persoonlijk en vertrouwd coach venray Maike Maessen

In mijn praktijk én online begeleid ik moeders, vaders, ouderparen en professionals door middel van intuïtief systemisch werk. Ik geloof sterk in voorleven hoe je alles uit het leven haalt zodat het kind kan aanhaken in de energie die je neerzet. Groeien doe je samen.

Steeds meer mensen willen de verdieping voelen in zichzelf en hun gevoel vol vertrouwen leren uitspreken. Onderzoeken hoe jouw vrijheid voelt en hoe je dit uitdraagt. Je vrije expressie en charisma de ruimte geven. Dat en meer komt terug in dit transformerende traject van 4 maanden. Dit traject is voor jou als jij grip wilt op hoe je alles uit je leven haalt.

Ken je de uitspraak dat kinderen ons spiegelen? Kinderen van nu maken op een heel bijzondere manier contact met ons via hun hele zijn. Deze wijsheid van je kind helpt jou om zelf te kunnen groeien. Een prachtig proces voor verdieping in de ouder - kind relatie. Het helpt jou om het voor te leven.

De vraag die we allemaal weleens stellen: wat wil ik écht? Je werk, je relatie en de opvoeding van je kind(eren). Waar blijf jij in dit geheel? Hoe kun je het punt waar je bent beland gaan zien als een uitnodiging én sta je sterk terwijl je kiest vanuit je gevoel? Als toeschouwer en luisteraar krijg je energie om deze nieuwe wegen te verkennen en geef ik je het vertrouwen om deze weg samen met mij te lopen.

Wil je kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact op om een afspraak te maken, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer altijd en meestal lukt me dit dezelfde dag nog.

Gelijk aan de slag? Meld je dan hier onder aan voor mijn gratis online cursus.

IG
in
FB