW.

Heb je een vraag over de sessies, mijn werkwijze of twijfel je nog of het past bij jou?
Stuur me een berichtje, dit kan via de blauwe knop rechtsonder in je scherm.
Dan kijken we samen naar jouw vraag en thema en hoe we dit onderzoeken in 3 sessies.
Dit kan online of in mijn praktijk.

Ervaringen

Evelien

'Deze sessie heeft me laten zien dat ik nog meer mag vertrouwen op mijn gevoel en heeft me laten voelen hoe ik de energie beter kan laten stromen. Bijzonder vond ik het om tijdens de opstellingen zo duidelijk verschil in gevoel te ervaren, je lichaam verteld je meer dan je denkt! Ook werd duidelijk wat mijn knelpunten zijn. We zijn daar mee aan het werk gegaan en ik heb mogen ervaren met welk gevoel ik deze verandering kan maken. Het is heel fijn om met Maike te werken. Doordat ze jouw energie ook voelt en door haar open en heldere blik voel je je vrij om open en eerlijk te zijn. Een hele mooie manier om een nog intenser gesprek met je echte ik te houden!'

Clemens

'De kracht van Maike zit in haar terughoudendheid in de aanpak van je vraag. Stap voor stap verbindt ze jouw eigen verhaallijnen met elkaar op een manier die je zelf niet eerder herkend had. Je gaat anders naar je eigen ik kijken, waardoor je alles in een groter perspectief plaatst en dat brengt rust voor mezelf en mijn gezin. Dankjewel Maike.'

Wim

'Je liet me op een mooie manier zien waar ik stond op dat moment en zo was makkelijk te aanvaarden dat ik in wezen al verder was dan ikzelf op dat moment aanvaardde. Hoe je me begeleidde voelde veilig. je voelt de grenzen maar helpt zacht om verder te gaan zonder forceren.Ik voelde me helemaal gezien en dat werkt in alles door. Vooral omdat ik mezelf daardoor meer zie. En er dan ook helemaal mag zijn zoals ik ben, mijn voornaamste taak voor deze tijd en dat gaat steeds dieper en dieper, voel me daardoor steeds meer thuis bij mezelf. Dank je wel voor de ondersteuning hierin.'

Ik ben Maike Maessen en ik ben gespecialiseerd in intuïtief systemisch werk. Ik begeleid jou - alleen of eventueel samen met je partner - om de verdieping aan te gaan in de relatie met je kind. Zodat jij voorleeft hoe je alles uit het leven haalt en je gezinssysteem een gelukkig systeem is, of je alleen leeft met je kind of met een partner.

Het resultaat is dat je weet hoe je jouw energie kunt inzetten op een manier die zowel jou als je kind ondersteunt. Zodat je trots, met veel zelfvertrouwen en zelfliefde verder gaat. Op deze manier heb ik zelf mijn leven vormgegeven. Vanuit de situatie waar ik op dat moment was. Stap voor stap. Tot het moment waarop alles samen kwam; in mijn privé leven, mijn bedrijf, mijn kinderen, mijn leefomgeving en mijn verlangen.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met me op door op het blauwe bolletje rechts onderaan in je scherm te klikken. Kies voor de manier die voor jou het prettigst voelt; ik reageer snel op jouw vraag.