Omdat ik geloof dat alles energie is
Met een intentie en een groot verlangen kun je meer bereiken dan je denkt 
Er is nog geen stichting, wel een wens 
Een wens die ik graag vleugels geef

Van het geld wat ik verdien doe ik iets terug. Ik zet een stichting op die kinderen zonder ouders helpt, pleegkinderen of kinderen van wie de ouders zijn overleden. Kinderen die er zijn en die alle hulp, liefde en begeleiding kunnen gebruiken.

Niet alleen om een veilige basis bij zichzelf te kunnen vinden maar ook in de vorm van een echt thuis. Een kind hoort hier geen jaren op te wachten.

Het is mijn wens dat deze kinderen leren en weten dat hun mogelijkheden oneindig zijn. Dat ze weten wat liefde is, wat zelfliefde is en hoe ze hun gaven kunnen gebruiken om de wereld mooier te maken. Ik ga deze kinderen helpen om hun verlangen en droom helder te krijgen en ze krijgen geld om het waar te maken. Dat is wat deze stichting doet, de cirkel rondmaken, pay it forward. 

 

Ik ben Maike Maessen en ik train jou om je eigenheid vorm te geven, om je uit te spreken en om je écht te laten zien. Dit doe ik door je te leren om vol vertrouwen je plaats en ruimte te claimen. Door te helen wat geheel mag worden. Of je nu moeder bent, vader, (beginnend) ondernemer of leraar; je werkt met kinderen en je bent je bewust van de impact die je hebt. Na een traject met mij weet jij hoe je jouw eigenheid omzet in IMPACT en vanuit jouw unieke leiderschapsstijl actie neemt. Ik help je om die beweging te maken en vast te houden.