Heb je het gevoel dat je tegen een glazen plafond zit in je carrière of business waar je zelf niet doorheen kunt breken?
Je wilt en kunt meer dan je nu laat zien. Iets houdt je tegen om door te gaan naar dat next level.

Tijdens het Business BreakOut traject nemen we jouw huidige situatie als vertrekpunt. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat zijn jouw competenties, wat gaat je van nature goed af en hoe leg je hiermee de link naar je carrière om die shit te  kunnen maken?  Door deze situatie visueel te maken en te verankeren voel je zelf ook uit welke stukken je kunt breken. Op deze manier heb je snel inzichtelijk waar je nu staat en welke actie(s) je kunt nemen om je werkelijke mogelijkheden en kansen te zien.

Het Business BreakOut traject is een individueel programma van 3 maanden waarin ik business coaching combineer met BreakOut sessies. Ik help je jouw echte verlangens naar boven te halen, belemmeringen en blokkades laat je los, we gaan echt de diepte in. 
Pragmatisme, strategisch denken en mindset gaan perfect samen!

Dit zorgt ervoor dat je gelijk in de actiestand komt! De Business BreakOut is maatwerk, het is elke keer anders en altijd toegespitst op wat jij nu nodig hebt.

Hoe pak ik dit aan?

Ik werk met opstellingen en visualisaties. Op basis van waar je naar wilt kijken leggen we ankers neer. Je kunt bijna alles opstellen om helderheid te krijgen over een thema of situatie. Je gaat echt voelen wat je lijf je vertelt als het ware en merkt daardoor snel wat je volgende stap is.  Je voelt wat wel en wat niet (meer) bij je past. Mijn ervaring is dat de inzichten snel komen en vaak ook verrassend zijn. Tijdens je opstelling voel ik je energie en kan ik je op die manier perfect begeleiden.

Business BreakOut is voor jou als jij:

› Weet dat er meer is en dat je veel meer kunt dan je nu laat zien, je bent klaar voor succes!
Bereid bent om ook na deze sessie je verantwoordelijkheid te nemen en stappen te blijven zetten
›  Wilt weten hoe je van je oude of huidige carrière vol vertrouwen naar het nieuwe beweegt, ook als je nog niet exact helder hebt wat dit nieuwe is
  Naar het volgende level in je carrière, financiële status  of business wilt

Wat anderen zeggen over de BreakOut sessie

Cindy Stal: 'Toen ik bij Maike een BreakOut sessie volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen erna weer dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.' Cindy is Intuïtief Coach.

Daniella Hoppermans: 'Lieve Maike, bijna 2 weken geleden heb ik ervoor gekozen om bij jou een Breakout sessie te doen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella. Herbalife coach 

Je investering is 777 euro incl. BTW. Wat krijg je hiervoor?


Een intake gesprek van een uur.
Gedurende 3 maanden heb je om de 2 weken een business coachingsgesprek van 1,5 uur of een BreakOut sessie van 2,5 tot 3 uur.
In totaal 3 x coaching en 3 keer de BreakOut sessie. Natuurlijk kun je deze onderling uitwisselen naar behoefte. 

 

Ik ben Maike Maessen. Ik leid en begeleid je zodat jij het leiderschap over je leven (terug) neemt en zelf je mooiste leven en business creëert vol potentieel.
Jij maakt verbinding met jouw essentie zodat je leeft vanuit je kern: moeiteloos en krachtig! Ik help je om die verbinding te maken en vast te houden.