Wat meer over mij:

・Ik evolueerde gracieus uit het conventionele leven; in 2016 uit het huwelijk en in 2018 uit loondienst. Omdat het niet meer 111% paste bij wat op mijn pad kwam; een intense periode eerder nodigde mij uit om een andere kant op te gaan en ik nam die uitnodiging aan. Dit gaat niet over goed / fout maar over een hoger plan durven volgen.

・In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf en in 2018 liet ik mijn fulltime baan los. Cold-turkey, zonder vangnet of spaargeld want ik had ook net mijn huis gekocht. Mijn bedrijf liet ik organisch groeien; ik ben stap voor stap gegaan, dwars door de grote C-crisis heen, zonder subsidies of wat dan ook is mijn praktijk nu prettig vol.

・Waar ik altijd voor ga is VRIJHEID en doen wat mij gelukkig maakt. Mijn bedrijf heb ik niet 'volgens de regels' gestart, als ik dat had gedaan, was ik nu waarschijnlijk nog veilig in loondienst geweest.

・Wat bij mij altijd naar voren komt in coaching is de combinatie van geld, sensualiteit, zelfexpressie, energiewerk en vrouwelijk leiderschap in het nieuwe business paradigma.

・Ik ben een groot voorstander van de transformatie van binnenuit, van langzaam durven lopen, van leiderschap nemen over de keuzes die je maakt, van diep durven voelen en afgestemde acties nemen.

・Ik geloof dat we hier zijn om zelf ons leven vorm te geven. Het leven is er VOOR je. De wereld wil dat ene wat jij in huis hebt, dat beloof ik je.

・Mijn persoonlijkheid kan heel extravert en experimenterend zijn, ik ben enigszins rebels, mijn humor is vaak op het randje van wat sociaal acceptabel is en ik lach om mensen die zichzelf te serieus nemen. Mijn energie is tegelijkertijd heel rustig, introvert en zacht, ik geniet er enorm van om de ruimte te zijn voor vrouwen om helemaal thuis te komen bij zichzelf, in hun mooiste zijn.

・Ik leid en mentor mijn cliënten om de strategische en energetische paden in hun bedrijven te verbinden en in lijn te brengen met haar eigen vrouwelijke kern.

Bio:

Ik ben Business Mentor en Transformatie Katalysator voor vrouwelijke ondernemers. Ik leid vrouwen om via hun zelf-expressie en vrouwelijke energie impact te maken met hun bedrijf zoals ze altijd al voelden dat het de bedoeling was. Werken met mij is als jezelf opnieuw leren kennen, de KRACHTIGE, authentieke versie die je altijd al was - het is jezelf toestemming geven om radicaal en schaamteloos jezelf te zijn. Ik help je niet alleen om je visie vorm te geven, maar ook om hier belichaamd leiderschap over te nemen.

Wil je meer zien? Connect met me op Instagram! Vergeet me niet een berichtje te sturen.

Soms verandert het leven waar je op had gerekend

Ik was niet altijd op de plek waar ik nu ben, ik kom van heel ver. Jarenlang voelde ik me niet die leuke, gezellige of relaxte moeder. Of die mentor bij wie mijn cliënten zich nu zo fijn, gezien en gehoord voelen. Ze was er af en toe, ik heb veel innerlijk werk gedaan om haar de ruimte te geven om er volledig te zijn.

Ik geloof met heel mijn hart dat wij alles in ons hebben om van het leven te krijgen wat we verlangen. Hiervoor hoef je niet eerst naar Bali of de loterij te winnen.

Jouw geluk ligt veel dichter bij huis. Het zit in jou. Ik hoop dat ik een voorbeeld voor je mag zijn.

Ik weet nu hoe ik in elk proces mijn vertrouwen haal uit de verbinding met mezelf

Het bracht én brengt me alles. Ik creëerde een leven en bedrijf waar ik van houd, in plaats van dat ik genoegen nam met wat ik dacht te kunnen hebben.

Nu help ik vrouwen te ondernemen in alignment met hun vrouwelijke energie en wijsheid. Met tools en practices die hen helpen om los te komen van het oude verhaal vol zoeken, vergelijken en kleiner maken zodat ze vol vertrouwen het portaal doorstappen en kiezen voor hun eigen geluk, grootsheid en waarheid.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor het werk wat ik doe, voor mijn kinderen die vertrouwen hebben in zichzelf; en dat ik hen & mezelf kan voorzien in al onze emotionele en materiële behoeften. Ondertussen groeit mijn bedrijf lekker door terwijl ik meer tijd voor mezelf heb dan ooit en ontzettend veel voldoening haal uit mijn privéleven.

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact op met me, waar je ook staat op je weg, er is zoveel wat je kunt doen om het mooier te maken voor jezelf.

Al mijn liefs,
Maike

Je mooiste, vrije zijn neerzetten in je bedrijf en leven; dat is het meest rijke wat er is - Maike Maessen

fb
insta
linked

Connect met me op Instagram en neem een kijkje in mijn leven: