Business coach Maike Maessen Venray

Exclusieve 1:1 portal voor onderneemsters en professionals met een diep verlangen naar vrouwelijke verfijning.

Als jij jezelf toestemming geeft om te hebben wat je ambitieuze hart en ziel begeren lieve vrouw, dan help ik jou om te komen waar je zijn wilt.

Want wat je wil is de energetische regie, vanuit je vrouwelijke kern.

We leiden niet maar onze frequentie gaat wel eerst. Dit wil je belichamen, het is wie je bent, dit is waar je groei ligt.

Ben je klaar om te spelen met je mystiek, met je magnetische aantrekkingskracht en met het laten groeien van je vrouwelijke bereik?

 

De Bron is je tweede thuis als:

> Jij je vertrouwd wil voelen met zowel je uitdagingen als je diepste verlangens.

> Je de relatie met je eigen sensualiteit en vrouwelijke energie wil herstellen; de Bron bén jij.

> Je benieuwd bent hoe jij prioriteit geeft aan pleasure en echte rust in je leven.

> Je meer ruimte wil maken voor jouw diepste waarheid.

> Er verschillende thema's zijn waar je graag support en begeleiding bij wil ontvangen.

> Je wil een veilige ruimte waarin jij er in alle volledigheid kan en mag zijn.

Waarschijnlijk heb je al van alles gedaan en gevolgd en ben je nu klaar om écht te laten ontvouwen wat nodig is.

Zodat je kunt gaan waar je zijn wil en daadwerkelijk de support ontvangt die er voor je is.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Onze tijd samen is jouw sleutel naar méér ontvangen en dragen vanuit je feminine.

Veiligheid, toewijding en tijd zijn nodig om die support daadwerkelijk toe te kunnen laten. Hoe veiliger jij je voelt - hoe meer gedragen - hoe meer anderen dat bij jou voelen. En: hoe makkelijker jij verdere support toe kunt laten. Zowel in je persoonlijke als zakelijke leven.

Centraal in De Bron sta jij.

Vanuit een intieme en veilige één op één samenwerking waarin ruimte is voor alles van jou.

Met mij aan jouw zijde, die jou écht ziet en alles van jou er kan laten zijn, die je patronen doorziet, je uitdaagt én die je bedrijf, leven en visie tot in detail kent.

In deze 12 maanden passeren we alle seizoenen, jij die een volledige draai om de zon maakt waardoor we groei navigeren zoals je dat eerder niet deed.

Om daar te komen waar jouw waarheid je roept.

Om daar te zijn, waar je bedoeld bent te zijn.

Terwijl jij je bedrijf laten groeien; jij je gesupport voelt en het leven leeft wat je wil.

Leven; waar je je bedrijf voor bent gestart. Niet alleen werken en in je bedrijf zijn, maar er zijn voor JOU.

Jezelf kunnen ontmoeten op de laag van je ziel en dit integreren in je energie, je expressie en bedrijf.

 

Everyone sees the unseen in proportion to the clarity of the heart, and that depends upon how much one has polished it. Whoever has polished it more, sees more – more unseen forms become manifest. – Rumi

De Bon is inclusief:

 • 12 maanden 1:1 mentorschap met mij als jouw mentor & sparringpartner
 • Een jaar lang sessies naar behoefte; de ene keer zullen we elkaar om de andere week spreken, de andere keer is een paar weken integratie tijd met mij op speeddial fijn.
 • We starten met een eendaagse retreat op locatie en zo ronden we onze reis ook af.
 • Je ontvangt alle (somatische) practices en oefeningen die nodig zijn
 • Toegang tot mijn online programma's (zoals de jade ei training inclusief een gecertificeerd ei) en human design
 • Toegang tot mij via mail en de voxer / whatsapp tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen

Mijn manier van werken is unieke mix van feminine embodiment, mindset / strategie en energiewerk. Alles komt samen. Je ratio, je vrouwelijk lichaam, je hart, je gevoel en daarmee je hele ZIJN.

We maken een deep-dive in je Human Design; ik neem je mee in welke energie er altijd voor je is; hoe laat je dit terugkomen in je (online) présence en we kijken naar je variabelen zoals je cognitie (super sense), je motivatie maar ook die dingen waar je van weg mag blijven. Human Design geeft je concrete handvatten, Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool.

Verder is feminine eros, sensual shadow work, vorige levens, heling van trauma onderdeel van De Bron.

Je investering is 15K excl BTW (betaling in termijnen is mogelijk).

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Thema's en onderwerpen die in dit programma zoal aan bod komen:

Verfijning van je vrouwelijke energie en je mystiek en magnetisme

Cultiveren van je vrouwelijke kracht, spelen met je mystiek, werken met polariteit. We activeren met al jouw vrouwelijke lagen en nuances. De vrouwelijke archetypes komen op bijzondere wijze aan bod en sensual shadowwork. Aan het eind van dit jaar werk jij met je volledige vrouwelijke range.

In kunnen tappen op gemak en moeiteloosheid

Wat is écht belangrijk voor je, we gaan nog een laag dieper. In toelating zijn en voluit ontvangen.

Mistress of the Void

Ons mystieke ZIJN gaat zo diep dat die ruimte betreden ook spannend kan zijn. Waardoor je terugvalt op het bekende en in cirkels blijft lopen. Ook al wil je dat rationeel niet. The Void gaat over in het schijnbare niets kunnen zijn waar al het nieuwe uit jou geboren wordt. Werken met overgave en diep vertrouwen.

Vrouwelijke eros, elegantie en energetics

Groei en expansie, werken met de energie van je bedrijf als vrouw. In beweging komen en laten ontstaan als je de kracht in jou het vraagt. Jouw ware kracht als vrouw is traag. Maar ze beweegt bergen. Ze is zo verdomd geconcentreerd. Verfijnd, als een brede laser. Als de kaars in het schemerige licht - vasthoudend maar verleidelijk. Ze wacht niet als haar ziel roept. Maar ze geeft niet toe als ze nog prematuur is. Next level werken met je energie door het cultiveren vanuit je eigen BRON.

Liefdes-relaties vanuit je feminine

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? Hoe kun je ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je dat wanneer je zelf een groei door wil maken dat je je oude 'gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie voor jezelf overhoudt.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Wat ik bewonder aan jou:

 • Je creëert een weg die nieuw is - voor je kinderen, je klanten en jezelf ook - jij bent die pionier.
 • De manier waarop jij je hart, lijf en hoofd laten samenwerken en laat co-creëren is adembenemend.
 • Je bent enorm betrokken. De systemen, de patriarch is niet jouw weg. Dit is alleen maar extra brandstof voor je, in plaats van zorg en frustratie.
 • Dansen met het licht en het donker is ook iets wat je steeds makkelijker afgaat.
 • Je neemt de volle verantwoording voor je groei, je bent goudeerlijk naar jezelf. Ik heb zo enorm veel bewondering voor jouw openheid.
 • Je bent gedreven, ambitieus én je kan genieten van de reis.
 • Je bent niet bang om je zelfzorg naar een hoger plan te tillen als dat nodig is; je kent de kracht van je energie.
 • Je missie en jouw visie, ze raken mij. Jouw persoonlijkheid maakt mij oprecht blij.

Voor we starten maken we online kennis (via zoom - ongeveer 30 minuten).

De Bron is maatwerk, per jaar begeleid ik 3 vrouwen in deze intieme en exclusieve ruimte die volledig is toegewijd aan jouw vrouwelijke expressie en belichaming - waar je ook gaat, wat je ook doet en met wie je ook bent.

Misschien voel je al wel wat voor een diepe, rijke reis dit programma gaat worden.

In de Bron werken we vanuit je eigen unieke gouddruk, vanuit je hart zonder jezelf of je verlangen te verlaten.

We betreden het meest potente territorium van jou als vrouw. Ben je er klaar voor? Laten we elkaar dan ontmoeten:

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Wat mag je altijd verwachten van de reis die we samen gaan maken:

Helderheid: de eerste stap naar groei is je helderheid over wat je exact voor ogen hebt voor jezelf. Ik help je om dit allemaal te onderzoeken, ontdekken en concreet te maken.

Bewustzijn en betrokken begeleiding: ik laat je voelen welke onbewuste patronen en gedachten je kunt veranderen en hoe je dit doet.

Wijsheid: ik leer je persoonlijke groei- en spirituele technieken om je doelen, verlangens en dromen tot leven te brengen.

Empowerment: je bent zoveel waardevoller, capabeler en verbazingwekkender dan je je realiseert en ik zal je dit laten ervaren.

Iets wat ik altijd hoor van vrouwen die zijn gestart aan een samenwerking: 'ik voel de verandering vanaf het moment dat ik de knoop doorhakte om  jou in te huren; zowel in mijn eigen werk als privé.