Coach voor onderneemsters Maike Maessen Venray startende ondernemers

Wil jij je zielsmissie waarmaken met een hart dat in vuur & vlam staat?

Deze one-day-intensive is perfect voor jou als jij:
Een diep verlangen hebt naar ontdekken waarom je hier bent en wat je nu echt te brengen hebt.
Je wil helderheid en richting in hoe je je missie praktisch en concreet de wereld in zet.
Je intuïtief onderneemt en vastloopt op zaken als een niche of strategie.
Je wilt leren ondernemen op jouw manier; vanuit feminine flow en wijsheid.

Tijdens deze dag leer je tools die je helpen om je krachtiger te voelen, zodat je niet alleen vertrouwt op het 'doen'. De energie die je zo goed kent. We maken ook ruimte om te vertrouwen op je 'zijns-energie'. We sturen niet alleen bij maar kijken ook vooruit.

Deze dag is fantastisch voor de vrouw met grootse dromen en verlangens en ideeën.  Je wilt die oude overtuigingen en oude verhalen je leven uit bonjouren. Het is tijd om je energie en kracht te shiften.

De dag voor vrouwen die alles willen - persoonlijk en professioneel; je weet ook dat dit kan maar hoe neem je die ruimte?

Al mijn coaching is transformerend. Het zal je leven veranderen; op een fijne manier. Dat is waarom we deze dag openen met een energetische healing, ik voel blokkades in je lijf en die help ik je vrij te maken. Ik leer je ook wat je hier zelf aan kunt doen na deze dag.

Na dit moment van ontspanning gaan we samen aan de slag. Elke one-day-intensive is maatwerk en volledig toegespitst op wat jij nodig hebt.

Retreat een op een VIP dag coach Maike Maessen

Wat komt er nog meer aan bod deze dag?

...behalve een heerlijke lunch en snacks?

Van ratio naar gevoel
Hoe voel je het verschil tussen ratio en je hart, hoe vertrouw je op je intuïtie, hoe kom je in de ontvang-modus; de houding van de vrouw. De vrouw ontvangt eerst en geeft erna. Het is hoe nieuw leven ontstaat, groeit en geboren wordt.

Vrouwelijk zelfleiderschap
Leven met je vrouwelijke cyclus in plaats van je er tegen verzetten. Spiritueel leiderschap; hoe pas je dit toe, hoe kun je jezelf op deze manier empoweren? Spiritualiteit als transformatie en kracht tool.

Belemmeringen, conditionering en blokkades. Keuzes maken. 
Hoe kun je weg bewegen van oude verhalen, hoe zorg je ervoor ze je niet belemmeren? Hoe kun je hier zelf uitbreken; van je gedachten, van de situatie en zijn wie je echt bent.

Zielsrelaties
Denk aan een stuk regressie-therapie of zelfs vorige levens. Voor meer bewustzijn in relaties, meer begrip ook voor elkaar. Ik leer je het grote geheel te zien, zodat je uit de onmacht kunt blijven.

Maar ook zelfexpressie: hoe wil je voelen en hoe breng je dit tot uiting op de manier die past bij jou? Rituelen; hoe pas je deze toe in je dagelijkse leven. Welke mogelijkheden zijn er en wat kun je ermee?

Retreat VIP dag coach Maike Maessen

Wil je meer weten over mijn weg?

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie. Ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en door heel hard te werken.

Ik ben gestart als ondernemer omdat ik mijn eigen tijd en dagen wilde indelen. Ik heb altijd een groot verlangen gehad om mezelf er te kunnen laten zijn. Die spagaat van fulltime werken versus mijn gezin brak me op. Dat gaf me het gevoel dat ik tekortschoot.

Daarnaast zocht ik naar zingeving; hoe dien ik de ander én mezelf?

Hiervoor was ik jarenlang bezig met alle ballen hooghouden. Daarnaast zette ik mezelf compleet vast in de energie van de ander. Onbewust weliswaar…al was dat wel waarom ik altijd moe was. Dat deed ik tot het leven er tussendoor kwam gefietst en vroeg: wat wil je echt, Maike?

Ik startte met het maken van mijn eigen keuzes. Daarnaast zocht ik niet alleen naar wat ik wilde; ik ging vooral ook doen. Dat ik meer kon wist ik, alleen die ‘hoe dan?’

Op die weg hoorde ik vaak: je kunt niet alles hebben. Ik wist wel beter.

Altijd al zocht ik mijn vrijheid op en zette ik alles naar mijn hand. Daarbinnen wilde ik me ook verbonden voelen met mezelf; in al mijn vrouwelijkheid. Dat kon ik in loondienst niet zo kwijt zoals ik dat voelde; hoe een fijne baan ik ook had met dito collega’s.

Ik ontdekte de kracht van vrouwelijk zelfleiderschap.

Mijn onderneming groeide. Uiteindelijk liet ik zelfs mijn baan in loondienst los. Ik bouwde het zelf op, praktisch en concreet. Ik ken de klappen van de zweep, ik weet wat het vraagt van jou wanneer je meerdere rollen tegelijk vervult. Die kennis en ervaring deel ik graag met je. You got this!

'Ik kan alleen positieve dingen zeggen over onze dag samen. Ik was erg weerhoudend omdat ik nog nooit zoiets als dit heb gedaan. Mijn gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde stond me op alle vlakken teveel in de weg. Toch besloot ik om ervoor te gaan. Ik leerde hoe ik contact kon maken met mijn innerlijk weten en dat terwijl ik dacht dat dit soort oefeningen vast niet zouden werken bij mij. Het is net alsof er een moment was waarop alles klikte en er een zware deken van me afviel. Mijn kijk op mezelf en mijn leven is blijvend veranderd. Maike legt alle oefeningen en tools duidelijk uit en het aller fijnst vind ik je betrokkenheid die vooraf al voelbaar was. Bedankt, Maike!' - Petra, vrouwencoach

 

Je investering voor deze transformerende en geheel verzorgde dag van 10 tot 16.30 uur is 897 euro inclusief 21% BTW

Betalen in termijnen is mogelijk.

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom of skype en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken en om te bespreken wat jij uit deze dag wilt halen.

Wat meer over mij als coach & spaceholder.

Retreat VIP dag coach Maike Maessen

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ik ben open, eerlijk. In mijn sessies leidt en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw achter haar onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.