Coach trainer venray  Limburg Maike Maessen voor ouders

Jij wilt het allemaal.
Een warm gezin waar je met een fijn gevoel thuis komt, een baan of onderneming waar je veel van jezelf in kwijt kunt en voeldoening uit haalt, een relatie waar jij je prettig in voelt én je wilt lekker in je vel zitten.

In gedachten zie je al hoe iemand naast je komt staan met de armen over elkaar die zegt: 'maar je kunt niet alles hebben.'

Op momenten voelt het alsof je aan schipperen bent tussen het één of het ander. Alsof je moet kiezen in plaats van dat je voelt dat je EN EN kunt hebben. De ene keer voel je je top en energiek. De andere keer ben je op. Hoe krijg je dat weer in evenwicht?

Je wilt het allemaal. Hoe pak je dat aan, waar begin je?

Ik ga je leren hoe je vanuit een nieuw bewustzijn woorden en gevoel gaat geven aan je verlangen. Wat je zoekt is meer zelfexpressie en vrijheid. Zodat jij zowel fysiek als energetisch op de plek gaat staan waar je wilt staan. Waar je hóórt. Die we samen gaan claimen; stap voor stap - 4 maanden lang.

Binnen de coaching sessies werk ik met verschillende technieken; zoals intuïtieve systemische methodes die je helpen om je (opnieuw) te verbinden met jezelf. Ik werk met visualisaties om je mindset te veranderen en healing technieken. Tijdens de sessies voel ik je energie en kan ik je op die manier perfect begeleiden.

 

Meer (zelf)vertrouwen, meer leven vanuit je gevoel en innerlijke wijsheid en jouw waarheid

Alles waar jij naar verlangt vormt het begin.

Dit gaan we samen ontdekken. Je gaat woorden geven aan je verlangen, je gaat het voelen. Het voorleven is een kunst. De kunst van wie je bent, van wat je wilt en hoe je dit aan jezelf kunt geven. Vanuit jou. Dat is niet gelijk aan wie je denkt dat je bent. Het is de persoon die zit te wachten om vanachter alles wat je hebt aangenomen en eigen gemaakt naar voren te stappen.

Om te kunnen blijven staan in alle rollen die we zijn bereiken we een interne status quo; een soort berusting en handhaving. Misschien heb je al ervaren dat deze weg alleen bewandelen niet altijd gemakkelijk is. Uit eigen ervaring weet ik dat je, als je blijvend resultaat wilt, 2 dingen heel belangrijk zijn: laat de quick fix voor wat zij is en kies op gevoel een coach die jou kan begeleiden. Die naast je loopt en je toejuicht bij de stappen die je neemt.

Gezond Egoïsme, zelfzorg, zelfliefde, (zelf)vertrouwen en bewustzijn zijn de principes waar we mee en aan werken. Ze vormen jouw basis. Jouw fundament.

Opbouw van de sessies.

Je groeit in het leven en in je rollen. Niet elke actie gaat bewust of met een vastomlijnd plan. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 97% van wat je denkt, voelt en doet niet van jou is? Het is aangeleerd en overgenomen. Het overkomt ons allemaal en vaak weet je pas hoe het echt met je gaat als je in een burn-out terecht komt.

Wanneer je weet wie die persoon is en waar jij naar verlangt - klaar om uit te breken - gaan we verder met hoe je dit voor jezelf kunt faciliteren. Jezelf leren geven wat je nodig hebt en je omgeving zo vormgeven dat het jou dient. Dit gaat verder dan 2 uur sporten in de week of eens per maand naar de sauna. Het gaat hier echt om hoe jij je wilt voelen, elke dag, elk moment. Wie wil je zijn? Wat wil je voorleven? En het belangrijkst: hoe ga je dit doen zodat je een magneet wordt die de ervaringen aantrekt die jij zo graag wilt?

Het resultaat.

De uitdrukking: leven vanuit je gevoel ken je vast en zeker al. Van hoofd naar hart is een beweging in jou die vraagt om vertrouwen, tijd en liefde. Dit is waar ik voor sta en wat ik al jaren zelf doe. Het betekent niet alleen actie. Het zit niet alleen in het ontvangen. Het gaat om jouw evenwicht en jouw waarheid. Vanuit jezelf. Zodat anderen niet bepalen hoe jij je voelt, maar dat jij dit ook kunt kiezen. Je mag dit claimen en gaan voor dat wat jij zo graag in je leven wilt zien en ervaren.

Wil jij de band met je kinderen veranderen? Wil je leren hoe je de spiegels van je gezinsleven kunt blijven gebruiken voor je persoonlijke groei? Wil jij meer zelfvertrouwen en een ruimer bewustzijn?

Je wilt niet alleen rationeel weten dat het kan, maar je wilt het ook voelen. Alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou. Ben jij er klaar voor om het te nemen?

Deze shift maken we samen.

Heb je vragen over dit traject, hoe ik werk of twijfel je of het past bij jouw plannen?
Stuur me een berichtje, dit kan via de blauwe knop rechtsonder in je scherm of de gouden button hieronder.
Stel vrijblijvend je vraag, ik neem hierna zo snel mogelijk contact op met je.

Ik help je om je leven zo vorm te geven dat het op alle vlakken in lijn is met hoe jij het voor je ziet als je even wegdroomt.
Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Zodat je relaties jou óók energie geven.
Je voelt perfect aan wat past bij jou.
Je zegt niet alleen JA tegen jezelf, je voelt het vooral.

Dit is wat ik zoek. Wat nu?

Jouw investering voor dit transformerende programma is 1497 euro inclusief 21% BTW

Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk.

Naast de ongelimiteerde mogelijkheid om al je vragen te mailen of appen is er  nog meer:
7 één op één coaching sessies - bij mij in de praktijk of online - van 2 uur per sessie.
De sessies zijn bijzonder en intensief.

De één ervaart online werken als prettig, de ander vindt het heerlijk om na een sessie in mijn praktijk nog even tijd te hebben om alles te laten landen en bezinken in de auto onderweg naar huis. De eerste sessie live en de overige online is ook een mogelijkheid. Na elke sessie ontvang je een samenvatting met tools en huiswerk die ik zorgvuldig heb samengesteld zodat je tussen de sessies door kunt blijven werken aan je transformatie.

 

Ervaringen

Marjolijn: 'Het voelt alsof ik een deur ben doorgegaan waarachter zo veel meer mogelijk is. Van anderen hoor ik dat ik straal en zoveel zelfverzekerder overkom dan voorheen. Ik ben single mama en ervaarde dit als een enorme strijd; dag in dag uit. Mijn leven is zo veranderd, ik ben je enorm dankbaar en mijn kinderen ook. Zij hebben er een leukere moeder voor terug gekregen.'

Daniella: 'Lieve Maike, ik heb ervoor gekozen om bij jou een traject te volgen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella, Herbalife coach.'

Cindy: 'Toen ik bij Maike dit traject volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen na de sessies dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet nu ook wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.'

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om alle facetten van je leven te vormen zoals jij dat verlangt. In dit proces help ik je om anders te denken, zien, voelen, horen en ervaren. Zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je gevoel.

Los komen van oude denkpatronen en systemen - zoals relatievormen die niet meer bij je passen. Dit kan spannend voelen in het begin. Ik help je om het geheel te blijven zien, zodat je stappen kunt blijven zetten.  Samen werken we alle thema's door.

Het resultaat is dat je weet hoe je jouw energie kunt inzetten op een manier die zowel jou als je verlangen ondersteunt. Zodat je trots, met veel zelfvertrouwen en zelfliefde verder gaat. Op deze manier heb ik zelf mijn leven vormgegeven. Vanuit de situatie waar ik op dat moment was. Stap voor stap. Tot het moment waarop alles samen kwam; in mijn privé leven, mijn bedrijf, mijn kinderen, mijn leefomgeving en mijn verlangen. Ik leef volledig vanuit mijn onderneming en ik support jou om hetzelfde te doen. Op de manier die perfect bij jou past. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn, in elke situatie en in elke levensfase.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling