Wat fijn dat je er bent!

Hieronder vind je een korte gids naar alles waar je misschien nieuwsgierig naar bent.
Veel plezier met ontdekken en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Hi, ik ben Maike Maessen

Business Mentor en Transformatie Katalysator voor vrouwelijke ondernemers en leuk om te weten; ik ben enorm toegewijd aan mijn eigen calling* en een betrokken, liefhebbende moeder (single co-ouder). *ooit zei ik zonder vangnet mijn fulltime baan in loondienst op.

Ik werk met vrouwelijke leiders die verder gaan waar anderen stoppen, die echt het verschil willen maken met hun leven en in de wereld om hen heen. De essentie van mijn werk is om je te helpen thuis te komen in je zijn zodat je leeft, leidt en lieft vanuit je diepste kern in plaats van vanuit moeten & doen. Dit werk gaat over een leven en bedrijf creëren wat bijdraagt aan jou en je gezin. Het resultaat: een diepere verbinding met je roeping. Meer kracht, meer plezier, meer tijd voor jezelf. En ja, dit zal in feite resulteren in meer impact, meer inkomen én meer innerlijke vervulling.

Via mijn bedrijf volg ik mijn eigen roeping om een vrouwelijke (r)evolutie te starten door veilige ruimtes te creëren die ons in staat stellen om te onderzoeken en te experimenteren met een nieuw paradigma in het vrouwelijke leiderschap.

Wat ik doe gaat verder dan mij alleen, ik draag bij aan de beweging van nieuwe, succesvolle, bewuste vrouwelijke leiders die gezamenlijk vorm geven aan de nieuwe wereld waar we naartoe onderweg zijn.

Exclusief 1:1 mentorschap

Dit is voor de vrouw die klaar is om de sprong te wagen. Een volledig op maat gemaakte en intense één-op-één-ervaring die je leven en bedrijf transformeert. Dit is een inwijding in het mysterie van je eigen ziel, een diepe duik naar de kern van je wezen en je diepste waarheid.

Dit is voor jou als je klaar bent voor een duurzame verandering in je leven en bedrijf, zodat je je hoogste potentieel kunt realiseren.

Lees verder.