Je voelt aan alles dat je vlak voor een doorbraak staat in je bedrijf. Deze sessie is gericht op jouw uplevel; samen bewegen we hier doorheen. De poortwachter mag gaan, vanaf nu kies & ontvang je groots.

Deze sessie is perfect voor jou als je aan alles voelt dat je je voor een groeifase bevindt in je bedrijf. De doorbraaksessie van 90 minuten is gericht op jou en het resultaat van je bedrijf. Deze sessie is inclusief intake en opname achteraf.

 

business mentor voor vrouwen Maike Maessen Venray

Wat mag je helen en hoe ga je vooruit met een krachtige én zachte energie. Hoe sla je de brug van hier naar daar?

Tijdens deze sessie gaan we diep en ben ik volledig toegewijd om jou deze doorbraak te laten ervaren. Ik help je om te zien hoe je hier terecht kwam en hoe je dit oude verhaal achter je laat.

Wat jij heelt in jou, ontvang je via je bedrijf.

Waar je nu tegenaan loopt  (maar zeker niet beperkt tot alleen deze):

▽ Je verlangt naar meer consistentie in je energie & online presence.
▽ Je wilt meer eigenheid in je social media maak ook in je begeleiding van je cliënten; het voelt alsof je je inhoudt.
▽ Je trekt nu steeds dezelfde mensen aan die je consequent moe maken; je verlangt meer passie en plezier in wat je doet.
▽ Je hoort nu vaak dat je een inspiratie bent; hoe zorg dat je dat mensen van je kopen?
▽ Je banksalso is “voldoende”; je bent klaar om VEEL MEER dan voldoende te ontvangen.
▽ Je wil je veilig voelen in het delen van jouw diepste waarheid.
▽ Je bent klaar met jezelf klein te maken en terug te stappen.
▽ Je bevindt je altijd in hetzelfde land van uitstel…je hebt ideeën genoeg...maar ook een hoofd dat niets goed genoeg vindt.
▽ Onbewust ben je bang voor de afwijzing, je weet dat dit een oud verhaal is; je verlangt naar diepe zelfacceptatie.

Je weet dat je op het punt staat van een enorme doorbraak en shift en je hebt iemand nodig die een hoger perspectief van je situatie heeft om je verder te helpen.

Ik ben hier om je te helpen, ik weet hoe het is en hoe jij je nu voelt. En laat me dit met je delen: ik ben ZO blij dat ik vrouwen als jij mag helpen om deze oude verhalen vaarwel te zeggen en om de energie te kiezen van zichtbaarheid, van feminine flow en overvloed.

Wat levert deze sessie je op?

▽ Inzicht in hoe je je situatie kunt doorbreken; je verlangen is groter dan je angst.
▽ De poortwachter die tussen jou en je verlangen staat is weg, je hebt concrete handvatten om door te pakken.
▽ Verhalen als: kan ik dat wel, ben ik hier wel klaar voor, wat als het niet lukt..behoren tot het verleden. Je weet hoe je steeds terug kunt keren naar diep innerlijk vertrouwen.
▽ Je voelt je in staat om de leiding te nemen over je bedrijf en leven.

Dit zeggen onderneemsters die je voor zijn gegaan:

'Ik vond de sessie echt waanzinnig! Ben nog heerlijk aan het na sudderen ervan en zal de komende dagen nog wel verder inwerken. Jouw passie voor je werk is zeer voelbaar en je duikt er net als ik helemaal in, i love it! Ik voel mij enorm gezien door je en kan mezelf zijn, heel fijn. Dank je wel!'

Je investering is € 325 excl. 21% BTW. Kies je hierna voor een traject? Dan mag je deze investering van de totaalinvestering halen.

Als je het fijn vindt hebben we voor we starten een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en begeleiden is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag bij je aan en help je om jouw diepste verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen, groeien en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

business coach Maike Venray

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw achter haar bedrijf - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Stuur me een mail als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan doen via info@maikemaessen.nl