De bron: waar jij je bedrijf laat groeien terwijl jij je gedragen voelt en het leven leeft wat je wil.

Geef jezelf toestemming om alles te hebben wat je ambitieuze hart en ziel begeert... wat het ook is.

Business coach Maike Maessen Venray

Jij bent er altijd voor anderen, je bent in feite de ruimte voor de groei van jouw klanten.

Dat is waar je voor hier bent en waar je goed in bent.

Ontvangen van hogere bedragen, de grotere transformatie van je klant kunnen dragen en het ontvangen van support zijn punten van groei.

Misschien voel je af en toe al wel dat je een laagje dieper wil. Op persoonlijk en zakelijk vlak. Misschien heb je al van alles gedaan, alleen voorkomt van het één naar het ander 'hoppen' qua programma’s & trajecten die intimiteit. Het voorkomt dat je kunt gaan waar je zijn moet maar ook dat je daadwerkelijk de support ontvangt die er voor je is.

Want wat zijn jouw echte patronen, je uitdagingen en je diepste verlangens? Wat is je werkwijze, welke methode heb je achter je? En hoe kun je jezelf vertrouwen dat je wordt gedragen in de groei die je verlangt? Veiligheid en tijd zijn hard nodig om die support in daadwerkelijk toe te kunnen laten.

Deze groeicontainer van 12 maanden is jouw sleutel naar meer ontvangen en dragen... waardoor je resultaat kan groeien.

Je leer onder andere je bedrijf te gebruiken als een tool die er in de eerste plaats is voor JOU.

Hoe veiliger jij je voelt, hoe meer gedragen, hoe meer anderen dat bij jou voelen. En: hoe makkelijker jij support ontvangt.

Centraal in De Bron sta jij. Vanuit een intieme en veilige één op één samenwerking.

Met een mentor die jou begrijpt, echt ziet en alles van jou er kan laten zijn, die je patronen doorziet, je uitdaagt én die je bedrijf en missie tot in detail kent.

In deze 12 maanden passeren we alle seizoenen, jouw eigen zon maakt een volledige draai. Waarmee we groei navigeren zoals je dat eerder niet deed.

Als je er steeds bent voor anderen...is support vragen en je laten dragen & vasthouden door een ander misschien niet zo makkelijk. Die ruimte bieden is waarom ik deze Bron heb gecreëerd.

Om daar te komen waar jouw waarheid je roept.

Om daar te zijn, waar je echt wil zijn.

Terwijl jij je bedrijf laten groeien; jij je gesupport voelt en het leven leeft wat je wil.

Leven; waar je je bedrijf voor bent gestart. Niet alleen werken en in je bedrijf zijn, maar er zijn voor JOU.

Jezelf kunnen ontmoeten op de laag van je ziel en dit integreren in je energie, je expressie en bedrijf.

 

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Everyone sees the unseen in proportion to the clarity of the heart, and that depends upon how much one has polished it. Whoever has polished it more, sees more – more unseen forms become manifest. – Rumi

Wat ik bewonder aan jou:

 • Je bent enorm getalenteerd en toegewijd aan je evolutie, groei en je pad.
 • Je creëert een weg die nieuw is - voor jezelf ook - jij bent die pionier; ondanks dat je geen bewezen resultaat of routeplan hebt van anderen.
 • Je bent creatief op onconventionele wijze. En soms conventioneel.
 • De manier waarop jij je hart, lijf en hoofd laten samenwerken en laat co-creëren is adembenemend.
 • Je bent enorm betrokken. De systemen, de patriarch is niet jouw weg. Dit is alleen maar extra brandstof voor je, in plaats van zorg en frustratie.
 • Je bent hier voor de verdieping, al weerhoudt diep kunnen gaan je er niet van om sexy dansjes te doen op sokken in je kamer of om slechte grappen te maken (en hier zelf het hardst om te lachen). Dansen met het licht en het donker is ook iets wat je steeds makkelijker afgaat.
 • Je neemt de volle verantwoording, voor je groei, je bent goudeerlijk naar jezelf. Ik heb zo enorm veel bewondering voor jouw openheid.
 • Je bent gedreven, ambitieus én je kan genieten van de reis.
 • Je bent niet bang om je zelfzorg naar een hoger plan te tillen als dat nodig is; je kent de kracht van je energie.
 • Je missie en jouw visie, ze raken mij. Jouw persoonlijkheid maakt mij oprecht blij.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

De Bon is inclusief:

 • 12 maanden 1:1 mentorschap met mij als jouw mentor, spaceholder, sparringpartner en grootste supporter

 • 24 x 60 minuten durende sessies (met opname) waarin we alles doen wat nodig is om daar te komen waar je zijn wilt. We starten met een doorbraaksessie van 90 minuten, opgevolgd door een 'envision' proces

 • tussen elke sessie zit 1 week ter integratie; je ontvangt alle oefeningen die nodig zijn

 • toegang tot mijn online programma's (zoals de jade ei training inclusief een gecertificeerd ei) en human design

 • toegang tot mij via mail en de voxer / whatsapp tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen

Mijn manier van werken is een mix van strategie, energetisch werk en vrouwelijke aantrekkingskracht.

We maken een deep-dive in je Human Design; ik neem je mee in welke energie er altijd voor je is; hoe laat je dit terugkomen in je (online) présence en we kijken naar je variabelen zoals je cognitie (super sense), je motivatie maar ook die dingen waar je van weg mag blijven. Human Design geeft je concrete handvatten, Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool.

Je investering is 11977 excl BTW (betaling in termijnen is mogelijk).

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Wat mag je altijd verwachten van de reis die we samen gaan maken:

Helderheid: de eerste stap naar groei is je eigen helderheid over wat je exact voor ogen hebt voor jezelf. Ik help je om dit allemaal te onderzoeken en ontdekken.

Bewustzijn en betrokken begeleiding: ik laat je zien welke onbewuste patronen en gedachten je kunt veranderen en hoe je dit doet.

Wijsheid: ik leer je persoonlijke groei- en spirituele technieken om je doelen, verlangens en dromen tot leven te brengen.

Empowerment: je bent zoveel waardevoller, capabeler en verbazingwekkender dan je je realiseert en ik zal je dit laten voelen.

Iets wat ik altijd hoor van vrouwen die zijn gestart aan een samenwerking: 'ik voel de verandering vanaf het moment dat ik de knoop doorhakte om  jou in te huren; zowel in mijn eigen werk als privé.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray