Maike Maessen nieuwetijdskindercoach

Steeds vaker krijg ik de vraag om mee te denken. Ik neem graag de tijd voor je. Samen kijken we naar je vraag en creëren we een concreet plan waar je mee aan de slag kunt.

Geheel toegespitst op jouw idee of stap in je proces. Vooraf stuur ik je enkele vragen zodat we deze 2 uur heel gericht kunnen werken aan jou en je idee.

Van vraag naar antwoord.

Waar kun je aan denken?

Hoe kan de wijsheid van mijn kind me helpen bij mijn persoonlijke groei?
Welke boodschappen zitten in het gedrag van mijn kind?
Wat kan ik nog meer doen om voor te leven dat ik alles uit het leven haal?
Hoe pas ik Gezond Egoïsme toe in mijn drukke leven?
Hoe kan ik met een andere mindset werken aan de relatie met mijn ex-partner?
Maar ook: hoe blijf ik in evenwicht na een burn-out?

Spreekt je dit aan?
Stuur me een bericht via de blauwe knop rechts
onderaan in je scherm.
Dan leggen we je gelijk jouw sessie vast.

Deze inspiratiesessie kan zowel online en offline.
Duur: 2 uur. Je mag me álles vragen.
Kosten: 197 incl. BTW.
Inclusief koffie / thee en wat lekkers als je bij mij in mijn praktijk bent.

Mail me of bel me op 0619426332.

Liefdevolle woorden van zij die je voor gingen

Femke: 'Samen met Maike heb ik  gekeken welke boodschap zit in het gedrag van mijn kind. Maike is praktisch en leerde me ook hoe met mijn mindset kan werken, dit gaat dus prima samen met het grootbrengen van mijn gevoelige en sensitieve zoon. Ik ben nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet.'

Marije: 'Een paar maanden terug was ik snel over mijn toeren als ik met mijn ex had gesproken over onze kinderen. Nu weet ik hoe ik tijdens de gesprekken mijn rust kan bewaren, ik voel me zo anders. Ik voel me krachtiger. Waar ik het het meest dankbaar voor ben is dat ik dit terug zie bij mijn kinderen. Ik krijg nu voor elkaar om in het belang van iedereen te handelen en hoor mijn kinderen vaker lachen.'

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om alle facetten van je leven te vormen zoals jij dat verlangt. In dit proces help ik je om anders te denken, zien, voelen, horen en ervaren. Zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt die jouw verlangen de wereld verder in dragen. Ik werk steeds vaker met ouders (in spé), gezinnen of professionals die werken met kinderen. Praktisch, concreet met ruimte voor spiritualiteit. Op de manier die perfect bij jou past. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en voorleeft hoe je alles uit het leven haalt.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling