Hoe ik weet dat deze keuze me bij mijn mooiste leven brengt

Vorige week was ik in Praag samen met mijn city-trip en altijd in voor iets geks vriendin. Eerder schreef ik over haar toen we samen in Budapest waren. Na 5 dagen gingen we terug naar huis. We zouden – net als op de heenweg – niet naast elkaar zitten.

Ik zat op rij 11. 11 is het getal van transformatie. Misschien heb je – net als ik – iets met getallen. Ik ben dol op grote en kleine aanwijzingen die me laten zien dat ik in lijn leef met mijn hoogste doel. Goed, rij 11 dus. Op de terugweg.

Een nieuw begin. Dat is waar de 11 (of 11:11) voor staat.

Een paar dagen eerder vroeg mijn vriendin hoe het ging met mijn bedrijf. Dus ik vertelde dat het goed gaat, dat er steeds meer aanloop is. Ik deelde ook dat de combinatie kinderen, werk en droom soms veel is. Ze gaf aan dat ze door mij ook anders is gaan denken en anders kijkt naar haar eigen kinderen. Super mooi vind ik dat!

Ik voelde al even dat ik een keuze mocht maken.

Toch wist ik dat vakkundig voor me uit te schuiven.

Ken je dat? Je weet dat je iets specifieks moet doen, het spookt vaak door je hoofd en tóch ga je iets anders doen. Dingen die óók belangrijk zijn, maar hier besteed je dan meer tijd aan dan noodzakelijk is. En als je dan even rustig zit, dan komt het weer terug in je gedachten. Je weet het.

Als je me al even kent of volgt dan weet je misschien wel dat ik nog een fulltime baan heb naast mijn eigen onderneming. Het is dan ook één van de meest gestelde vragen: Hoe Doe Je Dat?

Ik zeg altijd: als ik wil dat er iets verandert in mijn realiteit en dat morgen anders is dan vandaag dan moet ik zelf de actie nemen. En dat is wat ik deed. En doe. Elke dag. Behalve tijdens een city-trip. Dan ga ik even ‘uit’. Om erna weer volledig aan te gaan.

En hoe.

Nadat ik vertelde hoe het ging, vertelde ik hoe graag ik er meer wil zijn voor mijn kinderen. Dat ze meer begeleiding nodig hebben na school. Hoe graag ik ze wil leren dat ze al helemaal compleet zijn, dat ze krachtig, sterk, lief, mooi en bijzonder zijn. Dat ze anders zijn, en dat dit oke is. Dat ze zich soms groter voelen en dat dit mag. Zonder oordeel over anderen of het systeem waar we niet passen.

En die laatste zin raakt me. Want ik pas ook niet in dat systeem. Ik paste me aan, maakte mezelf kleiner zodat ik tóch meekon. En mijn kinderen laten me op elke manier die ze kunnen zien, voelen en horen dat het niet meer hoeft.

Het is tijd om te gaan. Om het vertrouwde, mijn zekerheid achter me te laten. Ik wist dat het dit jaar zou gaan gebeuren. Ik wist het toen het vuurwerk in de donkere lucht zag oplichten en knallen. Dit is mijn jaar. Het jaar Van Grote Verandering.

Ik stuurde mijn vriendin net een appje:

‘Ik ga opzeggen!’

‘Wat ga je opzeggen??? Je baan???’

‘JA!’

‘Go for it!!!!!’

En dat is wat ik deed.

Een volgende stap die super eng en spannend voelt. Ik weet dat het klopt, dat ik móet, dat ik er niet aan ontkom en toch gaat mijn verstand, mijn ratio er tussen zitten. Kan ik het wel? Ben ik er wel echt klaar voor? Is dit wel de bedoeling?

Ik ben om tekens gaan vragen. Hoe kan ik erop vertrouwen dat geld er altijd voor me is? Want geld is het issue; de zekerheid dat ik elke maand mijn rekeningen kan betalen. Ik kreeg de tekens. De ene na de andere. Klanten die uit het niets kwamen. Mijn kinderen die ineens iets zeiden wat me diep raakte.

Ik realiseerde me dat mijn verlangen groter is dan mijn angst.

Eenmaal thuis ‘s avonds gaf ik alles in mij de ruimte. De tranen. Die loslaten en reinigen. Ik sprak mijn twijfel uit, de wanhoop die ik voel. En daarna voelde ik juist een kracht. Een diep weten dat ik oké ben. Ik weet dat ik hier niet aan voorbij kan gaan én het is spannend. Het mag er zijn. Naast elkaar. Door elkaar heen.

Weet je wat het bijzondere is aan dit verhaal? Ik heb een Soul Script voor mezelf geschreven. Dit luister ik elke dag. Ik hoorde mezelf zeggen dat ik in november 2018 van dit jaar volledig voor mezelf zou werken. En guess what?

Ben jij ook klaar om je eigen realiteit te creëren? Om te ontdekken wat past bij jou en hoe je vanuit een diep vertrouwen leeft en echt voor jezelf kiest?

Als ik jou vraag: waar wil jij over een jaar staan, weet je dan het antwoord?

Laat me je op weg helpen tijdens de Soul Shift Sessions. Je dompelt je 3 uur lang onder in de wereld die aan je voeten ligt. Het enige wat je hoeft te doen is de eerste stap te zetten.

Je hoeft niet harder te werken. Je hoeft niet mooier te zijn. Niet slimmer. Alles is er al. En je mooiste leven wacht op jou.

Wil je gelijk een grote sprong maken naar jouw mooiste leven?

Vanaf nu kun je ook een hele dag met mij werken; één op één. Een Soul Shift VIP dag. Wat gaan we doen tijdens deze geheel verzorgde dag van 10 tot 16 uur? Als je voelt dat je klaar bent voor deze dag dan ben je helemaal klaar om een oude fase van je leven af te ronden. Samen maken we de deur open naar je nieuwe situatie. We leggen de basis voor je persoonlijke kracht en power. Ik leer je om los te laten wat jou niet meer dient. Met concrete oefeningen die je ook meekrijgt zodat je na deze dag stappen kunt blijven maken, in jouw tempo. Concreet en praktisch. Vrijheid, bewustzijn en plezier komen samen. Meer weten? Stuur me vrijblijvend een bericht of bel me op 0619426332.

Geplaatst in Essentie, Geen categorie, Je ware zelf zijn, Leiderschap, Verandering, Vertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.