Gebruik jij die bijzondere gave al die we allemaal hebben? Geef je toekomst vorm met de kracht van je gedachten!

De eenvoudigste en tegelijkertijd misschien ook wel meest lastige vraag. Wie wil je zijn? Wie ben je dan, hoe voel je je, hoe zie je er uit, wat is dan jouw waarheid? Ofwel: wat wil jij? Wat kan ik me nu eigen maken en geloven, zodat ik kan zijn wie ik wil zijn? Dat is de sleutel. Overvloed – in alle vormen – is je geboorterecht.

We zijn allemaal geboren met een bijzondere super power.

Fantasie, onze gedachten, onze ‘ik’. Ik weet dat mijn fantasie heel groot was als kind. We woonden in een bungalow en in mijn verhalen woonden er toch mensen boven ons die wij te eten gaven door een luik in het plafond. Ik was pas 4 jaar en ik kan me nog levendig herinneren dat ik dit vertelde, in geuren en kleuren.

Wie leert ons dit af en belangijker nog…waarom? De kracht van onze gedachten is iets wat we veel meer mogen omarmen en mee kunnen werken. Even wegdromen. Ik schreef het eerder, hoe je je nu vandaag voelt maak je zelf tot je realiteit morgen.

Sta je eigen fantasie en creativiteit toe om jou de beelden te geven waarop je mag verder borduren.

Vermeng deze beelden met de inspiratie die je krijgt. Zet stappen, grote en kleine. En blijf dit herhalen. Voel, zie en doe. Dit proces is zo simpel en magisch tegelijk.

We kunnen het allemaal en toch we het massaal niet.

Omdat we bezig zijn met werken, zorgen of het huishouden. En nog veel meer waarvan we denken dat het goed voor ons is. We werken aan de uiterlijke wereld waar we in leven en vergeten te kijken naar wat er binnen in ons omgaat. Terwijl van binnenuit waar juist die ingevingen stuk voor stuk ontstaan. Daar zit je kracht en potentieel. Alleen jij kunt dit voelen.

Welke verandering in jezelf is erg nodig om die persoon te zijn die je wilt zijn?

Wie moet jij zijn om je droomleven te leven? Maak eens een visionboard. Zoek plaatjes die resoneren met het gevoel van de persoon die zijn volle potentieel leeft. Zo’n bord helpt je om af te stemmen op het leven dat je wilt. Om te kunnen dromen en avonturen te beleven als de nieuwe jij. Neem eens een actie die deze persoon -deze droomlever- zou doen. Hoe maf dit ook klinkt. Stap eens echt in dat leven, in het gevoel.

Laat je niet tegen houden door angst. Angst is alleen maar je ego dat je wil beschermen en dat gericht is op je korte termijn geluk. Een natuurlijk mechanisme waar je aan voorbij mag gaan.

Fantasie is iets anders dan hopen tegen beter weten in (wishfull thinking). Kun jij het verschil zien tussen beiden? Het een helpt je verder en laat je groeien, het andere laat je denken dat je nu leeft in een tekort. Dat je niet genoeg geld of genoeg klanten hebt, dat je niet genoeg liefde ontvangt. Dat is alleen maar zo omdat jij denkt dat je het niet waard bent of niet mag ontvangen. Omdat je dingen doet die niet zijn afgestemd op jouw hoogste goed. Omdat je je laat leiden door de dingen die anderen willen en doen en compleet bent weggedreven van wie jij in essentie bent.

Kun je voorbij die angst gaan? De stemmetjes die jou vertellen dat je niet goed genoeg bent laten voor wat ze zijn? Ben je nu bezig om je gedachten te richten op iets ergs wat zou kunnen gebeuren? En speel je dit verhaal keer op keer af in je gedachten? Grote kans dat je zelf de creator bent als het uitkomt.

Vertrouw op je verlangens.

Blijf bij jezelf, bij jouw waarheid. Iemand anders kan een halve marathon rennen en zich daar goed bij voelen, jij kunt iets anders nodig hebben. Sta jezelf toe om te ontdekken wat dit is. Blijf trouw aan je innerlijke zelf. Van daaruit zet je je stappen. Gooi die beperkingen overboord, wat jij nodig hebt kan nog niet eens bestaan. Ik had toen ik 14 was en mijn opleiding koos niet kunnen bedenken wat nu doe.

Ik bied vanaf volgende week een life changing journey aan je die je niet alleen helpt te voelen wat wel en niet van jou is en hoe je voorbij kunt gaan aan energie zuigende situaties in je leven. Maar die je ook helpt om je in contact te brengen met jouw essentie, dit gevoel verankert op zielsniveau en hoe je van daaruit denkt, intenties zet enzovoorts.

Je bent tot zo veel meer in staat dat je nu denkt!

Deze dag is te boeken als VIP of in groepsverband. De dag kiezen we samen uit. We werken dan alles door wat voor jou van toepassing is. We starten om 10 uur en gaan door tot 17.30/18.00. Een lunch is inbegrepen. Ben jij er klaar voor om de stappen te zetten naar die nieuwe jij die alles aan kan en kan overzien? Neem contact met me op. Twijfel je en wil je me graag eerst even spreken? Dan plannen we eerst een gratis 20 minuten Skype sessie. Tot gauw! Kosten voor de VIP dag: shape your destiny bedragen 277 € incl.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.