Masterclass Mindset, intenties en afstemmen 

Droom, voel en creëer je eigen realiteit!

 

 Ik leg je haarfijn uit hoe je afstemt, intenties zet
  en werkt met mindset. In een middag herschrijven
  we jouw oude verhaal en maken we ruimte
  voor het nieuwe dat mag ontstaan.

› We buigen oude opvattingen om en laten los wat je niet
  langer nodig hebt. Ik laat je zien hoe je kiest wat bij jou
  past én hoe je dit eenvoudig toepast in je leven.

Stem af op het leven dat al van jou is!

› Je investering bedraagt 77 €  

 

Wat leer je?

Ik leer je hoe je elke dag afstemt en wat het effect hiervan is.
Ik deel met je wat afstemmen mij heeft gebracht!
Hoe transformerend het is als je weet dat je kunt werken met Universele wetten en nog belangrijker: hoe je dit aanpakt. Je geeft vorm aan je eigen leven, stap voor stap.

Elke dag opnieuw!
We buigen opvattingen om die je niet langer nodig hebt. 

We herschrijven je oude verhaal en maken een vision board. 

Wat kun je verwachten? 

› Aan de slag - met opdrachten en tools.

› De Power Pages - voor je dagelijkse intenties, visie en mindset!

 

Je investering voor deze middag is € 77, - 

 
Ben je klaar om te kiezen voor je eigen grootsheid?
Na deze middag ga jij elke dag afstemmen, intenties zetten en weet je hoe je elk vlak in je leven vorm geeft.
Jij bent de magische creator van jouw leven!
Jij mag kiezen. 

Wat anderen zeggen over deze Masterclass:

Wim Hermans: "In deze cursus geeft Maike je de tools om anders tegen de werkelijkheid van je leven tot dan toe aan te kijken. Daarmee veranderde mijn bewustzijn op sommige aspecten waar ik niet zo gelukkig was. Met name me in woorden vasthouden aan bepaalde patronen werd deze x voor mij erg belicht. De kracht van Maike om gevleugeld met taal om te gaan heeft me de mogelijkheid gegeven om anders naar alles te kijken, het anders te verwoorden en daardoor  met nieuwe inzichten verder te gaan. Dat heeft me al geholpen me in het algemeen beter te voelen in waar ik mee bezig ben. dank je wel daarvoor Maike en vooral de wijze waarop je een veilige omgeving maakte waarop alles makkelijk bespreekbaar was en makkelijk jouw woorden naar verandering als steun kunnen worden toegelaten."