Ben jij een bewuste ondernemer of professional die werkt met kinderen? Wil jij je graag zeker voelen in je werk en heb je het gevoel dat je oude overtuigingen je belemmeren om écht het verschil te gaan maken?

Ben je klaar om door dat plafond heen te breken en kun je wel wat hulp en begeleiding gebruiken bij je volgende stap? 

Je wilt én kunt meer dan je nu laat zien.

Tijdens het Business BreakOut traject nemen we jouw huidige situatie als vertrekpunt. Vanuit dit punt bepalen we waar je uit wilt komen. Wat zijn jouw competenties, wat gaat je van nature goed af en hoe leg je hiermee de link naar je carrière om die shift te  kunnen maken? Door deze situatie visueel te maken en te verankeren voel je zelf waar je uit mag breken en welke verantwoording je mee draagt van anderen. Heel eenvoudig gezegd neem je tijdens een BreakOut de plek in die je bij je hoort maar waar je het contact mee bent verloren door de jaren heen.

Na de BreakOut

Weet je waar nu staat - en waarom - je weet ook welke actie(s) je kunt nemen om je werkelijke mogelijkheden te zien én te benutten.
Je weet  wat jouw echte verlangens zijn, belemmeringen en blokkades laat je los, we gaan echt de diepte in.

Pragmatisme, strategisch denken en mindset gaan perfect samen!

Dit zorgt ervoor dat je gelijk in de actiestand komt. De Business BreakOut is maatwerk, het is elke keer anders en altijd toegespitst op wat jij nu nodig hebt.

Hoe pak ik dit aan?

Ik werk met opstellingen en visualisaties. Op basis van waar je naar wilt kijken leggen we ankers neer. Je kunt vrijwel alles opstellen om helderheid te krijgen over een thema of situatie. Je ervaart wat wel en wat niet (meer) bij je past. Mijn ervaring is dat de inzichten snel komen en vaak ook verrassend zijn. Tijdens je opstelling voel ik je energie en kan ik je op die manier perfect begeleiden.

Business BreakOut is perfect voor jou als jij:

› Weet dat je veel meer kunt dan je nu laat zien
Bereid bent om ook na deze sessie je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te blijven zetten
›  Wilt weten hoe je van je oude of huidige carrière vol vertrouwen naar het nieuwe beweegt, ook als je nog niet 100% helder hebt hoe dit plaatje eruit gaat zien
  Klaar bent voor het volgende level in je carrière, financiële status  of onderneming

Wat anderen zeggen over de BreakOut sessie

Cindy Stal: 'Toen ik bij Maike een BreakOut sessie volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen erna weer dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.' Cindy is Intuïtief Coach.

Daniella Hoppermans: 'Lieve Maike, bijna 2 weken geleden heb ik ervoor gekozen om bij jou een Breakout sessie te doen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella. Herbalife coach 

Tarief

Elke persoon is anders, elke vraag is dat ook. Ik bied één (of meer) sessie(s) aan die naadloos aansluit(en) op wat jij echt nodig hebt. Na de gratis  telefonische intake doe ik jou een op maat coachingsvoorstel.

Ik ben Maike Maessen en ik help jou - bewuste ouder of professional die werkt met kinderen om helder te krijgen waar jouw kracht ligt en waar je ten diepste naar verlangt.
We kijken niet alleen naar jouw dromen, verlangens en wensen maar ook naar hoe je kind je leidt naar je grootste potentieel. Zodat jij gaat staan voor wie je bent en vanuit je eigenheid impact maakt.