Omdat ik geloof dat alles energie is
Met een intentie en een groot verlangen kun je meer bereiken dan je denkt 
Er is nog geen stichting, wel een wens 
Een wens die ik graag vleugels geef

Van het geld wat ik verdien doe ik iets terug. Ik zet een stichting op die kinderen zonder ouders helpt, pleegkinderen of kinderen van wie de ouders zijn overleden. Kinderen die er zijn en die alle hulp, liefde en begeleiding kunnen gebruiken.

Niet alleen om een veilige basis bij zichzelf te kunnen vinden maar ook in de vorm van een echt thuis. Een kind hoort hier geen jaren op te wachten.

Het is mijn wens dat deze kinderen leren en weten dat hun mogelijkheden oneindig zijn. Dat ze weten wat liefde is, wat zelfliefde is en hoe ze hun gaven kunnen gebruiken om de wereld mooier te maken. Ik ga deze kinderen helpen om hun verlangen en droom helder te krijgen en ze krijgen geld om het waar te maken. Dat is wat deze stichting doet, de cirkel rondmaken, pay it forward. 

 

Ik ben Maike Maessen en ik coach bewuste ouders en professionals die werken met kinderen om te ontdekken wat hun kracht is. Hoe zet je dit in en hoe geef je dit vorm? Dit doe ik door je te leren om vol vertrouwen je plaats en ruimte te claimen zodat je je sterk voelt bij het de keuzes die je maakt vanuit je gevoel. Na een traject met mij weet jij exact hoe je jouw eigenheid omzet in actie. Ik help je om die beweging te maken en vast te houden.