Dit veranderde alles.

Wat vraagt het nu écht van je…je verlangens realiseren? Dat mooiste leven ook daadwerkelijk leven? Echt geen genoegen nemen met minder en het niet alleen zo waarderen van de ander.

Ik ga mijn 5 kernwaarden met je delen.

Het liefst doe ik natuurlijk of het allemaal easy peasy is. Want ik geloof echt dat het leven makkelijk mag gaan. Toch is loskomen van al die oude verhalen en shizzle niet altijd liefdevol en licht. Ik heb er genoeg momenten tussen gehad waarop ik een middelvinger op stak en dacht: ‘als het zo moet, dan doe het maar lekker zelf’. Maarja. Zo werkt het nu eenmaal niet. Helaesch.

Dus, wat doe ik..en waar geloof ik heilig in?

1. Ben duidelijk over wat het is wat je wilt en werk dat verder uit. Shape your destiny is jezelf ook leren vertrouwen dat je goed zit met je verlangen. Dat je het mag bijschaven en finetunen, dat het meegroeit met jou. Dit vraagt van je dat heel duidelijk bent over wat je wilt, wat je komt brengen en waarom je dit wilt. Deze antwoorden vormen belangrijke pijlers als je kijkt naar het uitvoeren van je verlangen.

2. Get your sh*t done. Als ik een vrouw spreek tijdens een online kennismaking en ze schrijft vrijwel niets op, dan weet ik dat zij niet helemaal committed is. Niet aan zichzelf welteverstaan. Ik vraag dan ook wel eens: wil je het wel echt? Het gaat erom dat je je uitkomst van punt 1 voelt. Tot in je tenen. Dat je tranen in je ogen krijgt als je eraan denkt. Niet de hele tijd, niet elke keer. Maar wel op die momenten dat het erop aankomt. Je doet het werk ervoor, elke dag, altijd. Het is een levensstijl.

3. Mindset. Conditioneringen en oude verhalen gaan diep. Ik spreek wel eens vrouwen die het alleen willen doen omdat ze deep down bang zijn voor wat de investering nu echt vraagt. Dat mag natuurlijk. Ik kies er zelf voor om het sneller te draaien. Hoe krijg ik wat ik wil? Ik zorg ervoor dat ik het ga belichamen en daar doe ik elke dag oefeningen en practices voor. Ik voel tot in detail hoe ik me wil voelen als ik daar ben, waar ik wil zijn. En ik neem de acties en maak de keuzes die daarbij horen. Ik speel het graag groot.

Klein denken past niet bij mij.

4. Doorbreken en ombuigen van oude patronen. Zodat je je kunt overgeven aan punt 1. Zodat je vertrouwt dat alle inspiratie die je ontvangt komt vanuit je ziel. Hoe meer ik dit pad bewandel hoe meer ik ook weet dat ik steeds verdiep. Ik herken oude patronen nu sneller en ik weet ook wat er gebeurd als ik een intentie uitspreek. Het zijn niet alleen woorden op papier; het zet iets in werking en wat zich aandient daar doe ik iets mee. Dat is niet alleen opschrijven namelijk maar het leven, het zijn, het doen.

5. Enter your magic zone. Ik kan nu zeggen dat ik 90% van de tijd in ‘the zone’ zit. Ik voel me levendig, overvloedig en magisch. Dan sta ik ‘aan’ voor mezelf. Ik maak keuzes met wie ik me verbindt – zelfs online. Omdat ik weet dat ik daar net zo krachtig ben. En: ik geniet ervan om een vrouw te zijn; een vrije vrouw. Intuïtief, krachtig, zacht en VRIJ.

Binnen deze vijf kernwaarden kies ik steeds voor wat ik wil.

Beweeg ik door angst heen. Het hoeft niet weg; net zoals woede en vreugde dient alles haar doel. Ik doe dit graag samen met een coach. Zij ziet me, hoort me, voelt me. Vooral die dingen die ik liever (nog) niet wil zien. Ik commit mezelf en blijf gefocussed. Daar komt de ‘ik neem geen genoegen met minder’ goed bij van pas.

Steeds verder open ik mezelf voor het ontvangen.

Ik vier mijn succes en ik vier ook dat wat je vanuit je ratio niet als succes ziet. Juist door iets wat niet gaat zoals je hoopte te leren zien als ‘rejection is protection’ . Dat is je richtingaanwijzer in je leven en business. Binnen deze vijf shift ik continu mijn geldrealiteit.

En er is nog een heel belangrijk iets. Of eigenlijk zijn het er twee. Mijn kinderen. Als je me al even volgt dan weet je dat ik heel lang deelde over kinderen en wat ze ons teruggeven.

Ofwel spiegelen. Nog steeds neem ik dat mee; ook in de coaching sessies als het naar voren komt. Wat ik vooral doe is voorleven. Ik geloof dat wij heel veel op kunnen lossen voor ons kind (en ook voor onze voorgaande generaties) door zelf te helen. Je geeft alles door aan de je kinderen. The good, the bad, the ugly.

Hoe je doet tegen jezelf…en zij daardoor tegen zichzelf.

Hoe je voluit leeft. Of niet. Ook dat geef je mee. Bij anderen zie je het meteen. Nietwaar? Hoppa gelijk je vinger op die zere plek. Bij jezelf ligt dat anders. Natuurlijk kan ik bij alles in een losse (healing) sessie met je mee kijken en je inzicht geven en tips. Ik geloof meer in de diepe transformatie. Zodat je blijvend verandering ervaart.

Ten slotte ben ik heel zuinig met mijn tijd. Geld kan ik terugverdienen, tijd niet. Dus met wie ik me verbind…kies ik heel bewust. Zowel privé als zakelijk. Is het tijd om door jouw glazen plafond te breken en jouw magic zone te ontdekken? Let me know! Plan hier onze kennismaking.

Tot volgende week! X

Gelijk aan de slag?

  • In mijn 21 daagse SoulShift maak je een shift in je mindset en leer je grip te krijgen op hoe je je voelt en wat je doet. Dit programma is volledig online en in je eigen tijd te volgen. Je koopt je ticket, start meteen en blijft toegang houden tot alle lessen.
  • Het vergroten van mijn vertrouwen in mijn verlangen heb ik niet zomaar. Een belangrijke troef die ik inzet is het yoni-ei. Ik leer vrouwen te werken met deze tool in mijn online cursus (bonus bij mijn 3 maanden programma) omdat ik niet alleen waanzinnig trots ben op de cursus zelf maar ook heilig geloof in de magie van deze magische tool. De cursus is volledig online en kun je uitbreiden met 2 x 45 minuten persoonlijke coaching. Na de cursus ontvang je een link met wachtwoord naar een pagina waar alles terug is te vinden; je blijft toegang houden tot deze cursus.

*Nieuw: op 16 juli geef ik een gratis vijfdaagse* 

Dag 1: meditatie awaken your inner Goddess
Dag 2: wat is van jou; wat resoneert met je en hoe voel je dit?
Dag 3: morning practice + mindset oefening
Dag 4: verbind je met je verlangens
Dag 5: herinner je wie je werkelijk bent + live afsluiting.

Elke dag ontvang je meditaties en oefeningen in je mailbox met een werkblad om de oefeningen op te maken. Afsluiting 20 juli. Hier meld je je gratis aan.

Geplaatst in Afstemmen, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *