lifecoach leadership coach venray Maike Maessen

Of je nu een verdieping aan wilt gaan in je ontwikkeling of anders wilt kijken naar je rol als moeder: balans maakt je blij én helpt je om je te verbinden met jezelf en je omgeving.

Pas wanneer jij weet wat je nodig hebt om je te voelen zoals je je wilt voelen maak je keuzes die vanuit je hart komen. Zodat je je meer vrouw voelt en je dag met een goed gevoel afsluit.

Samen leggen we een hernieuwd fundament en leer je hoe je jouw energie en voorkomen voor je laat werken.

Ik heb me gespecialiseerd in vrouwelijk empowerment, spiritueel leiderschap en het volgen van je innerlijke wijsheid. Deze gecombineerd integreren in je leven zorgt ervoor dat jij jezelf krachtig voelt, en weet hoe je dit gevoel vergroot terwijl je je zelfverzekerd voelt.

Elke vrouw is anders, naast mijn standaard diensten kun je ook losse sessies voor advies en inzicht boeken per 1,5 uur. Voor de sessies kun je zowel in mijn praktijk als online terecht. Ik werk onder andere met familie opstellingen, krachtige visualisatie en healing technieken. Ik geloof sterk in voorleven hoe je alles uit het leven haalt zodat je kind en omgeving kan aanhaken aan de energie die je neerzet.

Wanneer we samenwerken aan jouw persoonlijke groei kun je het volgende verwachten.

  Tools en rituelen die passen bij jou en je levensstijl.
  Belemmeringen en blokkades die je nu tegenhouden ruimen we samen op.
  Je ontdekt wat je echt wilt en hoe je dit stap voor stap neerzet en vormgeeft.
  Je voelt je meer vrouw; niet alleen moeder.
  Een groter bewustzijn; wat ook helpt om je gevoelige kind te ondersteunen.
  Een gevoel van trots - op wie je bent, je reis en je lichaam.
  Meer eigenwaarde en balans tussen privé en werk.

Vind je lastig om te kiezen wat het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met me op om een afspraak te maken, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en denk graag met je mee. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer snel, meestal lukt me dit dezelfde dag nog.

Gelijk aan de slag? Meld je dan hieronder aan voor mijn gratis online cursus.

IG
in
FB