Wil je persoonlijk met me werken? Dit is waar ik je mee help.

‘Weet je wat ik echt leuk vind aan jou?’ Je snapt wel dat ik me dan heel relaxt opstel maar van binnen denk ik: WAT DAN WAT DAN! ‘Je bent in het echt precies zoals je je laat zien, alles klopt.’

Ik ging weer naar achter zitten en liet deze echt even binnenkomen. Het zegt mij heel veel namelijk en deze cliënt is niet de eerste wie me dit op deze manier teruggeeft.

Het lijkt een gewoon compliment. Voor mij zit er meer achter.

Ik doe niet zomaar iets. Wat je ziet is het resultaat van elke dag het werk ervoor doen.

De laatste tijd ontvang ik uit alle hoeken superleuke berichten en reacties. Ook tijdens het afscheid van mijn baan in loondienst na 11 jaar was ik blij verrast. Mijn directe collega had gevraagd of collega’s me wilde omschrijven aan de hand van een paar woorden. Waar ik een jaar of 5 geleden nog feedback ontving als: ‘stil’ en ‘op de achtergrond’, is dit beeld nu compleet anders.

Wat ik nu hoor: sterke vrouw, zelfbewust, coach, vrouwelijk, girl on fire, empathisch, lief, intuïtief, vrolijk en moedig. 

Zo bijzonder vind ik deze feedback! Dit is waar ik hard voor heb gewerkt.

Het is ook waar ik de meeste vragen over krijg. Niet zozeer over wat kinderen ons spiegelen en de boodschap die hierachter zit. Nee, het gaat heel vaak over mijn empowerment, mijn zelfleiderschap en hoe ik dit praktisch aanpak.

  • Hoe kom ik over zoals ik me van binnen voel; hoe uit ik dat en waar begin ik?
  • Of: hoe weet ik welke keuzes passen bij wie ik ben en hoe blijf ik vertrouwen dat mijn keuze de juiste is? En hoe neem ik mijn kinderen hierin mee en ondersteun ik hen zonder mezelf te vergeten?
  • Hoe weet ik wat ik echt wil doen en hoe zet ik dat de wereld in? Hoe doe ik dat vanuit mijn huidige baan?
  • Of hoe laat ik los dat een nare situatie alles bepaaltHoe geef ik trauma de ruimte, verwerk ik en laat ik los?
  • Mindfulness, mindset, ik ken het maar wat ik kan ik nu echt doen om mij weer meer vrouw voelen in plaats van alleen moeder?
  • Hoe maak ik contact met mijn innerlijke wijsheid en hoe zet ik dat vervolgens praktisch neer?
  • Hoe ervaar ik balans als (single) ouder en blijf ik uit de uitmacht?

Dit is een kleine greep uit de vragen die ik ontvang. 

Dat laat mij zien dat ik niet de enige ben die worstelde met deze vragen en onderwerpen. En natuurlijk groeien we altijd; alleen heb ik het laatste jaar op een intensievere manier met tools gewerkt die nog krachtiger doorwerken in mijn vrouwelijke energie. Ik blijf me ontwikkelen.

Deze technieken integreer ik niet alleen in mijn eigen leven maar ook in mijn manier coachen. Omdat ik weet dat het werkt.

Dat het iets oplevert. Omdat ik het resultaat ervaar in mijn vrouwelijkheid, mijn zelfleiderschap, terugzie in mijn kinderen maar ook in mijn relatie met vriendinnen, de vader van mijn kinderen, op de scholen van mijn kinderen; het komt overal terug. Zelfs in mijn huis, mijn manier van kleden, bewegen en voeding.

Daar wil ik je graag in meenemen.

Het heeft alles te maken met mijn vrouwelijk leiderschap en zeker ook met het volgen van mijn gevoel; mijn intuïtie. Verder ben ik diep spiritueel en geloof ik dat je wanneer je je bewustzijn ontwikkelt je hier kracht uit haalt die je heel praktisch toe kunt passen. Niet alleen voor jezelf maar ook in relatie tot je kinderen en zakelijk bijvoorbeeld.

Ik verbind me elke dag met mijn team van spirits, tegelijkertijd ben ik ook heel aards. Als je mij al even volgt weet ik dat geen vrouw ben die alleen naar de horizon staart, nee, ik neem ook de acties. Mijn yin en yang is in balans; ik weet wat ik nodig heb om volledig te kunnen ontspannen.

Ik heb geleerd hoe ik me goed kan blijven voelen in dit proces van afstemmen en actie nemen. Daar horen ook tegenslagen bij. Dat wil niet zeggen dat je niet goed bezig bent. Het zegt niets, hoe je ermee omgaat wel.

Het vraagt zelfliefde die ik ook vaker omschrijf als gezond egoïsme. Zo heb ik in het reine moeten komen met het feit dat ik het alleen ook heel leuk heb. Ik neigde ertoe dit fout te maken namelijk want elke moeder wil haar kinderen toch continu om haar heen en een vaste relatie is ook een standaard, toch?

Ik gedij goed bij mijn vrijheid, bij veel ruimte.

Weet je, de harde, mannelijke fuck-it mentaliteit gaat het je niet brengen, ‘just do it’ evenmin. Want dan was het je wel al gelukt. Ik heb ervaren wat het doet als je bereid bent om alles te geven, om de diepte in te gaan. Om je met momenten ongemakkelijk te voelen. Maar ik zag altijd het grote plaatje en waarvoor ik het deed. De tools waar ik mee werk hielpen me door elk proces heen. De ene keer deed ik wat rustiger aan en ging ik echt naar binnen om een week later weer veel energie te ervaren.

Tot ik me nu voel zoals ik me wil voelen; vrouwelijk, sensueel, terwijl ik doe waar ik van droomde. Het voorleven van mijn energie werpt niet alleen zijn vruchten af, het brengt me alles wat ik wil. Ik doe wat ik altijd al verlangde. Ik heb de tijd om mijn kinderen zelf van school te halen, om echt samen te zijn. Voor mij is dit heel speciaal want voorheen voelde ik deze rust niet – ondanks dat ik er enorm naar verlangde. Ik voelde me ook niet de moeder die ik wilde zijn. Hoe anders is dat nu! Het perfecte plaatje leven is leuk en ziet er heel aantrekkelijk uit, maar waar het om gaat is hoe jij je echt voelt op de momenten waarop je ‘gewoon’ leeft.

Wil jij persoonlijk met me werken? Ik kan me indenken dat je nieuwsgierig bent naar wat dit jou dan oplevert:

  • Samen onderzoeken we wat je écht wilt doen, waar je echt blij van wordt en hoe je dit de wereld in brengt op jouw manier. Dat alleen al levert zoveel plezier op en energie. Hoe ik dit doe? Een combinatie van de familieopstelling met visualisaties. Dit is nodig omdat je én jouw plek in mag nemen in je leven en ook echt in actie wil komen en vol vertrouwen keuzes leert maken vanuit je gevoel.
  • Ik leer je om je te verbinden met je ware zelf; je essentie. Dat doe ik door je te laten voelen waar jouw energie start – zodat je haarfijn ervaart wat van jou is en van wat van de ander. Zodat je vrij van conditionering door het leven gaat en dit voorleeft aan je omgeving; zowel zakelijk als privé. Je zult ervaren dat bestaande relaties verbeteren en dat belemmeringen verdwijnen.
  • Ik help je om balans te ervaren in je leven door het doen van rituelen en oefeningen. Hiervoor hoef je echt niet in blauwe gewaden met wierook stokjes in je haar rond te lopen met volle maan op blote voeten. Of  alleen maar liefdevolle gedachten te hebben en de hele dag naar harpmuziek te luisteren. Ik werk en leef heel praktisch – ik heb zelf jonge kinderen en ben een groot voorstander van claimen wat je wilt – waarbij ik geloof dat alles samen kan én mag. Het mag mooi, luxe en gemakkelijk. Ik coach je bijvoorbeeld om te onderzoeken waar een burn-out vandaan komt. Zodra je eigen energie stagneert en je in een burn-out dreigt te geraken dan komt dit heel vaak doordat je jezelf vastzet in structuren die niet van jou zijn. Omdat je je hebt verbonden met iets wat je vanuit je eigen essentie niet zou kiezen. Dit mag je laten gaan zodat je jouw mooiste leven leeft.

Klinkt goed, of niet?

Mijn kracht; zowel mijn innerlijke als mijn coach stijl zit hem in het grote geheel zien en dit vervolgens in praktijk kunnen brengen want hoe pas je al die mooie principes zoals zelfliefde en zelfleiderschap toe in je leven? Zodat je innerlijke warmte zicht- en voelbaar is. Zodat je omgeving aanhaakt aan jouw energie en dingen meer als vanzelf gaan.

Wil je meer weten? Mail me op info@maikemaessen.nl of whatsapp via 0619426332.

Ja, ik wil een gratis 1 op 1 sessie.

Ken je iemand voor wie dit interessant is? Voel je vrij om te delen.

Wil je elke week mijn nieuwsbrief ontvangen en als eerste op de hoogte zijn van acties? Meld je hieronder aan:Geplaatst in Angst, Geen categorie, Uitbreken, Verandering, Vertrouwen, Voorleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.