coach voor vrouwen Venray Limburg Maike Maessen vrouwencoach

'Hoe vat ik de afgelopen maanden samen in paar regels? Ik was bang om te starten, om deel te nemen aan dit traject. Ik was bang dat Maike me niet kon helpen, ik was bang dat ik me er niet prettig bij zou voelen. Maar de energie van Maike voelde meteen zo liefdevol. Ik voelde me begrepen en veilig ook vooral. De coaching werkte op een manier die ik vooraf niet had bedacht. Ik voel me nu meer verbonden met mezelf, mijn lichaam, mijn emoties, mijn kinderen en mijn partner. Maike heeft me niet alleen geholpen op oude pijn te begrijpen en te helen, ook heb ik tools en kennis die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Ik kan het echt aanraden. Ook als je ontzettend bang bent voor wat komen gaat'. - Irma, coach & schrijver

De vrouwen die in mijn praktijk komen benoemen allemaal hetzelfde, misschien herken je dat wel. Ze willen weer dicht bij zichzelf staan en zichzelf op waarde schatten. Niet alleen rationeel wéten hoe je je wilt voelen, maar het ook leren belichamen.

Misschien droom je - net als ik destijds - dat je ooit een vrouw bent die zichzelf wel op waarde schat, maar ook je eigen schoonheid ziet, je eigenwaarde. Dat je voor jezelf op kunt komen, je ruimte in neemt en straalt; gewoon omdat je bent wie je wilt zijn, doet wat je vanuit je gevoel wil doen en bent waar je kiest te zijn.

Ik ben daar nu en leer je graag hoe je hier ook komt.

Mag ik nog iets met je delen?

Die vrouw die is er al. Alleen ben je die verbinding ergens along the way verloren.

Je groeide op en leerde om je aan te passen, om je eigen verlangens los te laten zodat je paste binnen wat je omgeving van jou verwachte. Misschien bleef jij je - net als ik - aanpassen tot je bijna niet meer voelde wat je nu echt wilde en waar je nu echt gelukkig van werd.

Zo leefde ik jarenlang.
Denkend dat het aan mij lag.

Elke vrouw die ik ontmoet in mijn praktijk – en in mijn leven - heeft dit op haar manier doorgemaakt. Ook jij hebt het lijntje met je eigen innerlijke kracht en wijsheid onbewust verbroken en wilt niets liever dan je weer trots, vrouwelijk en blij voelen.

Als je het gevoel hebt dat er meer is en dat je meer uit je leven kunt halen dan zit je hier goed.

Al mijn liefs, 
Maike

Ik heb heel wat innerlijk werk en flinke investeringen gedaan om mijn weg naar zelfliefde en mijn wijsheid weer terug te vinden.

Van therapie tot rituelen, van oefeningen tot programma’s en cursussen tot ik voelde dat er ook voor mij een hoger plan was. Op deze manier ging ik van weinig eigenwaarde, ontzettend moe zijn en heel veel kritiek op mezelf naar een vrouw die midden in het leven staat, die kan ontvangen en geven terwijl ik mijn missie verder de wereld in zet: vrouwen in contact brengen met hun innerlijke wijsheid en kracht.

Minder in de yang energie - ofwel het doen - en meer yin; zachtheid en intuïtie.

Een prachtig en verrijkend proces wat me bracht wat wilde en meer. Vol mooie ervaringen en ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met mezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe dit voelt voor jou en hoe je dit gaat integreren in jouw leven.

Meer gemak, beter voelen wat past bij jou, meer kiezen vanuit je gevoel en leven naar wat voelt als jouw waarheid.

Alles waar jij naar verlangt vormt het begin.

Dit gaan we samen ontdekken. Je gaat woorden geven aan je verlangen, je gaat het voelen. Het voorleven is een kunst. De kunst van wie je bent, van wat je wilt en hoe je dit aan jezelf kunt geven. Vanuit jou. Dat is niet gelijk aan wie je denkt dat je bent. Het is de persoon die zit te wachten om vanachter alles wat je hebt aangenomen en eigen gemaakt naar voren te stappen.

Om te kunnen blijven staan in alle rollen die we zijn bereiken we een interne status quo; een soort berusting en handhaving. Misschien heb je al ervaren dat deze weg alleen bewandelen niet altijd gemakkelijk is. Uit eigen ervaring weet ik dat je, als je blijvend resultaat wilt, 2 dingen heel belangrijk zijn: laat de quick fix voor wat zij is en kies op gevoel een coach die jou kan begeleiden. Die naast je loopt en je toejuicht bij de stappen die je neemt.

Gezond Egoïsme, zelfzorg, zelfliefde, (zelf)vertrouwen en bewustzijn zijn de principes waar we mee en aan werken. Ze vormen jouw basis. Jouw fundament.

Opbouw van de sessies.

Je groeit in het leven en in je rollen. Niet elke actie gaat bewust of met een vastomlijnd plan. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 97% van wat je denkt, voelt en doet niet van jou is? Het is aangeleerd en overgenomen. Het overkomt ons allemaal en vaak weet je pas hoe het echt met je gaat als je in een burn-out terecht komt.

Wanneer je weet wie die persoon is en waar jij naar verlangt - klaar om uit te breken - gaan we verder met hoe je dit voor jezelf kunt faciliteren. Jezelf leren geven wat je nodig hebt en je omgeving zo vormgeven dat het jou dient. Dit gaat verder dan 2 uur sporten in de week of eens per maand naar de sauna. Het gaat hier echt om hoe jij je wilt voelen, elke dag, elk moment. Wie wil je zijn? Wat wil je voorleven? En het belangrijkst: hoe ga je dit doen zodat je een magneet wordt die de ervaringen aantrekt die jij zo graag wilt?

Het resultaat.

De uitdrukking: leven vanuit je gevoel ken je vast en zeker al. Van hoofd naar hart is een beweging in jou die vraagt om vertrouwen, tijd en liefde. Dit is waar ik voor sta en wat ik al jaren zelf doe. Het betekent niet alleen actie. Het zit niet alleen in het ontvangen. Het gaat om jouw evenwicht en jouw waarheid. Vanuit jezelf. Zodat anderen niet bepalen hoe jij je voelt, maar dat jij dit ook kunt kiezen. Je mag dit claimen en gaan voor dat wat jij zo graag in je leven wilt zien en ervaren.

Wil jij de band met je kinderen veranderen? Wil je leren hoe je de spiegels van je gezinsleven kunt blijven gebruiken voor je persoonlijke groei? Wil jij meer zelfvertrouwen en een ruimer bewustzijn?

Je wilt niet alleen rationeel weten dat het kan, maar je wilt het ook voelen. Alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou. Ben jij er klaar voor om het te nemen?

Deze shift maken we samen, ik ben er écht voor jou.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Ben je nieuwsgierig of dit traject aansluit bij was je nodig hebt? Stuur me vrijblijvend een bericht, dat kan via de blauwe knop rechtsonder in je scherm of de gouden button hieronder. Stel vrijblijvend je vraag, ik neem hierna zo snel mogelijk contact op met je.

Dit traject is wat ik zoek, wat nu?

Je investering voor dit transformerende programma is afhankelijk van de duur die je kiest. Je kunt kiezen om 3 of 6 maanden met mij te werken.

Voor we starten maken we altijd eerst persoonlijk kennis; online of in mijn praktijk. Welke duur je ook je kiest, ik ben er echt voor je. Je hebt de mogelijkheid om ongelimiteerd al je vragen te mailen of appen (via Voxer).

Daarnaast hebben we elke twee weken één op één coaching sessies - bij mij in de praktijk of online - van 1 uur per sessie. Bij het 3 maanden programma zijn dat bijvoorbeeld 6 sessies. Daarnaast check ik wekelijks bij je in.

De sessies zijn bijzonder en intensief. Tussen de sessies ontvang je een tools en huiswerk die ik zorgvuldig heb samengesteld zodat je door kunt blijven werken aan je transformatie.

De één ervaart online werken als prettig, de ander vindt het heerlijk om na een sessie in mijn praktijk nog even tijd te hebben om alles te laten bezinken in de auto onderweg naar huis.

Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk.

Ervaringen

Marjolijn: 'Het voelt alsof ik een deur ben doorgegaan waarachter zo veel meer mogelijk is. Van anderen hoor ik dat ik straal en zoveel zelfverzekerder overkom dan voorheen. Ik ben single mama en ervaarde dit als een enorme strijd; dag in dag uit. Mijn leven is zo veranderd, ik ben je enorm dankbaar en mijn kinderen ook. Zij hebben er een leukere moeder voor terug gekregen.'

Marjan: 'Ik had mezelf geen mooier cadeau kunnen geven dan dit traject. Als alleenstaande moeder draait mijn leven grotendeels om het welzijn van mijn kinderen, het is zo fijn om op deze manier tijd en liefde aan mezelf te geven. Ik voel me een andere vrouw.'

Daniella: 'Lieve Maike, ik heb ervoor gekozen om bij jou een traject te volgen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessie als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella, Herbalife coach.'

Cindy: 'Toen ik bij Maike dit traject volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen na de sessies dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet nu ook wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.'

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om alle facetten van je leven te vormen zoals jij dat verlangt. In dit proces help ik je om anders te denken, zien, voelen, horen en ervaren. Zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je gevoel.

Los komen van oude denkpatronen en systemen - zoals relatievormen die niet meer bij je passen. Dit kan spannend voelen in het begin. Ik help je om het geheel te blijven zien, zodat je stappen kunt blijven zetten.  Samen werken we alle thema's door.

Het resultaat is dat je weet hoe je jouw energie kunt inzetten op een manier die zowel jou als je verlangen ondersteunt. Zodat je trots, met veel zelfvertrouwen en zelfliefde verder gaat. Op deze manier heb ik zelf mijn leven vormgegeven. Vanuit de situatie waar ik op dat moment was. Stap voor stap. Tot het moment waarop alles samen kwam; in mijn privé leven, mijn bedrijf, mijn kinderen, mijn leefomgeving en mijn verlangen. Ik leef volledig vanuit mijn onderneming en ik support jou om hetzelfde te doen. Op de manier die perfect bij jou past. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn, in elke situatie en in elke levensfase.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling