Akasha kronieken healing Maike Maessen Venray

Feminine Wisdom Healing Sessions

Deze prachtige sessies vormen samen een drieluik:
De eerste gaat over je identiteit (spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek)
De tweede sessie is gericht op je feminine presence en charisma.
In de derde sessie gaan we óf naar je Akasha kronieken voor diepe healing van vorige levens óf doen we een opstelling gericht op je systeem en energetische ruimte.

Wat leveren deze sessies jou op?

Door samen in te tunen op je identiteit, ben je echt in staat om je innerlijke wijsheid aan te spreken en je veilig te voelen.

We leggen de basis voor jouw feminiene energie zodat jij een solide fundament hebt van waaruit je door kunt pakken. Dit zorgt ervoor dat je acties super krachtig zijn en dat je slimmer werkt in plaats van harder. Je wil dat al je inspanningen oprecht zijn, je doelen krachtig en in lijn liggen met je de waarde van je gaves, je talenten en diensten die je aanbiedt.

Door de combinatie van practices in deze sessies heeft je lichaam niet alleen toegang tot haar innerlijke wijsheid en kom je ook bij je ware verlangen; hoe wil je voelen en hoe wil je verder gaan in plaats van alleen maar te bedénken wat je moet voelen.

Op deze manier creëer je voor jezelf een heel krachtige container waar je uit kunt blijven putten.

Na deze sessies weet je wat je weerstand patronen zijn en voorkom je dat je tijd besteed aan zaken die geen waarde toevoegen. Je kent ook je beperkende overtuigingen. Als we deze overtuiging niet echt kunnen belichamen dan blijf je je ertegen verzetten, dan blijft die overtuiging als het ware een energetische blokkade. Door te leunen in de ongemakkelijke sensatie en door het echt te voelen kun je het vrijmaken in je lichaam en vervolgens afstemmen op wat je wel wilt.

Je leert hoe je je kracht en focus inzet voor jezelf.

Praktisch

De eerste sessie duurt 1,5 uur, de 2e & 3e 1 uur.
Je kunt als je van verder weg komt alle sessies in 1 dagdeel combineren. Je investering per sessie bedraagt 147 euro; totaal 441 euro incl BTW.

Wil je meer weten of heb je vragen? Mail me gerust op info@maikemaessen.nl. Verder naar beneden lees je ervaringen, ik vul deze pagina t.z.t. nog verder aan.

Wil je meer weten over mijn weg?

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie. Ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en door heel hard te werken.

Ik ben gestart als ondernemer omdat ik mijn eigen tijd en dagen wilde indelen. Ik heb altijd een groot verlangen gehad om mezelf er te kunnen laten zijn. Die spagaat van fulltime werken versus mijn gezin brak me op. Dat gaf me het gevoel dat ik tekortschoot.

Daarnaast zocht ik naar zingeving; hoe dien ik de ander én mezelf?

Hiervoor was ik jarenlang bezig met alle ballen hooghouden. Daarnaast zette ik mezelf compleet vast in de energie van de ander. Onbewust weliswaar…al was dat wel waarom ik altijd moe was. Dat deed ik tot het leven er tussendoor kwam gefietst en vroeg: wat wil je echt, Maike?

Ik startte met het maken van mijn eigen keuzes. Daarnaast zocht ik niet alleen naar wat ik wilde; ik ging vooral ook doen. Dat ik meer kon wist ik, alleen die ‘hoe dan?’

Op die weg hoorde ik vaak: je kunt niet alles hebben. Ik wist wel beter.

Altijd al zocht ik mijn vrijheid op en zette ik alles naar mijn hand. Daarbinnen wilde ik me ook verbonden voelen met mezelf; in al mijn vrouwelijkheid. Dat kon ik in loondienst niet zo kwijt zoals ik dat voelde; hoe een fijne baan ik ook had met dito collega’s.

Ik ontdekte de kracht van vrouwelijk zelfleiderschap.

Mijn onderneming groeide. Uiteindelijk liet ik zelfs mijn baan in loondienst los. Ik bouwde het zelf op, praktisch en concreet. Ik ken de klappen van de zweep, ik weet wat het vraagt van jou wanneer je meerdere rollen tegelijk vervult. Die kennis en ervaring deel ik graag met je. You got this!

Maike's zachte en tegelijkertijd krachtige intuïtieve begeleiding gaf precies de juiste inzichten met haar rake vragen. Ze weet goed af te stemmen op zichzelf en daardoor ook op mij. Het waren voor mij heel waardevolle healing & coachingsessies waar ik mooie doorbraken en inzichten heb mogen ontvangen voor mezelf en mij praktijk op het gebied van zichtbaarheid en focus. Karishma - Stralen van Licht.

Je investering voor deze sessies bedraagt 441 euro inclusief 21% BTW in totaal.

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom of skype en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 20 minuten om kennis te maken en om te bespreken wat jij uit deze dag wilt halen.

Wat meer over mij als coach & spaceholder.

Retreat VIP dag coach Maike Maessen

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ik ben open, eerlijk. In mijn sessies leidt en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw achter haar onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.