Van zoeken naar overzicht; deze 1-op-1 doorbraaksessie is perfect voor jou als je op het punt staat van een doorbraak in je bedrijf. 

Het voelt alsof ergens een deksel van af mag; die poortwachter kan gaan, vanaf nu kies én ontvang je groots.

Deze doorbraaksessie van 90 minuten is gericht op jou en alles waar je nu tegenaan loopt. Deze sessie is inclusief opname & practices.

 

business mentor voor vrouwen Maike Maessen helderheid en overzicht in je bedrijf

Hoe sla je de brug van hier naar waar je zijn wilt?

Tijdens deze sessie gaan we diep en help ik om jou deze doorbraak te maken. Elke sessie is persoonlijk maatwerk en gericht op wat JIJ nu nodig hebt.

Of het nu gaat om het verfijnen van je expertise, boodschap of strategie, het neerzetten van een succesvol aanbod, meer afstemmen op plezier, resultaat en overvloed, meer kunnen ontvangen, je (energetische) grenzen kracht bijzetten of zelfleiderschap nemen...

Wat jij heelt in jou, ontvang je via je bedrijf.

Waar je nu tegenaan loopt  (maar zeker niet beperkt tot deze):

» Een vraag die je jezelf regelmatig stelt is: 'hoe zet ik dat praktisch neer?'
» Je wilt steviger staan in vertrouwen dat wat jij voelt, klopt.
» Je verlangt naar meer passie en plezier in wat je doet; zit dat je in je aanbod, je prijzen, je eigenheid of...?

Je weet dat je op het punt staat van een enorme doorbraak en je hebt iemand nodig die een hoger perspectief van je situatie heeft om je verder te helpen.

Jij bent helemaal klaar om alle oude verhalen vaarwel te zeggen en om de energie te kiezen van resultaat, van feminine flow en overvloed.

Wat levert deze sessie je op?

» De poortwachter die tussen jou en je verlangen staat is weg, je hebt concrete handvatten om door te pakken.
» Je weet hoe je steeds terug kunt keren naar diep innerlijk vertrouwen.
» Je voelt je in de lead van je bedrijf en leven.

Dit is wat onderneemsters zeggen die je voor zijn gegaan:

'Ik vond de sessie echt waanzinnig! Ben nog heerlijk aan het na sudderen ervan en zal de komende dagen nog wel verder inwerken. Jouw passie voor je werk is zeer voelbaar en je duikt er net als ik helemaal in, I love it! Ik voel mij enorm gezien door je en kan mezelf zijn, heel fijn. Dank je wel!' - Simone

'Deze sessie symboliseert voor mij de afronding van een tijd vol twijfel en de vorming van een nieuw begin.' - Lotte

Je investering is € 425 excl. 21% BTW.

Als je het fijn vindt hebben we voor we starten een online kennismaking van ongeveer 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en begeleiden is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag bij je aan en help je om jouw diepste verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen, groeien en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

business coach Maike Venray

Met een unieke manier om jou - de vrouw achter je bedrijf - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat haar nu tegenhoudt.  Zodat zij haar diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt in dit proces.

Ik werk met ambitieuze vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn, laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te stralen dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Heb je een vraag voor me? Klik hier.