vrouw met passie

 'One size fits all' is niet wat je bij mij gaat vinden. Wat dan wel? Professionele groei op het gebied van je presence, je vrouwelijke wijsheid aan spreken, een kristalheldere boodschap communiceren, je mystieke spirit zakelijk inzetten en werken met je aantrekkingskracht.

Je kunt kiezen tussen de volgende mogelijkheden:

Voor de sessies kun je zowel in mijn praktijk als online terecht. Voor we starten hebben we altijd een persoonlijk gesprek. Onze reis kan gaan over de volgende onderwerpen:

Harmonie in je feminiene & masculiene energie zodat je balans ervaart tussen actie en de overgave

Leven vanuit je cyclus, aandacht voor de cyclus van de maan. Rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, aligned actie, overgave...vanuit de verbinding met je eigen kern.

Verwerking van een heftige / intense tijd in je leven zodat het je niet steeds energetisch leeg trekt

Hoe beweeg je door schuld, door schaamte, hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat je gedachten en gevoelens op de loop gaan met je.

Doorbreken & laten gaan van oude patronen zodat je neer kunt zetten wat je écht verlangt

Je grenzen op een gezonde en prettige manier aangeven, bij jezelf kunnen zijn bij alles wie je bent.

Zelfvertrouwen & vrouwelijk zelfleiderschap

In het reine zijn met en thuiskomen bij jezelf. Je grenzen aangeven, voelen wat jij écht wilt van het leven en dit ook realiseren.

Spiegels uit je gezin / relatie; parels die je ook zakelijk verder brengen

Werken met de parels die je terugkrijgt van je kind, partner, vriendschap of kijkend naar de coach - coachee relatie.

Relaties & vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? Hoe kun je ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je dat wanneer je zelf een groei door wil maken dat je je 'oude gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie voor jezelf overhoudt.

Vrouwelijke wijsheid, energie en presence

Het ontwikkelen van je identiteit en expressie; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) presence? Hoe zet je je gaves in op een manier die krachtig voelt en ruimte biedt voor je mystieke kant.

'Ik heb Maike ervaren als een krachtige en warme coach. Ik was al gestart met een business coachtraject voor met name de zakelijke basis stappen. Daarin miste ik de YIN kant van het ondernemen. Mijn neiging is om teveel in de trekkracht te zitten waardoor mijn energie en flow blokkeert.  Door Maike ben ik meer met mijn zachte en vrouwelijke kant in contact gekomen. Ze heeft mij geholpen om daar de balans in te vinden. Vanuit zelfliefde, zachtheid en overgave werken aan de stappen die mijn onderneming en ik als coach nodig hebben. Ik heb onze sessies ervaren als een warm bad. De diepte in en nog meer leren vertrouwen op mijn zijns-energie en ook praktische en concreet hoe ik hier mee aan de slag kan. Dank je wel Maike voor je betrokkenheid en liefdevolle aanmoediging tijdens onze reis samen. Veel liefs Maaike Verberg'

Feminine Wisdom Coaching: 3 maanden coaching traject

Wat krijg je allemaal? Deze drie maanden werken we intensief samen. Behalve mijn toewijding, liefde en support ontvang je ook:

▽ 3 maanden begeleiding; elke twee weken eean coaching sessie (1,5 uur per keer, 7 in totaal).
▽ Elke andere week hebben we een accountability call van 15 minuten.
▽ Tussen calls en live begeleiding door ontvang je afgestemde practices.
▽ Het 3 maanden programma is inclusief mijn online yoni-ei cursus (t.w.v. 377 euro) plus jade ei.
▽ Ongoing begeleiding via mail en Voxer

Stuur me gerust een mail.

Of plan direct je vrijblijvende kennismaking in


Hiltje Oude Luttikhuis, Feminine Leadership & Trauma Coach: 'voordat ik met Maike werkte, ervoer ik chaos en overweldiging hoe ik verder moest met mijn coachingspraktijk. Onze sessies samen hebben mij meer helderheid en focus gegeven.

Maike is een lieve, warme, sensuele en krachtige vrouw en coach. De openheid waarmee je me ontving vond ik heel fijn en natuurlijk de praktische heldere tips en het raken aan de feminiene energie.

Mijn favoriete onderdeel van het werken met Maike was de aandacht en tijd voor mijn bedrijf en mezelf. Wat Maike daar heel mooi inbracht was het stuk 'holding space', het invoelen wat nodig is en vanuit je hart beslissingen maken. Dat is iets wat voor mij als rationeel opgeleide medicus niet altijd even makkelijk is.

Ik kan Maike aanraden als je je empowered wilt voelen in je business en ingewijd wilt worden in de materie van vrouwelijke energie, abundance en de law of attraction'.

fb
insta
linked