Retreat een op een VIP dag coach Maike Maessen

'Ik kan alleen positieve dingen zeggen over onze dag samen. Ik was erg weerhoudend omdat ik nog nooit zoiets als dit heb gedaan. Mijn gebrek zelfvertrouwen en eigenwaarde stond me op alle vlakken teveel in de weg. Dus besloot ik om ervoor te gaan. In een korte tijd leerde ik hoe ik contact kon maken met mijn innerlijk weten en dat terwijl ik dacht dat dit soort oefeningen vast niet zouden werken bij mij. Ik kan nu beter communiceren over mijn behoeften, ik luister (eindelijk) naar mijn lichaam. Het is net alsof er een moment was waarop alles klikte en er een zware deken van me afviel. Mijn kijk op mezelf en mijn leven is blijvend veranderd. Maike legt alle oefeningen en tools duidelijk uit en het aller fijnst vind ik je betrokkenheid die vooraf al voelbaar was. Bedankt, Maike!' - Petra, docent

VIP dag - voor de vrouw die zichzelf liefdevol op de eerste plaats wil (leren) zetten.

Deze VIP-dag is perfect voor jou als je klaar bent om je een hele dag onder te dompelen in de verbinding met jezelf. Met je innerlijke vrouwelijke wijsheid, zelfliefde voelen, selfcare leren toepassen. Je leert tools die je helpen om je krachtiger te maken zodat je die kracht en energie niet onbewust uit handen geeft of gevoelens van een ander overneemt als de jouwe.

Deze dag is voor vrouwen die nu aan het begin de avond (of...eerder) compleet uitgeblust zijn en voor wie alles eigenlijk als 'teveel' voelt. De combinatie werk en privé breekt je op. Je wilt alles, je weet ook dat dit kan maar hoe dan?

Al mijn coaching is transformerend. Het is mijn energie en het zal je leven veranderen. Op een fijne manier.

Feminien & Intuïtief

Dat is waarom we starten met een energetische healing, ik voel alle blokkades in je lijf en die maak ik vrij. Ik leer je ook wat je hier zelf aan kunt doen na deze dag. Na dit moment van ontspanning is het tijd voor je innerlijke vrouwelijke wijsheid en ook zit er een familieopstelling in deze dag. Elke dag is maatwerk en volledig toegespitst op wat jij nodig hebt. Net als een dag sauna maar dan met blijvend resultaat. En eerlijk is eerlijk...een iets ander kostenplaatje. Het effect is dan ook anders en diepgaander.

 

Misschien heb je al wat gelezen over mij of volg je me al even op social media. Ik ben coach voor vrouwen met een specialisme op zelfleiderschap, bewustzijn en innerlijke wijsheid. Hier horen bijvoorbeeld ook je innerlijke relaties bij. Zoals die met je innerlijk kind en ook je innerlijke free spirit of je hogere zelf.

Het heeft mij heel veel gebracht om mijn free spirit warrior meer ruimte te geven in wat ik doe en haar te integreren in mij. Op een praktische manier; en dat is wat ik jou ook ga leren.

'The woman you are destined to become is she who you choose to be'

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie, ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en heel hard te werken. Dat je deze weg ook zelf kon creëren stond ik helemaal niet bij stil.

Tot ik vrouwen zag die hun hart volgden en die straalden op een manier die ik niet kende. Het intrigeerde me zo dat ik gaandeweg steeds meer buiten de gebaande paden ben gaan kijken, leren en leven. Omdat ik voelde dat ik alles kon hebben en dat er een manier moest zijn waarop ik dit ook voor mezelf kon waarmaken. Zo leerde ik over de universele wetten, heb ik me intensief laten coachen en ging ik op gevoel in de leer en studie.

Mijn leven is veranderd op een manier die ik vooraf niet had kunnen bedenken.

Je kunt je deze dag laten meenemen door alles wat mag ontstaan maar je kunt ook een thema kiezen wat centraal staat bij alles wat we deze dag doen.

Van ratio naar gevoel
Hoe voel je het verschil tussen ratio en je hart, hoe vertrouw je op je intuïtie, hoe kom je in de ontvang-modus; de houding van de vrouw. De vrouw ontvangt eerst namelijk en geeft erna. Het is hoe nieuw leven ontstaat, groeit en geboren wordt. Tegelijkertijd kan je kind je openen voor iets wat je nog niet kende.

Ouder-kind relatie
Kinderen kunnen behoorlijk raken en spiegelen. Wat laat het echt zien, wat mag er in jou geheeld worden, welk proces mag je aangaan en hoe start je hiermee? Andere kant kun je een heel gevoelig kind hebben en wil je leren hoe je je kind kunt begeleiden zonder jezelf te vergeten.

Vrouwelijk leiderschap
Leven met je vrouwelijke cyclus in plaats van je er tegen verzetten. Spiritueel leiderschap; hoe pas je dit toe, hoe kun je jezelf op deze manier empoweren? Spiritualiteit als transformatie en krachttool.

Belemmeringen, conditionering en blokkades. Keuzes maken. 
Hoe kun je weg bewegen van conditionering, hoe zorg je ervoor dat oude verhalen je niet belemmeren? Hoe kun je hier zelf uitbreken, van je gedachten, van de situatie en zijn wie je echt bent.

Zielsrelaties
Denk aan een stuk regressie-therapie of zelfs vorige levens. Voor meer bewustzijn in relaties, meer begrip ook voor elkaar. Ik leer je het grote geheel te zien, zodat je uit de onmacht kunt blijven.

Wat komt altijd aan bod deze dag?

...behalve een heerlijke lunch en snacks?

Zelfexpressie: hoe wil je voelen en hoe breng je dit tot uiting op de manier die past bij jou?

Belemmeringen / blokkades loslaten en patronen doorbreken. Dit kan tijdens een magnetiseer sessie of tijdens een familieopstelling.

Rituelen, hoe pas je deze toe in je dagelijkse leven. Welke mogelijkheden zijn er en wat kun je ermee?

Een ander kostenplaatje dan die sauna? Je investering voor deze transformerende en geheel verzorgde dag van 10 tot 16 uur is 679 euro inclusief 21% BTW

Betalen in termijnen is mogelijk.

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom of skype en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken en om te bespreken wat jij uit deze dag wilt halen.

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om alle facetten van je leven te vormen zoals jij dat verlangt. In dit proces help ik je om anders te denken, zien, voelen, horen en ervaren. Zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt vanuit je gevoel.

Los komen van oude denkpatronen en systemen - zoals relatievormen die niet meer bij je passen. Dit kan spannend voelen in het begin. Ik help je om het geheel te blijven zien, zodat je stappen kunt blijven zetten.  Samen werken we alle thema's door.

Het resultaat is dat je weet hoe je jouw energie kunt inzetten op een manier die zowel jou als je verlangen ondersteunt. Zodat je trots, met veel zelfvertrouwen en zelfliefde verder gaat. Op deze manier heb ik zelf mijn leven vormgegeven. Vanuit de situatie waar ik op dat moment was. Stap voor stap. Tot het moment waarop alles samen kwam; in mijn privé leven, mijn bedrijf, mijn kinderen, mijn leefomgeving en mijn verlangen. Ik leef volledig vanuit mijn onderneming en ik support jou om hetzelfde te doen. Op de manier die perfect bij jou past. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn, in elke situatie en in elke levensfase.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling