Coach Lifecoach Holistisch Venray Maike Maessen  burnout

Being adaptable without compromising what's most important

stay curious - stay open - stay aware

 

Ik geloof met heel mijn hart dat jij, lieve vrouw, alles in je hebt om het leven van je dromen vorm te geven. Hiervoor hoef je niet naar Bali of de loterij te winnen. Jouw geluk ligt veel dichter bij huis. Het zit in jou. Je kunt alles hebben waar je naar verlangt. Ik hoop dat ik een voorbeeld voor je ben en je mag inspireren met mijn verhaal.

Ik was namelijk niet altijd op de plek waar ik nu ben.

Het voelt bijna als een vorig leven dat ik nog getrouwd was en samenwoonde met de vader van mijn kinderen. Ik werkte fulltime en had een goede, vaste baan had in loondienst. Samen kregen we 2 kinderen; een jongen en een meid. Een koningskoppel noemen ze dat wel eens. Het zag er aan de buitenkant allemaal als een perfect plaatje uit.

Ik vertelde mezelf dat ik gelukkig moest zijn, want ik had toch alles wat ik wilde?

En toch voelde ik me niet helemaal gelukkig. De combinatie werk en privé vroeg heel veel van me, misschien herken je dat wel. Ook wilde ik over alles en iedereen om me heen controle hebben en gaf ik weinig uit handen. Natuurlijk wilde ik die goede moeder zijn voor mijn eveneens gevoelige kinderen. Dat leek hier nog een schepje bovenop te doen.

Jaren voelde ik me niet die leuke, gezellige of relaxte moeder. Of die vrouw en coach bij wie mijn cliënten en vriendinnen zich nu zo fijn, gezien en gehoord voelen.

Ze was er af en toe, maar hoe gaf ik deze haar de ruimte om er altijd en volledig zijn?

Ik voelde me tegelijkertijd niet sterk in mijn schoenen staan en ik twijfelde over elke keuze die ik maakte.

Ik voelde wel dat ik meer kon, ik wist alleen niet waar ik moest beginnen.

Altijd al had ik interesse om mezelf op spiritueel vlak te ontwikkelen; leren over de universele wijsheid & wetten, over innerlijke wijsheid en leven vanuit je hart. Mijn toenmalige partner vond dat geen goed idee. Als klein meisje had ik geleerd om mijn eigen behoeften minder belangrijk te maken en dat herhaalde ik onbewust in mijn volwassen leven.

Mijn wake-up call.

Eind 2013 kwam ik door een dramatische situatie tegen een burn-out aan te zitten. Samen met mijn gezin raakte ik betrokken bij een zaak van kindermishandeling op de opvang waar onze kinderen naartoe gingen. Als lid van de ouder-commissie en moeder bracht ik de zaak aan het rollen. Samen met de gemeente, de politie en de GGD. Op dat moment wist ik nog helemaal niet dat mijn eigen kind ook betrokken was. Dat deed me zo verschrikkelijk veel pijn.

Toch ging ik door. Huilend op weg naar mijn werk, knop om. Werken. Huilend op weg naar huis, knop op. Zorgen. Tot ik niet meer kon. Instinctief wist ik: dit is mijn een wake-up call. Langzaam startte zo mijn weg om me van binnenuit weer krachtig te maken, om de liefde voor mezelf te laten groeien en om mijn lichaam - wat ik zo lang had genegeerd - weer echt te voelen. Deze reis bracht me weg van twijfel en schijnzekerheid.

Ik maakte de reis naar mijn persoonlijk leiderschap.

Daardoor heb ik keuzes kunnen maken. Een voor een, om te kunnen komen waar ik nu sta. Ik ben door oud trauma heen gegaan. Waaronder het trauma rondom mijn geboorte. Ik mocht het allemaal aankijken, helen en oplossen.

Ik leerde hoe ik me los kon maken van de belemmerende gedachtes die ik had over mezelf, relaties en het leven. Alle conditioneringen waar ik zo lang al mee leefde - die me weerhielden om mijn potentieel volledig te benutten - ruimde ik uit de weg. Ook scheidde ik in 2016 van de vader van mijn kinderen waarna ik mijn leven opnieuw opbouwde.

In de tijd van mijn scheiding startte ik mijn coaching praktijk.

Zonder geld maar mét een groot verlangen. Van niets iets maken is iets wat ik altijd heb gedaan. Ik startte met een blog, daarna volgde mijn aanbod en ook mijn website maakte ik zelf. Mijn geld-mindset veranderde. En ook mijn kijk op het leven zelf. Deze intense periode in mijn leven leerde me dat ik mijn leven kan creëren en vormgeven. Los van angst en weg van controle. Ik ben mezelf heel anders gaan zien in deze tijd.

Nu woon ik de ene week samen met mijn kinderen en de andere week ben ik alleen. We hebben een fijn co-ouderschap. Ik heb mogen ervaren dat de dynamiek in een relatie kan veranderen waardoor je niet meer het beste in elkaar naar boven haalt, hoe verdrietig dat ook is.

Ik ontdekte hoe ik in elk proces mijn kracht haal uit de verbinding met mezelf, spiritualiteit en mijn intuïtie.

Het bracht én brengt me alles.

In 2018 zei ik mijn baan in loondienst op. Zodat ik me volledig kan richten op mijn kinderen en mijn mooiste leven. Het is mijn missie om vrouwen te leren hoe ze de meest vrije, intuïtieve en sensuele versie van zichzelf worden in hun leven en onderneming. Zodat ze principes als zelfleiderschap, zelfvertrouwen en eigenwaarde leert te integreren in haar leven en dit voorleeft aan haar kind(eren).

Zij haken immers aan, aan die prachtige energie van jou. Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn kinderen weer stralen.

Wat ik jou mee wil geven?

Je kunt alles hebben wat je verlangt. Dat vraagt van jou dat je geen genoegen neemt met minder. Vind je innerlijke kracht om voor jezelf te kiezen. Ik laat me al jaren met regelmaat coachen; zowel in Nederland als internationaal. Je maakt nu eenmaal intense periodes mee in je leven; het is fijn om iemand te hebben die je begeleidt en coacht. Die met je meedenkt, je nieuwe inzichten geeft en er écht voor je is. Ben je klaar om de eerste stap te zetten en kun je daar hulp bij gebruiken? Plan dan via de button hieronder een gratis kennismakingsgesprek met mij. Je mag me ook mailen op info@maikemaessen.nl.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten; online of live.

Al mijn liefs,

Maike

Maike Maessen - eigenaar en coach bij MaikeMaessen.nl, gespecialiseerd in het volledig nemen van vrouwelijk leiderschap over je leven. Gecertificeerd Coach

Ik zie het als een groot voorrecht om vrouwen te begeleiden naar hun innerlijke wijsheid; ze zit in ons allemaal. Zelf heb ik jaren geleden geleerd om me open te stellen voor deze prachtige en oeroude combinatie van kennis en wijsheid. Het bracht me stap voor stap bij het leven wat ik zó verlangde.
Vanuit deze innerlijke wijsheid en kracht gaf ik mijn succesvolle onderneming én mijn leven vorm.

Elke cliënt, elke vraag en elk thema is anders, mijn manier van werken is altijd gelijk en gericht om jou daar te brengen waar je wilt zijn. Ik bied verschillende manieren aan om samen te werken: een exclusief en transformerend dagprogramma of een persoonlijk programma van 3 of 6 maanden In de shop vind je een actueel aanbod van online cursussen. .

Herken je je in mijn verhaal en wil je meer weten? Klik hier als jij klaar bent om je te openen voor je innerlijke wijsheid.

IG
in
FB

Lifecoach coach venray burnout balans mindfulness
Lifecoach coach venray burnout balans mindfulness
Lifecoach coach venray burnout balans mindfulness

Wil je meer weten over hoe je met mij kunt werken en wat dit jou brengt? Neem dan - geheel vrijblijvend - contact met me op. Ik vind het leuk om persoonlijk kennis met je te maken. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer altijd, meestal lukt dit dezelfde dag nog.

Als je gelijk aan de slag wilt, klik dan op het plaatje hieronder. Je ontvangt na je aanmelding meteen de eerste les van mijn gratis cursus in je mailbox. 'Channel your inner Siri'; ofwel leer hoe je op een andere manier werkt met je intuïtie dan je tot dusver deed.