Hoe lang wil je al dat moois van jou nog verstoppen?

Ik ben benieuwd, denk jij wel eens dat er méér moet zijn? En fluit je jezelf daarna ook weer bijna onmiddellijk terug omdat je denkt dat je teveel wilt?

Waar ik lange tijd naar op zoek was – en jij misschien ook – is een manier waarop je intuïtief & vol zelfvertrouwen:

  • Kunt staan voor dat wat voelt als jouw waarheid. Toen ik startte als coach bijvoorbeeld vroeg dit heel veel van me. En later nog eens toen ik koos om voltijds te gaan voor mijn praktijk. Wat kun je zeggen wanneer anderen je min of meer voor gek verklaren en hoe voel je in je lichaam: dit is het, dit is waar ik voor sta, dit is wat ik wil.
  • Jouw energie vóór je wilt laten spreken. Je energie en je verschijning spreken voor jou zonder dat je iets zegt. Ik wilde heel graag leren hoe ik vrouwen via mijn website en social media kon laten kennis maken met mij; zonder dat ze mij daadwerkelijk hadden ontmoet. Welke energie wilde ik eigen maken en hoe deed ik dat? Hoe onderzoek je dit, waar start je?
  • Zelfleiderschap neemt over je leven. Like a pro. Hiermee bedoel ik dat je zelf kiest. Niet anderen vraagt wat zij zouden als…maar dat jij anderen vertelt wat jij gaat doen. Mét vertrouwen.

Ofwel..je zoekt een manier waarop jij jezelf er voluit kunt laten zijn)…zonder dat je:

…die bijzondere eigenschappen en gaves van je verstopt. Uit angst voor wat anderen zouden kunnen denken.
…de mening of het gevoel van een ander belangrijker maakt dan het jouwe.
…en zonder dat je je steeds afvraagt:

HOE DAN?!

Dan nodig ik je uit om JA te zeggen tegen deze exclusieve mogelijkheid om je nieuwe normaal te ontdekken én leven. Zeg JA tegen jezelf en doe 7 maanden exclusieve maanden lang mee aan Unleash that Goddess.

Elke maand kent een eigen thema wat jou zal helpen om jouw innerlijke godin vrij te laten zijn in al haar vrouwelijke kracht.

Unleash your inner Goddess is een online groepsprogramma van 7 maanden. Elke maand is er een online groep coaching sessie van 1 uur in een besloten groep. Elke maand neem je deel aan de live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Tijdens beide online coaching momenten zal ik meer teachen over het thema van die maand.

Je ontvangt elke maand een prachtig werkboek waarin je overzichtelijk ziet wat we deze maand gaan doen.

En er is nog meer.

Als je kiest voor de VIP versie ontvang je naast het bovenstaande, mij er op afroep bij (via Voxer support). Dit is een app waarin je persoonlijk al je vragen kunt stellen én je ontvangt de yoni-ei cursus als bonus. Er zijn 3 VIP plaatsen beschikbaar; dus wacht niet te lang..

Wanneer je unleash your inner goddess hebt gevolgd:

Voel jij je vrijer, krachtiger en sensueler.  Als vrouw, ondernemer en moeder. Je weet hoe je jouw innerlijke godin er kunt laten zijn…helemaal in lijn met jouw kwaliteiten, wijsheid, levend vanuit jouw waarheid en nieuwe normaal.

Je mag alles vragen (niets is te gek) alles delen en alles bespreken tijdens dit programma. Ik hoor het zo vaak: ‘tegen jou kan ik dit wel vertellen’. Na deze 7 maanden voel jij je vrijer in je eigen denken en zijn.

Bij alles wat ik doe help ik jou om je krachtiger te voelen; zoals het hoort maar niet altijd voelt. Juist in de meest dagelijkse ervaringen en situaties.

Unleash your inner Goddess
Unleash your inner Goddess VIP

Wil je weten of dit programma aansluit bij jou? Mail je op info@maikemaessen.nl, dan neem ik snel contact met je op.

XO
Maike

Geplaatst in Van hoofd naar hart, Verandering, Vertrouwen, Voorleven, Weten wat je wilt, Zelfleiderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *