Wil je actie?

  Je weet dat je méér wilt.
Je hebt alleen nog niet helemaal helder wat het nieuwe is.

  Get Your Sh*t Done is perfect voor jou als je klaar bent om in de actie modus te komen.
Als je klaar bent om echt stappen te gaan zetten.

Na Get Your Sh*t Done:

 Weet je wat je volgende stappen zijn. 
 Ga je van woorden naar daden. 
 Laat je belemmeringen en ballast achter je. 
 Maak je vooral heel veel plezier. Het mag licht, eenvoudig en leuk. Zo is het bedoeld. Ik leer je graag hoe je dit aanpakt en tot een gewoonte maakt. 
 Zeg je alleen nog maar JA tegen dat wat je ECHT wilt. 
 Geen gedoe meer, geen bullshit, geen excuses.

De kick-off is op 5 augustus, het programma duurt 3 weken.
Alles is online en kun je later terug kijken, na je vakantie starten of verder gaan is geen probleem!

Elke week ontvang je een opdracht, filmpje, visualisatie, elke week is er een Q&A waarin jij live je vragen kunt stellen en ik alles met je deel.

Dit is een pilot, de instapprijs is 97 euro. Dit aanbod doe ik eenmalig.

De onderwerpen die aan bod komen:

› Week 1:

Keuzes & Zichtbaarheid

› Week 2:

Geld & Mindset

› Week 3:

Mogelijkheden zien & Actie nemen

Wim Hermans: 'Maike geeft je de tools om anders tegen de werkelijkheid van je leven tot dan toe aan te kijken. Daarmee veranderde mijn bewustzijn op sommige aspecten waar ik niet zo gelukkig was. Met name me in woorden vasthouden aan bepaalde patronen werd deze x voor mij erg belicht. De kracht van Maike om gevleugeld met taal om te gaan heeft me de mogelijkheid gegeven om anders naar alles te kijken, het anders te verwoorden en daardoor  met nieuwe inzichten verder te gaan. Dat heeft me al geholpen me in het algemeen beter te voelen in waar ik mee bezig ben. dank je wel daarvoor Maike en vooral de wijze waarop je een veilige omgeving maakte waarop alles makkelijk bespreekbaar was en makkelijk jouw woorden naar verandering als steun kunnen worden toegelaten.'

 

Ik ben Maike Maessen. Ik leid en begeleid je zodat jij het leiderschap over je leven (terug) neemt en zelf je mooiste leven creëert vol potentieel.
Jij maakt verbinding met jouw essentie zodat je leeft vanuit je kern: moeiteloos en krachtig! Ik help je om die verbinding te maken en vast te houden.