Wil jij jouw bedrijf naar een hoger plan tillen?

Wat je wil is écht verder komen, door barrières heen breken en keuzes maken die je verder brengen met je bedrijf. Je hebt een intens verlangen om verandering te brengen in de wereld van jouw klant. Je weet ook dat dit meer vraagt van je dan alleen kijken naar de zoveelste strategie of funnel. De blijvende, duurzame verandering komt vanuit jou.

Ik ben Maike; business mentor voor vrouwen en specialist in het toepassen van vrouwelijke wijsheid in je bedrijf. Ik help je om je bedrijf te laten groeien terwijl jij vasthoud aan jouw diepste waarheid. Dat is waar vrouwelijke wijsheid over gaat; over jouw weg vinden in bestaande structuren, over afbreken wat mag gaan, over opbouwen wat ruimte wil.

Ik geloof dat het anders kan - het is immers hoe ik zelf leef én onderneem

Deze sessie is perfect voor jou als je aan alles voelt dat je op het punt staat van een enorme doorbraak / voor een uplevel zit in je bedrijf. De doorbraaksessie van 90 minuten is gericht op jou en wat je concreet wil neerzetten met je bedrijf. Inclusief intake en opname achteraf.

Dat krachtige fundament in je bedrijf vindt haar oorsprong in jou, dat weet je, alleen hoe maak je die verbinding en hoe breng je dat naar buiten? Verbinding en groei zijn de kernwaarden die succesvol vrouwelijk ondernemerschap kenmerken.

Voor de onderneemster die verlangt naar stabiel inkomen en de leukste klanten. Samen gaan we kijken wat je voor ogen hebt en hoe we dat gaan realiseren. We maken een concreet plan zodat jij aan het einde van onze samenwerking bent waar je wil zijn: in de lead van je onderneming én leven.

Voor de sessies kun je zowel in mijn praktijk als online terecht. Voor we starten hebben we altijd een persoonlijk gesprek. Onze reis kan gaan over de volgende onderwerpen:

HARMONIE IN JE FEMINIENE EN MASCULIENE ENERGIE ZODAT JE BALANS ERVAART TUSSEN ACTIE EN DE OVERGAVE

Leven vanuit je cyclus, aandacht voor de cyclus van de maan. Rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, aligned actie, overgave...vanuit de verbinding met je eigen kern.

VERWERKING VAN EEN HEFTIGE / INTENSE TIJD IN JE LEVEN ZODAT HET JE NIET STEEDS ENERGETISCH LEEG TREKT

Hoe beweeg je door schuld, door schaamte, hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat je gedachten en gevoelens op de loop gaan met je.

DOORBREKEN EN LATEN GAAN VAN OUDE PATRONEN ZODAT JE NEER KUNT ZETTEN WAT JE ÉCHT VERLANGT.

Je grenzen op een gezonde en prettige manier aangeven, bij jezelf kunnen zijn bij alles wie je bent.

ZELFVERTROUWEN EN VROUWELIJKE ZELFLEIDERSCHAP

In het reine zijn met en thuiskomen bij jezelf. Je grenzen aangeven, voelen wat jij écht wilt van het leven en dit ook realiseren.

SPIEGELS UIT JE GEZIN / RELATIE; PARELS DIE JE OOK ZAKELIJK VERDER BRENGEN

Werken met de parels die je terugkrijgt van je kind, partner, vriendschap of kijkend naar de coach - coachee relatie.

RELATIES / VRIENDSCHAPPEN

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? Hoe kun je ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je dat wanneer je zelf een groei door wil maken dat je je 'oude gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie voor jezelf overhoudt.

VROUWELIJKE WIJSHEID, ENERGIE EN PRESENCE

Het ontwikkelen van je identiteit en expressie; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) presence? Hoe zet je je gaves in op een manier die krachtig voelt en ruimte biedt voor je mystieke kant.

6 MAANDEN VROUWELIJKE WIJSHEID VOOR JE BEDRIJF

Deze zes maanden werken we intensief samen. Behalve mijn toewijding, liefde en support ontvang je ook:

▽ 6 maanden begeleiding; elke twee weken een coaching sessie (1,5 uur per keer, 12 in totaal).
▽ Elke andere week hebben we een momentum sessie van 20 minuten.
▽ Tussen calls en live begeleiding door ontvang je afgestemde oefeningen.
▽ Het 3 maanden programma is inclusief mijn online yoni-ei cursus (t.w.v. 367 euro excl btw) plus gecertificeerd jade ei.
▽ Ongoing begeleiding via e-mail en Voxer

Stuur me gerust een mail als je een vraag hebt.

Of plan hieronder direct je vrijblijvende activatie gesprek met me.


ERVARING HILTJE OUDE LUTTIKHUIS, FEMININE LEADERSHIP & TRAUMA COACH 

'voordat ik met Maike werkte, ervoer ik chaos en overweldiging hoe ik verder moest met mijn coachingspraktijk. Onze sessies samen hebben mij meer helderheid en focus gegeven.

Maike is een lieve, warme, sensuele en krachtige vrouw en coach. De openheid waarmee je me ontving vond ik heel fijn en natuurlijk de praktische heldere tips en het raken aan de feminiene energie.

Mijn favoriete onderdeel van het werken met Maike was de aandacht en tijd voor mijn bedrijf en mezelf. Wat Maike daar heel mooi inbracht was het stuk 'holding space', het invoelen wat nodig is en vanuit je hart beslissingen maken. Dat is iets wat voor mij als rationeel opgeleide medicus niet altijd even makkelijk is.

Ik kan Maike aanraden als je je empowered wilt voelen in je business en ingewijd wilt worden in de materie van vrouwelijke energie, abundance en de law of attraction'.

fb
insta
linked