Ben jij klaar om te krijgen wat je verlangt?

Maak je klaar om te krijgen wat je verlangt door leiderschap te nemen over je ontvangkracht, je calling, je plezier en je vertrouwen.

Je bent hier om 'JA!' te zeggen. JA tegen jezelf, JA tegen je hoogste waarheid, JA tegen meer kracht, voldoening en geluk in je leven.

Dit is je uitnodiging om te groeien. Treed binnen in deze sacred ruimte, in een intieme samenwerking met mij, zodat je het oude kunt laten gaan en in de vrijere, meer eigen en afgestemde versie van jezelf stapt.

business doorbraak sessie

Dit is voor de vrouw die klaar is

VOOR MEER

Voor de vrouw die een diepere verbinding verlangt, zowel met zichzelf als met het mysterie en de magie van het leven, terwijl ze haar hoogste realiteit vormgeeft - voor ultiem levensgeluk op alle gebieden van haar leven.

Samen gaan we sneller, grootser, dieper.

Vanwege het diep transformerende karakter van mijn werk, werk ik alleen met vrouwen die zich klaar voelen om hun onbewuste processen aan het licht te brengen en zowel hun licht als hun schaduw te omarmen. Licht en liefde alleen ain't gonna do the trick.

WAAR JE NAAR VERLANGT IS

Verdiepen in wie je bent, zonder alle oude lagen van conditionering en programmering.

Oplossen wat je succes in de weg staat.

Uplevelen in je bedrijf; je verlangt meer impact.

Je eigen bedrijf beginnen, helderheid in wat je te brengen hebt; je mooiste leven is nu.

Je wil leiderschap nemen vanuit plezier, passie, diep verankerd in je ware vrouwelijke essentie.

Een partner & mentor aan je zijde die je volledig kan vertrouwen in elk proces.

Doorbraaksessie voor je bedrijf online sessie

'Jij hebt mij richting gegeven, tools voor het praktische stuk, helderheid in doelgroep, aanbod, manieren van zichtbaarheid en acte de presence. Maar vooral heb je mij "mezelf" gegeven: een diep vertrouwen in mijzelf die ik mag volgen.'


Lotte (lees hier meer ervaringen)

Dit privé mentorschap met Maike is een sessie van 2,5 uur die je in één keer in kunt zetten of in twee delen van 75 minuten.
De sessie kun je persoonlijk en offline volgen in Venray of virtueel, via Zoom met opname achteraf.

De sessie wordt volledig op jouw wensen afgestemd en kan bestaan uit:

* krachtige opstelling om (systemische) blokkades te helen.
* business & leiderschap mentoring om je soul-biz te starten of te upgraden, om de energie achter je succes te begrijpen en om je impact te vergroten.
* diep energetisch werk gericht op jouw groei.
* Human Design voor je bedrijf.

Soms is een van deze krachtige sessies voldoende om een ​​diepe innerlijke shift te ervaren en je naar een nieuw bewustzijnsniveau te brengen. Wil je meer, dan kun je daarna kiezen voor het verdiepingstraject.

Boek deze privé intensive met Maike
Je investering is 599,- (excl. BTW)

BOEK NU

Stuur mij na je betaling een mail (maike@maikemaessen.nl) dan plannen we meteen een afspraak. Ik kijk er naar uit!

* Business Intensive Retreat; een dag van 11 tot 16:30-ish. Inclusief lunch. Deze dag is live / offline en is ook te boeken door compagnons. De investering voor deze retreat is € 1100 excl totaal.

Zie mij als je bondgenoot, je partner-in-crime, je persoonlijke transformatiekatalysator; hier om jou te helpen een leven en een bedrijf op te bouwen wat perfect past bij jou en je leven. Heb je vraag, stuur me dan gewoon een mail (info@maikemaessen.nl) ik ben de enige die de mails leest en ik reageer snel.