Sacred Feminine Leadership is hét live programma van 3 weken waarin je leert wat jouw energetische, strategische en magnetische blauwdruk is als onderneemster.

LIVE programma - start: 20 augustus 2021

Welkom mooie vrouw!

Deze 3 weken zijn voor de vrouwelijke leiders van deze tijd - met een visie die vaak groter is dan zijzelf.

Ik begeleid je 3 weken lang met online live trainingen en praktische oefeningen die helpen om je next level leiderschap te activeren, richting geven aan je vrouwelijke magnetisme en om ELKE beperkende overtuiging die naar boven komt, te overstijgen.

Ik bied dit aan voor een fractie van de gebruikelijke investering omdat ik weet hoe belangrijk dit werk is - nu meer dan ooit.

Deze 3 weken:

↣  nemen we afscheid van alle zelftwijfel en -sabotage. Je voelt de diepere energie van je sacred calling en volgt je True North met oneindig vertrouwen zodat je kunt blijven staan in je verlangens, wat er ook om je heen gebeurt. Je voelt dat geld en klanten een logisch gevolg zijn.

↣  dichten we de kloof tussen wat je kreeg als meisje en wat je nodig had, zodat je stopt met kiezen voor minder. Je leert hoe je voor jezelf faciliteert wat je verlangt en kunt de angst voor afwijzing laten gaan.

↣  werken we met de energetische strategie van: besluiten en claimen wat je verlangt.

Vrouwelijk Leiderschap overstijgt de businessmodellen die we kennen. Het is zo belangrijk dat je een geharmoniseerde energie, een veerkrachtige mentaliteit en een echt en diep zelfliefde- en waardesysteem hebt.

Deze tijden zijn vreemd en ongekend; jouw leiderschap, jouw licht en jouw gaven zijn nu meer dan ooit nodig.

Als mentor van leiders en coaches, heb ik gezien wat er nodig is voor een vrouw om haar tribe echt naar grootsheid te leiden terwijl ze zelf gelukkig, overvloedig en geïnspireerd is én blijft.

Grootsheid is niet alleen het succes en zelf-expressie aan de buitenkant, het is ook je leven kunnen vormen vanuit je diepste verlangens aan de binnenkant. Ik wil coaches, visionairs, healers en intuïtievelingen laten zien hoe ze zichzelf kunnen inzetten voor inspiratie, creativiteit en hun eigen kracht.

Het verschil tussen een spirituele ondernemer die consequent gemak, geluk en overvloed genereert, en iemand die altijd strijd en nederlagen creëert, is de vrouw die WEET dat ze voor alles bedoeld is en het vermogen heeft om zich over te geven, zich aan te passen en ALLES uit het niets te creëren.

Deze vrouw is zeer zelfbewust, ze werkt met haar spirit-team, ze begrijpt de energie en het circulatie-effect van overvloed en ze is altijd bereid om te leren, te proberen en het opnieuw te proberen. Ze gaat door waar anderen stoppen en gaat daar waar anderen nog niet zijn geweest.

Een vrouwelijke leider zal falen, vallen en haar uitdagingen omzetten in haar grootste lessen, waaruit ze wijsheid, zelfvertrouwen en magie kan genereren.

Ben je klaar om voluit vooruit te stappen?

↣ portaal 1: vrouwelijke energie en je sacred calling  ↢

Helderheid en weten waar je naar onderweg bent. Weten hoe je op die weg flexibiliteit en onderscheidingsvermogen vindt tussen je vrouwelijke en mannelijke energie, zodat je een succesvolle ondernemer kunt zijn, terwijl je je ook zacht, ondersteund en ontspannen voelt.

Ik wil dat je je gesterkt voelt in je mannelijke energie, zodat je je doelen behaalt, terwijl je je volledig verbonden voelt met je eigenwaarde, je plezier en je vermogen om te ontvangen. Natuurlijk komt dit zowel je bedrijf als je relaties ten goede.

Verder wil ik dat je weet dat alles samen kan:

Sensueel EN professioneel

Ambitieus EN sexy,

Duidelijk EN zacht

Zakelijk EN speels

Deze week geef ik ook tools, zodat je je 'get-shiz-done'-mentaliteit aan- en uit kunt zetten wanneer het tijd is om gewoon een vrouw te zijn en de polariteit van je relatie te eren.

↣ portaal 2: kloof dichten tussen wat je kreeg & nodig had ↢

Niemand kreeg 100% wat ze nodig hadden als kind. Ik ook niet. Dit is onderdeel van dat wat je te brengen hebt. Als jij weet hoe je die kloof dicht namelijk, weet je niet alleen hoe je voor jezelf kunt faciliteren wat je verlangt maar ook voor de ander. En het allerbeste: dit is voelbaar voor je klant in je présence.

7 punten die ik highlight zijn:

1. Niet langer uitstellen & voor je uitschuiven

2. Angst voor verantwoording laten gaan

3. Angst om geliefden te verliezen terwijl jij verlangens waarmaakt

4. Je vrijheid opofferen om je doel te bereiken

5. Angst om kwetsbaar te zijn, te falen of fouten te maken

6. Grote sommen geld & energie kunnen vasthouden / dragen

7. Struggelen en je vrouwelijke sensualiteit / creatie kracht verliezen

Ik stel me voor dat je er zeker 1 , 2 of 3 zult herkennen. Misschien wel alle 7!

Ze komen allemaal aan bod, je beperkende overtuigingen, angsten en hoe je deze kunt shiften en positief labelt zodat je ze makkelijker navigeert wanneer ze zich weer aandienen en niet langer in de weg staan van je geluk en succes.

↣ portaal 3: kracht van strategisch besluiten en claimen ↢

Deze derde week neem ik je verder mee in je vrouwelijke magnetisme, in je sensualiteit die voortkomen uit je krachtige zekerheid en claimen wat je verlangt.

Zie dit maar als belichaamd kiezen.

Dit is een MEGA training as sich. Iets waarvan ik wilde dat ik het eerder had geleerd... maar wel samen met bovenstaande 2 portalen.

Besluiten, zekerheid en claimen klinken misschien wat 'harder'. Ik laat je zien hoe deze strategie niet alleen rationeel is maar ook vraagt om een diepe belichaming én hoe je dit concreet doet. Het is de sleutel in voor jezelf realiseren wat je verlangt. Ik noem het bewust niet manifesteren; dat klinkt soms teveel als iets wat macht heeft buiten je, en ik wil je echt meenemen naar de bron in jou. Jou helpen te herrijzen IN de vrouw, de leider en misschien ook mama die je al bent.

↣ Mijn intentie ↢

Normaal gesproken zou ik een hoger bedrag vragen voor een programma als dit. Maar ik geloof echt dat als meer vrouwen toegang tot deze inhoud hebben, dat dit het hogere doel zal dienen en veel meer mensen kan helpen. Ik geloof enorm in een groot ripple-effect.

Als je een spirituele, bezielde onderneemster bent, je prachtige grootse doelen hebt een en visie die groter is dan jij, je veel te geven hebt en een verlangen hebt om bij te dragen aan het geluk van anderen; ik weet zeker dat dit programma je zal helpen om daar te komen waar je zijn wilt.

Zie mij als je bondgenoot, je partner-in-crime, je persoonlijke transformatiekatalysator; hier om jou te helpen een leven en een bedrijf op te bouwen wat perfect past bij jou en je leven. Heb je vraag, stuur me dan gewoon een mail (info@maikemaessen.nl) ik ben de enige die de mails leest en ik reageer snel.

Doorbraaksessie voor je bedrijf online sessie