Hoe kan ik mijn kind ondersteunen Venray Maike coach

Als ik me inleef in jou dan kan ik me indenken dat je mét energie en een goed gevoel je dag wil afsluiten. Als ik de vrijheid neem om binnenbocht te nemen dan houdt dit in dat je zowel wilt dat je kind gelukkig is maar jij ook. Dit was voor mij pak hem beet zeven jaar geleden niet anders.

Liefst wil je ook nog met zelfvertrouwen keuzes maken vanuit eigenwaarde en zelfliefde. Zodat je jezelf geeft wat je nodig hebt en niet al je energie aan anderen geeft. Er is een manier waarop je dit alles voorleeft zodat je naasten kunnen aanhaken aan jouw energie. Tegelijkertijd houd je de relatie met je kind goed door op een andere manier naar hem of haar te kijken.

 

Wist jij dat je kind eigenlijk een soort guru is die je veel meer laat zien dan je nu denkt? Nu lijkt je kind je vaak te wijzen op alles wat níet gaat zoals je wilt.

Het zit hem nu vaak in kleine dingen. Zoals: hoe ziet de belevingswereld van je kind eruit; los van de interpretatie van anderen zoals school maar ook wij als ouders. Jij mag leren om te filteren wat goed voelt en wat je in je gezin kunt integreren. De rest mag je loslaten. Uit zowel eigen ervaring als met cliënten weet ik dat dit een heel bevrijdende manier van kijken is.

De spiegels van je kind en meer algemeen uit je gezinsleven bevatten parels voor jouw groei en ontwikkeling.

Als je dan een rondje sociale media hebt gedaan of online wat rond gaat neuzen lijkt het bij anderen vanzelf te gaan. Zal ik je één geheim verklappen? Zij doen ook maar wat. Ik heb althans een hele tijd gezocht naar de mix van: wat laat mijn kind mij nou zien, wat kan ik hiermee en hoe ga ik me weer zo voelen zoals ik weet dat ik me kan voelen?

Zodat de dingen die eigenlijk gewoon moeten kunnen niet uitmonden in een strijd. Zodat je niet overal over na moet denken.

Zolang jij je aanpast - want hier ben je een kei in - gaat het goed. Zodra je doet wat jij wilt, valt de hele wereld over je heen, dat is althans hoe het voelt.

Als ik het zou mogen raden dan gok ik dat je al het nodige aan zelfreflectie hebt ondernomen. Je mist het blijvend resultaat. Bijna denk je dat het aan jou ligt.

En dan kom je hier terecht; bij mij. Je hebt al van alles geprobeerd en nu ga ik je vertellen: doe nóg maar iets. Wees gerust; voor we überhaupt aan een traject starten samen hebben we persoonlijk contact en leg ik je uit hoe ik werk, wat we gaan doen en wat het je oplevert.

Niet alleen het perfecte plaatje leven in de ogen van het anderen; maar zelf ga je dit ook voelen.
Niet meer altijd moe of misschien wel uitgeput.
Niet meer alleen 'aan' staan voor de ander, maar ook voor jezelf.

Het belangrijkst is dat ik je leer om anders te kijken, voelen en ervaren.

Het kan écht anders en ik ga je leren hoe je dit aan kunt pakken. Ik ben erin gespecialiseerd om jou bij je innerlijke wijsheid te brengen. Dat doe ik onder andere met intuïtief systemisch werk. Daarnaast ben ik opgeleid als nieuwetijdskindercoach.
Samen onderzoeken we stukken op sociaal empatisch-, spiritueel en sociaal gebied.

Ik begeleid je naar je kern waardoor jij voelt wat je nodig hebt zodat je het voorleeft aan je kind.
Vanuit jou kan je hele gezin met je meedraaien. En wel op een praktische manier die ook binnen het gezinsleven past, of je nu een alleenstaande ouder bent of samen leeft. Ik reik tips en tools aan die je kunt blijven gebruiken.

Na dit advies- en verdiepingstraject van 3 sessies

Je begrijpt beter wat je kind van je vraagt en wat het echt nodig heeft.
Je weet hoe je je kind op sociaal emotioneel, spiritueel en energetisch vlak rijker maakt en ondersteunt zo de ontwikkeling van je kind.
Je begrijpt ook beter waar je eigen verlangens vandaan komen.
Alsof de puzzelstukjes op hun plek vallen.

Even concreet en praktisch; wat gaan we doen?

Dit advies en verdiepingstraject bestaat uit 3 losse sessies van elk 1,5 uur in mijn praktijk.
De sessies kun je alleen volgen maar mag ook samen met je partner.

De investering per sessie is 147,- euro inclusief BTW.

Heb je een vraag over de sessies, mijn werkwijze of twijfel je nog of het past bij jou?
Stuur me een berichtje, dit kan via de blauwe knop rechtsonder in je scherm.
Dan kijken we samen naar jouw vraag en thema en hoe we dit onderzoeken in 3 sessies.
Dit kan online of in mijn praktijk.

Ervaringen

Evelien

'Deze sessie heeft me laten zien dat ik nog meer mag vertrouwen op mijn gevoel en heeft me laten voelen hoe ik de energie beter kan laten stromen. Bijzonder vond ik het om tijdens de opstellingen zo duidelijk verschil in gevoel te ervaren, je lichaam verteld je meer dan je denkt! Ook werd duidelijk wat mijn knelpunten zijn. We zijn daar mee aan het werk gegaan en ik heb mogen ervaren met welk gevoel ik deze verandering kan maken. Het is heel fijn om met Maike te werken. Doordat ze jouw energie ook voelt en door haar open en heldere blik voel je je vrij om open en eerlijk te zijn. Een hele mooie manier om een nog intenser gesprek met je echte ik te houden!'

Clemens

'De kracht van Maike zit in haar terughoudendheid in de aanpak van je vraag. Stap voor stap verbindt ze jouw eigen verhaallijnen met elkaar op een manier die je zelf niet eerder herkend had. Je gaat anders naar je eigen ik kijken, waardoor je alles in een groter perspectief plaatst en dat brengt rust voor mezelf en mijn gezin. Dankjewel Maike.'

Wim

'Je liet me op een mooie manier zien waar ik stond op dat moment en zo was makkelijk te aanvaarden dat ik in wezen al verder was dan ikzelf op dat moment aanvaardde. Hoe je me begeleidde voelde veilig. je voelt de grenzen maar helpt zacht om verder te gaan zonder forceren.Ik voelde me helemaal gezien en dat werkt in alles door. Vooral omdat ik mezelf daardoor meer zie. En er dan ook helemaal mag zijn zoals ik ben, mijn voornaamste taak voor deze tijd en dat gaat steeds dieper en dieper, voel me daardoor steeds meer thuis bij mezelf. Dank je wel voor de ondersteuning hierin.'

Ik ben Maike Maessen en ik ben gespecialiseerd in intuïtief systemisch werk. Ik begeleid jou - alleen of eventueel samen met je partner - om de verdieping aan te gaan in de relatie met je kind. Zodat jij voorleeft hoe je alles uit het leven haalt en je gezinssysteem een gelukkig systeem is, of je alleen leeft met je kind of met een partner.

Het resultaat is dat je weet hoe je jouw energie kunt inzetten op een manier die zowel jou als je kind ondersteunt. Zodat je trots, met veel zelfvertrouwen en zelfliefde verder gaat. Op deze manier heb ik zelf mijn leven vormgegeven. Vanuit de situatie waar ik op dat moment was. Stap voor stap. Tot het moment waarop alles samen kwam; in mijn privé leven, mijn bedrijf, mijn kinderen, mijn leefomgeving en mijn verlangen.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met me op door op het blauwe bolletje rechts onderaan in je scherm te klikken. Kies voor de manier die voor jou het prettigst voelt; ik reageer snel op jouw vraag.