Persoonlijke ontwikkeling Maike Maessen coach Limburg

Bij alles wat ik doe leer ik jou hoe jij jezelf alles kunt geven wat je nodig hebt. Ik leer je een nieuwe basis te creëren van waaruit jij geen genoegen neemt met minder.

Je mind, je energie en je lichaam; alles aan jou mag én wil er zijn. Ik leer je hoe jij jezelf krachtig voelt en weet hoe je dit gevoel vergroot terwijl je jouw mooiste leven leeft; privé en zakelijk.

Voor de sessies kun je zowel in mijn praktijk als online terecht. Ik werk onder andere met familie opstellingen, krachtige visualisatie- en healing technieken. Ik geloof sterk in voorleven hoe je alles uit het leven haalt zodat je omgeving kan aanhaken aan jouw energie.

'Ik voelde me meteen zó op mijn gemak. Iets wat ik eerder nooit hardop zei, deelde ik nu wel. Maike kon alles er laten zijn, al mijn gevoelens en gedachten. Ik vond alleen dat al ontzettend fijn. Haar warmte en het gevoel dat ik er helemaal mocht zijn maakt dat ik in 3 maanden een ware transformatie doormaakte. Ik krijg nog altijd heel bijzondere reacties uit mijn omgeving over mijn ontwikkeling.' - Angela, B2B trainer.

Wanneer we samenwerken kun je het volgende verwachten.

  Je gaat jezelf zien als bron van overvloed, geld, liefde, tijd en energie.
  Je leert rituelen en practices toepassen die aansluiten bij jou en je levensstijl.
  Al die belemmeringen en conclusies die je nu tegenhouden om je verlangen waar te maken ruimen we samen op.
  Je ontdekt wat je echt wilt en hoe je dit stap voor stap neerzet en vormgeeft.
  Je voelt je meer vrouw; niet alleen moeder of partner.
  Een groter bewustzijn; wat ook helpt om je gevoelige kind te ondersteunen.
  Een gevoel van trots - op wie je bent, je reis en je lichaam.
  Meer eigenwaarde en balans tussen je persoonlijke en professionele leven.

Het belangrijkst is dat ik er écht ben voor je. Vind je lastig om te kiezen wat het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met me op om een afspraak te maken, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en denk graag met je mee. Klik op het gouden bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer snel, meestal lukt me dit dezelfde dag nog.

Gelijk aan de slag? Meld je aan voor een vrijblijvende afspraak; je ontvangt inzicht en tips tijdens een online en persoonlijk gesprek.


fb


insta


linked