Heb je het gevoel dat je tegen een glazen plafond aan zit en het lukt je niet om hier op eigen kracht doorheen te breken?

Of dit nu je carrière betreft, je relatie of een ander vlak maakt eigenlijk niet uit. Je bent klaar voor het volgende level!
Tijdens een BreakOut sessie nemen we jouw huidige realiteit als vertrekpunt.
Dit stellen we op aan de hand van vloerankers.
Op deze manier heb je snel inzichtelijk waar je nu staat en welke actie(s) je kunt nemen om je werkelijke mogelijkheden te zien.

De BreakOut sessie is een individueel* traject waar je in 2,5 à 3 uur helder hebt waar je blokkades zitten en wat je kunt doen om hieraan voorbij te gaan.

Door deze situatie visueel te maken en te verankeren voel je zelf ook uit welke stukken je kunt breken.
Dit zorgt ervoor dat je gelijk in de actiestand komt! De BreakOut sessie is maatwerk, het is elke keer anders en altijd toegespitst op wat jij nu nodig hebt.

Hoe pak ik dit aan?

Ik werk met opstellingen en visualisaties. Op basis van je thema leggen we de ankers neer. Je kunt bijna alles opstellen om helderheid te krijgen over een thema of situatie. Je gaat echt voelen wat je lijf je vertelt als het ware en merkt daardoor snel wat je volgende stap is.  Je voelt wat wel en wat niet (meer) bij je past. Mijn ervaring is dat de inzichten snel komen en vaak ook verrassend zijn. Tijdens je opstelling voel ik je energie en kan ik je op die manier perfect begeleiden.

*) groeps- / teamtrajecten zijn ook  mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Je bent klaar om uit te breken als jij:

› Weet dat er meer is en dat je meer kunt dan je nu laat zien, je bent klaar voor succes!
Bereid bent om ook na deze sessie je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te zetten
›  Wilt weten hoe je van je oude of huidige situatie vol vertrouwen naar het nieuwe beweegt
  Naar het volgende level in je carrière of financiële status wilt

Zij gingen je voor: 

Cindy Stal: 'Toen ik bij Maike een BreakOut sessie volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen erna weer dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.'

Evelien: 'De BreakOut sessie heeft me laten zien dat ik nog meer mag vertrouwen op mijn gevoel en heeft me laten voelen hoe ik de energie beter kan laten stromen. 
Bijzonder vond ik het om tijdens de opstellingen zo duidelijk verschil in gevoel te ervaren, je lichaam verteld je meer dan je denkt! Ook werd duidelijk wat mijn knelpunten zijn. We zijn daar mee aan het werk gegaan en ik heb mogen ervaren met welk gevoel ik deze verandering kan maken. Het is heel fijn om met Maike te werken. Doordat ze jouw energie ook voelt en door haar open en heldere blik voel je je vrij om open en eerlijk te zijn. Een hele mooie manier om een nog intenser gesprek met je echte ik te houden!'

Daniella Hoppermans: 'Lieve Maike, bijna 2 weken geleden heb ik ervoor gekozen om bij jou een Breakout sessie te doen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella, Herbalife coach.'

Je investering is 147 euro, dit is inclusief intake gesprek.

Ik ben Maike Maessen. Ik leid en begeleid je zodat jij het leiderschap over je leven (terug) neemt en zelf je mooiste leven creëert vol potentieel.
Jij maakt verbinding met jouw essentie zodat je leeft vanuit je kern: moeiteloos en krachtig! Ik help je om die verbinding te maken en vast te houden.