Feminine energy inner wisdom coaching Maike Maessen Limburg

Je mind, je energie en je lichaam; alles aan jou mag én wil er zijn. Ik leer je hoe jij je (weer) krachtig voelt en weet hoe je dit gevoel vergroot terwijl je van het leven krijgt wat je wilt; op persoonlijk én professioneel vlak.

Voor de sessies kun je zowel in mijn praktijk als online terecht. Ik werk onder andere met familie opstellingen, krachtige visualisatie- en healing technieken. Ik geloof sterk in voorleven hoe je alles uit het leven haalt zodat je omgeving kan aanhaken aan jouw energie.

Wanneer we samenwerken kun je het volgende verwachten:

  Je ontwikkelt een diep (zelf)vertrouwen en zelfliefde
  Je leert rituelen en practices toepassen die aansluiten bij jou en je levensstijl.
  Al die belemmeringen en conclusies die je nu tegenhouden om je verlangen waar te maken ruimen we samen op.
  Je ontdekt wat je echt wilt en hoe je dit stap voor stap neerzet en vormgeeft.
  Je voelt je meer vrouw; niet alleen moeder of partner.
  Onbewuste overtuigingen en oude verhalen ruimen we op.
  Meer focus en helderheid.
  Een groter bewustzijn; wat ook helpt om je gevoelige kind te ondersteunen.
  Een gevoel van trots - op wie je bent, je reis en je lichaam.
  Balans tussen je feminiene en masculiene energie.
  Meer eigenwaarde en daaruit voortvloeiende keuzes.

Het belangrijkst is dat ik er écht ben voor je. Vind je lastig om te kiezen wat het beste bij je past? Stuur me dan gerust een mail. Je kunt natuurlijk ook gelijk een vrijblijvend gesprek inplannen in mijn agenda hieronder.


Hiltje Oude Luttikhuis, Feminine Leadership & Trauma Coach: 'voordat ik met Maike werkte, ervoer ik chaos en overweldiging hoe ik verder moest met mijn coachingspraktijk. Onze sessies samen hebben mij meer helderheid en focus gegeven.

Maike is een lieve, warme, sensuele en krachtige vrouw en coach. De openheid waarmee je me ontving vond ik heel fijn en natuurlijk de praktische heldere tips en het raken aan de feminiene energie.

Mijn favoriete onderdeel van het werken met Maike was de aandacht en tijd voor mijn bedrijf en mezelf. Wat Maike daar heel mooi inbracht was het stuk 'holding space', het invoelen wat nodig is en vanuit je hart beslissingen maken. Dat is iets wat voor mij als rationeel opgeleide medicus niet altijd even makkelijk is.

Ik kan Maike aanraden als je je empowered wilt voelen in je business en ingewijd wilt worden in de materie van vrouwelijke energie, abundance en de law of attraction'.

fb
insta
linked