Persoonlijke ontwikkeling Maike Maessen coach Limburg

Bij alles wat ik doe leer ik jou hoe jij jezelf alles kunt geven wat je nodig hebt. Ik leer je een nieuwe basis te creëren van waaruit jij geen genoegen neemt met minder.

Je mind, je energie en je lichaam; alles aan jou mag én wil er zijn. Ik leer je hoe jij jezelf krachtig voelt en weet hoe je dit gevoel vergroot terwijl je jouw mooiste leven leeft; privé en zakelijk.

Voor de sessies kun je zowel in mijn praktijk als online terecht. Ik werk onder andere met familie opstellingen, krachtige visualisatie- en healing technieken. Ik geloof sterk in voorleven hoe je alles uit het leven haalt zodat je omgeving kan aanhaken aan jouw energie.

'Ik voelde me meteen zó op mijn gemak. Iets wat ik eerder nooit hardop zei, deelde ik nu wel. Maike kon alles er laten zijn, al mijn gevoelens en gedachten. Ik vond alleen dat al ontzettend fijn. Haar warmte en het gevoel dat ik er helemaal mocht zijn maakt dat ik in 3 maanden een ware transformatie doormaakte. Ik krijg nog altijd heel bijzondere reacties uit mijn omgeving over mijn ontwikkeling.' - Angela, B2B trainer.

Wanneer we samenwerken kun je het volgende verwachten:

  Je ontwikkelt een diep (zelf)vertrouwen en zelfliefde
  Je leert rituelen en practices toepassen die aansluiten bij jou en je levensstijl.
  Al die belemmeringen en conclusies die je nu tegenhouden om je verlangen waar te maken ruimen we samen op.
  Je ontdekt wat je echt wilt en hoe je dit stap voor stap neerzet en vormgeeft.
  Je voelt je meer vrouw; niet alleen moeder of partner.
  Onbewuste overtuigingen en oude verhalen ruimen we op.
  Meer focus en helderheid.
  Een groter bewustzijn; wat ook helpt om je gevoelige kind te ondersteunen.
  Een gevoel van trots - op wie je bent, je reis en je lichaam.
  Balans tussen je feminiene en masculiene energie.
  Meer eigenwaarde en daaruit voortvloeiende keuzes.

Het belangrijkst is dat ik er écht ben voor je. Vind je lastig om te kiezen wat het beste bij je past? Stuur me dan gerust een mail. Je kunt natuurlijk ook gelijk een vrijblijvend gesprek inplannen in mijn agenda hieronder.


fb
insta
linked