Nog niet zo lang geleden vroeg ik me vaker af: 'hoe dan?' dan dat ik helder had wat mijn richting was. Wat wilde ik nu echt van het leven krijgen? In de liefde, in mijn bedrijf en in mijn eigen zijn. En: hoe kwam ik daar dan? Liefst zonder vrijheid in te leveren.

Lang waren er meer vragen dan antwoorden.

Wat er veranderde?

En is er een heilige graal?

Heel veel en nee.

Ofja. Er zijn handvatten.

Alles begint bij jou. Dat heb je me misschien wel al eens horen zeggen. Misschien wilde je dan je telefoon in de frietpan dippen.

Je weet het wel maar daar komt die 'hoe dan?' weer als een vlinder die zich maar niet laat vangen.

Jij mag centraal. In alle bescheidenheid. Een tikkeltje vals, ja, maar wel op een gezonde manier. Want alles waar je goed in bent, wat jou laat stralen, wat jou JOU maakt, halen we naar voren.

Die handvatten? Human Design, Feminine Embodiment, werken met je vrouwelijke frequentie zijn enkele mechanismen en principes waar ik graag mee werk. En natuurlijk zijn er de persoonlijke sessies. In elke sessie nemen we even door welke acties, ideeën, diensten wat aandacht, bevestiging of richting nodig hebben.

Want jou zien stralen, voluit, met alles van jou AAN, dat is wat we willen. Dan ben je super aantrekkelijk. Die energie help ik je ook je bedrijf en lijf in te brengen. Vanuit je diepte maken we concreet wat nu ongrijpbaar is. Met een vleugje mystiek. Want wij vrouwen geven niet alles prijs.

Over jou

De ene onderneemster wil dat ik zakelijk meekijk de ander niet. Op persoonlijk vlak wil je meer verbinding met je vrouwelijkheid, dat vasthouden, laten bewegen en groeien. Je wil *haar* dichterbij halen, meer leven erin. We hebben vaak niet voorgeleefd gekregen hoe we krijgen wat we verlangen - als vrouw - vanuit onze kern. Of wat we wél willen in plaats van hele waslijsten met wat niet.

Het is belangrijk voor jou om alles in jezelf te mogen voelen en toelaten. Je licht en je schaduw. Om te verbinden met jouw zelfvertrouwen en innerlijke bevestiging. Te voelen waar je het allerbeste in bent, waar jouw unieke waarde zit, waar je liefde ligt en welke diensten je het allerliefst aanbiedt.

Zodat je weet wie jij bent, wat je wil en hoe je daar komt.

Dicht bij jezelf.

Wat meer over mij:

・Ik evolueerde gracieus uit het conventionele leven. Het paste niet meer 111% bij mij; mijn baan was niet suf, mijn partner geen hork. Eigenlijk ging het zoals je het zo vaak hoort: een intense periode in mijn leven nodigde mij uit om een andere kant op te gaan en ik nam die uitnodiging aan. Dit gaat niet over goed / fout maar over het durven volgen van een hoger plan... omdat je voelt: dit is de bedoeling, dit is waarom ik hier ben.

Bij mijn geboorte ben ik afgewezen. Dit ging over oude pijn en een vorig leven. Het was niet persoonlijk en het kwam ook goed. Dat neemt niet weg dat ik keek door een filter van afwijzing. Afwijzing was mijn basis. Ik leerde later om van een rode draad van afwijzing, een gouden verhaal van zelfacceptatie te maken.

In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf en in 2018 liet ik mijn fulltime baan los. Cold-turkey, zonder vangnet of spaargeld want ik had ook net mijn huis gekocht. Mijn bedrijf liet ik organisch groeien; ik ben stap voor stap gegaan, dwars door de grote c-crisis heen, zonder subsidies of wat dan ook is mijn praktijk nu prettig vol. Mijn bankrekening ook.

Ik stopte kindermishandeling in het kinderopvangcentrum waar mijn kinderen naartoe gingen. Lang verhaal kort: het brak me eerst, voor het me maakte.

・Ik ben een groot voorstander van de transformatie van binnenuit, van langzaam durven lopen, van diep durven voelen en daaruit voortvloeiende acties nemen. Dat ene wat jij in huis hebt, is nodig, dat beloof ik je.

・Mezelf presenteren en tot uiting brengen zoals ik dat voelde, heb ik moeten leren. Ik kom van ver; spreken voor een groep ging ik lang uit de weg. Ik leerde me af te stemmen op mijn hogere en leerde hoe ik me fijn kon voelen in de spotlight. Met een goed verhaal, ook nog!

・Onderneemsters komen soms voor hun bedrijf, meestal voor zichzelf. Wat ze verlangen is meer helderheid, aantrekkingskracht, krachtige vrouwelijkheid, weten wat ze komen brengen en hier leiderschap over nemen. We verdiepen en geven vorm aan haar mooiste en meest vrij zijn; in haar leven, liefde en bedrijf.

Omdat het leven waar je op had gerekend soms verandert

Ik geloof met heel mijn hart dat wij alles in ons hebben om van het leven te krijgen wat we verlangen. Hiervoor hoef je niet eerst naar Bali of de loterij te winnen. Of iemand anders te worden dan je nu bent. Jouw geluk ligt veel dichter bij huis. Het zit in jou.

Ik leer je hoe je in elk proces je vertrouwen haalt uit de verbinding met jezelf en vertrouwt op je innerlijke leiding.

Het bracht én brengt je alles. Ik ken de weg; ik creëerde een leven en bedrijf waar ik van houd, in plaats van dat ik genoegen nam met wat ik dacht te kunnen hebben.

Nu help ik vrouwen te ondernemen & leven in alignment met hun vrouwelijke energie en wijsheid. Met tools en practices die hen helpen om los te komen van het oude verhaal vol zoeken, vergelijken en kleiner maken zodat ze vol vertrouwen het portaal doorstappen en kiezen voor hun eigen geluk, grootsheid en waarheid.

Ik ben ontzettend blij en vooral dankbaar voor het werk wat ik doe, voor mijn kinderen die vertrouwen hebben in zichzelf; en dat ik hen & mezelf kan voorzien in al onze emotionele en materiële behoeften. Ondertussen groeit mijn bedrijf door terwijl ik meer tijd voor mezelf heb dan ooit en ontzettend veel voldoening haal uit mijn privé en rijke liefdesleven,

Ben je benieuwd wat ik voor jou en / of je bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact op met me, waar je ook ben of staat, ik kijk graag met je mee.

Alle liefs,
Maike

Je mooiste, vrije zijn neerzetten in je bedrijf en leven; dat is het meest rijke wat er is - Maike Maessen

fb
insta
linked

Connect met me op Instagram en neem een kijkje in mijn leven: