Heb jij al helder hoe je de rest van dit jaar wil gaan invullen? Lees hier hoe je optimaal gebruik maakt van dit momentum!

Worstel je ook wel eens met hoe je je innerlijke processen – denken en voelen, willen en moeten – zo inzet en inricht zodat je dát naar je toe trekt wat je nodig hebt? Ik was hier een ster in. Ik kon mezelf goed vast denken en uiteindelijk een actie nemen die niet gebaseerd was op vertrouwen of innerlijk weten.

We zijn zo geneigd om alles te overdenken en vergeten het gevoel.

Lukt het jou om over je zelf bedachte en opgeworpen barrières heen te vragen? Als je bijvoorbeeld denkt: ik heb die baan nodig en ik moet het huishouden doen? Dat is denken op basis van te kort of angst. Ik deed dit zelf ook. Daarom vind ik het interessant en ook heel belangrijk om te zien hoe ik hier uit kan komen. Er is namelijk altijd meer dan we nu kunnen zien. En er altijd een keuze. Altijd.

Wat denk jij dat je mag ontvangen en hoe ga je hier aan voorbij als je jezelf meer wil gunnen? Hoe brengt je dit in lijn met je roeping, dat waar je echt blij van wordt?

Volg je intuïtie. Soms heb je zo’n ingeving. Een gevoel van ‘YES dit is wat ik wil’! En wat doen we vervolgens? We overdenken het net zo lang tot we het niet doen. Want dan hebben we al 10 redenen bedacht waarom het vast geen goed idee is. We gaan liever door met het bekende en blijven draaien in de welbekende cirkeltjes.

Hoe voelt het draaien en hoe voelt het als je wél de sprong durft te wagen? Voel het verschil? 

Er is geen beter moment om naar je gevoel, wensen en intenties te luisteren dan nu. Hoe neem je afstand van dat wat je niet langer dient? Wat kun je doen om jezelf weer centraal te zetten en je te verbinden met dat wat belangrijk is voor je en voor je werkt?

Wat voel je nu? Maak er een punt van en neem actie! Probeer iets nieuws als je voelt dat het kan, ga er niet aan voorbij. Als je iets wil veranderen: doe het! Anders sta je morgen nog daar waar je nu staat. Ben groter en sterker dan elk excuus. Laat je niet tegenhouden door goedbedoelde adviezen van iedereen om je heen. Anderen adviseren je vanuit hun pijn, angst en ervaring. Hun gevoel is niet dat van jou. Hun intentie is goed en oprecht bedoeld, zie alleen ook dat jij misschien al verder bent dan zij en hier uit mag breken.

Er is niemand die beter weet en voelt wat jij nodig hebt dan jij. 

Hoe wil je je de rest van het jaar voelen en wat wil je de rest van dit jaar doen om hier invulling aan te geven? Vanuit je eigen flow en authentieke zelf. Vanuit zelfliefde en zelfacceptatie. Dan ben je de grootst mogelijke bijdrage, voor jezelf en voor anderen.

Neem even de tijd om echt te voelen wat de bedoeling is voor jou. Slow down, wat is het grotere plaatje achter jouw persoon?

Geef je zelf tijd.
Ben lief voor jezelf.
Elke groei wordt voorafgegaan door verandering.
Laat het ontstaan, verzet je zelf niet, buig mee.
Vertrouw erop dat alles waar je nu mee dealt er is om je uit je comfort zone te duwen.
Naar iets groters en beters.
Naar dat wat helemaal klopt voor jou.

Dat kan een beetje zwaar voelen van tijd tot tijd. Je kunt de onmacht en frustratie voelen, in je en om je heen. Je omgeving kan je dit bijvoorbeeld spiegelen. Wat zijn je uitdagingen en wat reflecteren ze je? Neem jij de volledige verantwoording voor je eigen groei of loop je er liever voor weg?

De eerste 100 dagen van het jaar zijn voorbij. Kijk eens om, wat heb je bereikt? Eer jezelf voor je harde werk. Vier je lijf. Open je hart voor nieuwe ideeën vanuit de energie van dankbaarheid.

Ga eens aan de slag met de vragen. Schrijf ze eens op. Tijdens de Empowerment training gaan we hier ook op in. Wil je vrijblijvend kennis met me maken en weten wat jij uit deze life changing dag kunt halen voor jezelf? Plan dan nu een vrijblijvend strategie gesprek via Skype met mij van 20 minuten. Stuur een bericht en ik neem contact met je op!

Geplaatst in Empowerment, Essentie, Je ware zelf zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.