Het vinden van je sacred calling en daar een solide bedrijf omheen creëren door leiderschap te nemen over je vertrouwen, zelfexpressie en vrijheid.

Voor de sessies kun je zowel offline als online terecht. Voor we starten hebben we altijd een persoonlijk gesprek. De sessies / trajecten zelf zijn altijd een combinatie van praktische business vraagstukken, van energetisch werk, embodiment en mindset. Het is diep energetisch, transformerend en spiritueel werk wat we samen doen, op een aardse manier, want je wil het ook het resultaat.

De volgende onderwerpen en thema's kunnen aan bod komen tijdens de sessies:

Vrouwelijke wijsheid, energie en feminine presence

Het ontwikkelen van je identiteit en expressie; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) bedrijf? Hoe zet je je gaves in op een manier die krachtig voelt en ruimte biedt voor je mystieke kant? Je social media & website kunnen we ook meenemen.

Balans in je vrouwelijke en mannelijke energie zodat je harmonie ervaart tussen actie en 'zijn'

Leven en ondernemen vanuit je vrouwelijke cyclus, naar je eigen ritme. Rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, afgestemde actie, overgave...vanuit de verbinding met je eigen kern terwijl je je impact groeien. Geld en overvloed zijn altijd het gevolg.

Verwerking van die heftige / intense tijd in je even zodat het je niet steeds energetisch leeg trekt

Hoe beweeg je door schuld, door schaamte, hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat je gedachten en gevoelens op de loop gaan met je. Schaamteloos groots vragen én ontvangen is waar je zijn wil.

Doorbreken en laten gaan van oude patronen zodat je neer kunt zetten wat je écht verlangt

Je grenzen op een gezonde en prettige manier aangeven, bij jezelf kunnen zijn bij alles wie je bent.

Zelfvertrouwen en vrouwelijk zelfleiderschap

In het reine zijn met en thuiskomen bij jezelf. Je grenzen aangeven, voelen wat jij écht wilt van het leven en dit ook realiseren.

Spiegels uit je gezin / relatie; parels van groei die je ook zakelijk verder brengen

Werken met de parels die je terugkrijgt van je kind, partner, vriendschap of kijkend naar de coach - coachee relatie. Zoals je één ding doet, zo doe je alles.

Relaties en vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? Hoe kun je ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je dat wanneer je zelf een groei door wil maken dat je je 'oude gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie voor jezelf overhoudt.

Alles over je Sacred Calling

Is je droom nog je droom, is je aanbod in lijn met jouw energie (hiervoor gebruik ik graag de handvatten die Human Design biedt), energetisch ondernemen, je plan op social media, welke prijzen vraag je etc.

Waar je naar uitkijkt is écht verder komen, door barrières heen bewegen en keuzes maken die je verder brengen met je bedrijf.

Je hebt een intens verlangen om verandering te brengen in de wereld van jouw klant. Je weet ook dat dit meer vraagt van je dan alleen kijken naar de zoveelste strategie of funnel. Die blijvende, duurzame verandering komt vanuit jou.

Ik geloof dat het anders kan - het is immers hoe ik zelf leef én onderneem.

Zo werken we exclusief samen.

Hoe lang onze samenwerking duurt, hangt af van je vraagstuk. De opzet die je aan kunt houden is tweewekelijkse* sessies van 60 - 90 minuten, exclusieve toegang tot mijn Voxer. Inclusief 5 weken 'thuiskomen bij jezelf' met practices en oefeningen die je proces ondersteunen. Tussen de sessies zitten 2 weken (en soms langer) zodat je tijd hebt om te integreren wat nodig is.

Je investering per maand: € 999 excl. btw.

Samen gaan we kijken wat je voor ogen hebt en hoe we dat gaan realiseren. We maken een concreet plan zodat jij aan het einde van onze samenwerking bent waar je wil zijn: in de lead van je onderneming én leven.

Stuur me een bericht via Instagram, email me om te beginnen of koop nu. In 3 termijnen betalen kan ook.

Krijgen van het leven wat je verlangt, begint in jou.

De vrouwen met wie ik werk brengen vernieuwing.

Mijn cliënten bereiken zakelijk resultaat, ervaren meer intimiteit in professionele en persoonlijke relaties en hebben diep activerende ervaringen rond het helen van hun vrouwelijke energie en wijsheid. We laten je bedrijf groeien door jou de vrouw & onderneemster te laten zijn die leid vanuit haar kern.

Ervaring Petra de Lange - BusinessCoach

'Jouw verbinding met de vrouwelijke energie is waarom ik bij jou ben gekomen. Jij hebt mij laten zien en ervaren dat alles wat ik wil mag ontstaan vanuit die energie. Daardoor kan ik nu veel makkelijker de verbinding maken met een soort natuurlijke stromende energie in mij. Mijn vrouwelijke ontwapening, zo voelt het. Zachte energie maar ook zo powerfull en daadkrachtig. Ik kan het visualiseren en als het ware vastpakken en tot mij laten komen. Ik kan me daardoor ook beter afschermen van de ruis. Het Human Design wat jij erin meeneemt vind ik super interessant! Samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Samen gaan we kijken wat je voor ogen hebt en hoe je dat gaat realiseren. We maken een concreet plan zodat jij aan het einde van onze samenwerking bent waar je wil zijn: in de lead van je onderneming én leven. Dat krachtige fundament in je onderneming vindt haar oorsprong in jou, laat mij je hiermee helpen.

fb
insta
linked