Vrouwencoach healer Venray Maike Maessen
Vrouwencoach healer Venray Maike Maessen

Ik geloof met heel mijn hart dat jij alles in je hebt om van het leven te krijgen wat je verlangt. Hiervoor hoef je niet eerst naar Bali of de loterij te winnen. Jouw geluk ligt veel dichter bij huis. Het zit in jou. Ik hoop dat ik met mijn verhaal een voorbeeld voor je mag zijn.

IK WAS NAMELIJK NIET ALTIJD OP DE PLEK WAAR IK NU BEN.

Het voelt bijna als een vorig leven dat ik nog getrouwd was en samenleefde met de vader van mijn kinderen. Ik werkte fulltime en had een goede, vaste baan in loondienst. Samen kregen we 2 kinderen; een jongen en een meid. Een koningskoppel noemen ze dat wel eens. Het zag er aan de buitenkant allemaal als een perfect plaatje uit.

SOMS VERANDERT HET LEVEN WAAR JE OP HAD GEREKEND.

En toch voelde ik me niet helemaal gelukkig. De combinatie werk en privé vroeg heel veel van me, misschien herken je dat wel. Ook wilde ik over alles en iedereen om me heen controle hebben en gaf ik weinig uit handen. Natuurlijk wilde ik die goede moeder zijn voor mijn eveneens gevoelige kinderen. Dat leek hier nog een schepje bovenop te doen.

Jaren voelde ik me niet die leuke, gezellige of relaxte moeder. Of die vrouw en coach bij wie mijn cliënten en vriendinnen zich nu zo fijn, gezien en gehoord voelen.

Ze was er af en toe, maar hoe gaf ik deze haar de ruimte om er altijd en volledig zijn?

IK VOELDE ME TEGELIJKERTIJD NIET STERK IN MIJN SCHOENEN STAAN EN TWIJFELDE OVER ELKE KEUZE DIE IK MAAKTE. 

Ik voelde wel dat ik meer kon, ik wist alleen niet waar ik moest beginnen.

Altijd al had ik interesse om mezelf op spiritueel vlak te ontwikkelen; leren over de universele wijsheid & wetten, over innerlijke wijsheid en leven vanuit je kracht. Als meisje had ik geleerd om mijn eigen behoeften minder belangrijk te maken en dat herhaalde ik onbewust in mijn volwassen leven.

MIJN WAKE-UP CALL...

Eind 2013 kwam ik door een dramatische situatie tegen een burn-out aan te zitten. Samen met mijn gezin raakte ik betrokken bij een zaak van kindermishandeling op de opvang waar onze kinderen naartoe gingen. Als lid van de ouder-commissie en moeder bracht ik de zaak aan het rollen, samen met de gemeente en instanties. Op dat moment wist ik nog helemaal niet dat mijn eigen kind ook betrokken was. Dat deed me zo verschrikkelijk veel pijn; ik had niet gezien wat zich voor mijn neus had afgespeeld.

Toch ging ik door. Huilend op weg naar mijn werk, knop om. Werken. Huilend op weg naar huis, knop op. Zorgen. Tot ik niet meer kon. Instinctief wist ik: dit is mijn wake-up call.

Langzaam startte zo mijn weg om me van binnenuit weer krachtig te maken, om de liefde voor mezelf te laten groeien en om mijn lichaam - wat ik zo lang had genegeerd - weer echt te voelen. Deze reis bracht me weg van twijfel en schijnzekerheid.

IK MAAKTE DE REIS NAAR MIJN VROUWELIJK ZELFLEIDERSCHAP EN VOEL ME WEER IN CHARGE OVER MIJN VROUWELIJKE ENERGIE.

Daardoor heb ik keuzes kunnen maken. Een voor een, om te kunnen komen waar ik nu sta. Ik ben door oud trauma heen gegaan. Waaronder het trauma rondom mijn geboorte. Ik mocht het allemaal aankijken, helen en oplossen.

Ik leerde hoe ik me los kon maken van de belemmerende gedachtes die ik had over mezelf, relaties en het leven. Alle conditioneringen waar ik zo lang al mee leefde - die me weerhielden om mijn potentieel volledig te benutten - ruimde ik uit de weg. Ook scheidde ik in 2016 van de vader van mijn kinderen waarna ik mijn leven compleet opnieuw opbouwde.

IN DE TIJD VAN MIJN SCHEIDING, STARTTE IK MIJN PRAKTIJK 

Zonder geld maar mét een groot verlangen. Van niets iets maken is iets wat ik altijd heb gedaan. Ik startte met een blog, daarna volgde mijn aanbod en ook mijn website maakte ik zelf. Mijn geld-mindset veranderde. En ook mijn kijk op het leven zelf. Deze intense periode in mijn leven leerde me dat ik mijn leven kan creëren en vormgeven. Los van angst en weg van controle. Ik ben mezelf heel anders gaan zien in deze tijd.

Nu woon ik de ene week samen met mijn kinderen en de andere week ben ik alleen. We hebben een fijn co-ouderschap. Ik heb mogen ervaren dat de dynamiek in een relatie kan veranderen waardoor je niet meer het beste in elkaar naar boven haalt, hoe verdrietig dat ook is.

IK WEET NU HOE IK IN ELK PROCES MIJN KRACHT HAAL UIT DE VERBINDING MET MEZELF, SPIRITUALITEIT EN MIJN INTUÏTIE. 

Het bracht én brengt me alles.

In 2018 zei ik mijn baan in loondienst op. Zodat ik me volledig kon richten op mijn onderneming en mijn kinderen als de moeder die ik kies te zijn.

Mijn missie met vrouwelijke wijsheid voor je bedrijf is het begeleiden van onderneemsters met een grootse visie in het aanspreken van hun wijsheid zodat ze: zelfleiderschap nemen over hun verlangens, hun diepste waarheid durven te volgen, hun bedrijven laten groeien, oude patronen doorbreken en genieten terwijl ze (financieel) onafhankelijk zijn.

Ik leer je om te voelen dat je er mag zijn en hoe je jezelf kunt dragen in de mooie en minder fijne momenten. Terwijl je je droom waarmaakt. Vanuit een krachtig fundament omdat je jezelf leert te zien als bron van liefde, geluk, overvloed, geld en energie. Zodat je principes als zelfleiderschap, zelfvertrouwen en eigenwaarde leert te integreren in jouw leven en dit voorleeft aan je kind(eren) maar ook jouw toekomstige klanten.

Zij haken immers aan, aan die prachtige energie van jou.

Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn kinderen weer stralen en vertrouwen hebben in zichzelf.

BEN JE BENIEUWD WAT IK VOOR JOU EN JE BEDRIJF KAN BETEKENEN?

Neem gerust contact op met me, waar je ook staat op je weg, er is zoveel wat je kunt doen om het moeitelozer te maken voor je jezelf.

Al mijn liefs,
Maike

WAT MEER OVER MIJ ALS MENTOR & SPACEHOLDER

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je om jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw die je al bent - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en carrière opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

OFFICIËLE BIO

Na mijn studie Communicatie ben ik jarenlang werkzaam geweest in het corporate bedrijfsleven als schrijver en trainer. Ik heb een trainersopleiding gevolgd en ik ben opgeleid tot nieuwetijdskindercoach. Ik deed korte cursussen zoals mediumschap, magnetiseren en storytelling. Verder ben ik opgeleid in systemisch werk en pas ik dit intuïtief toe. Hierna zei ik het bedrijfsleven vaarwel om me volledig te richten op mijn praktijk. Ik laat me altijd coachen; zowel nationaal als internationaal. Laatste parel: the art of living a turned on life (>100 uur zelfstudie).

Herken je je in mijn verhaal en wil je meer weten? Klik hier als jij klaar bent om je te openen voor je innerlijke wijsheid.

fb
insta
linked

Wil je meer weten over hoe je met mij kunt werken en wat dit jou brengt? Neem dan - geheel vrijblijvend - contact met me op. Ik vind het leuk om persoonlijk kennis met je te maken. Ik reageer altijd, meestal lukt dit dezelfde dag nog.