Een heftige gebeurtenis in mijn leven nodigde me vier jaar geleden uit om het roer om te gooien. Niet alleen ging ik mezelf een ander verhaal vertellen, ik maakte me ook los van oude overtuigingen, ik brak helemaal uit het leven wat ik leefde. Omdat ik wist dat ik niet zo gelukkig was als ik kon zijn.

Stap voor stap richtte ik me op wat ik voel dat ik neer te zetten heb: helderheid brengen in je grootste verlangen. Daarbij kijk ik niet alleen naar jouw dromen, verlangens en wensen maar ook naar hoe je kind je voorbeeld is. Op een heel bijzondere en waardevolle manier. Zodat jij gaat staan voor wie je bent. Daarnaast geef ik lezingen over dit onderwerp.

Waarom?

Doen wat je écht wilt doen kan een hele onderneming zijn. Vooral als je zelf haarfijn aanvoelt wat de ander nodig heeft. Grote kans dat je kind diezelfde gevoeligheid ervaart. Alleen uit je kind dit op een andere manier. Door je kind als voorbeeld te zien kun je als professional of bewuste ouder grote stappen nemen. In dit proces gaat het erom dat jij je echt laat zien. Je ruimte innemen, sterk staan voor dat waar je in gelooft en vanuit vertrouwen keuzes te maken. Het gaat een stuk makkelijker als je begrijpt hoe je zelf in elkaar zit en wat je kind écht van je nodig heeft.

Mijn klanten hebben vragen als: 'hoe kan ik mezelf naar voren plaatsen zonder dat ik mensen om me heen pijn doe?' 'Welke actie kan ik nu nemen en hoe blijf ik stappen zetten?' 'Hoe werk jij met mindset en energie?' 'Wat laat mijn kind me écht zien met zijn of  haar gedrag?' 'Ik zie je zo snel veranderen, hoe doe je dat toch?'

Tijdens een lezing geef ik uitgebreid antwoord op onder andere deze vragen. Met als resultaat dat het helder wordt hoe jij jouw weg kiest en daarbij je kind als voorbeeld kunt zien. Ook krijg jij, als toeschouwer en luisteraar de energie om die nieuwe wegen te verkennen en het vertrouwen om deze weg samen met mij te lopen.

Onderwerpen waar ik over spreek:

  • De link tussen kinderen, leiderschap en je grootste potentieel, hier lees je er meer over.
  • Mindset; hoe vertel je jezelf dat andere verhaal?
  • Hoe sta je sterk in de keuzes die je maakt vanuit je gevoel? 
  • Hoe kun je die ene heftige gebeurtenis in je leven zien als een uitnodiging?
  • De impact die je overtuigingen en conclusies hebben op je leven en hoe je hier aan voorbij kunt bewegen.
  • Hoe breng je je gevoelig kind groot?

Ik help ouders, leraren en ondernemers die werken met kinderen om te ontdekken wat ze willen en nodig hebben én hoe ze hier invulling aan geven. Je plek innemen zodat anderen dit niet voor je doen. Voor meer eigenheid en impact.

 

Wil je meer weten? Neem dan nu - geheel vrijblijvend - contact met me op. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik zorg dat ik snel reageer, meestal lukt dit dezelfde dag nog.