Maike Maessen LifeCoach voor vrouwen welke keuze heb ik echt

Steeds vaker krijg ik de vraag om mee te denken. Ik neem graag de tijd voor je. Samen kijken we naar je vraag en creëren we een concreet plan waar je mee aan de slag kunt.

Geheel toegespitst op jouw idee of stap in je proces. Vooraf stuur ik je enkele vragen zodat we deze 2 uur heel gericht kunnen werken aan jou en je idee.

Van vraag naar antwoord.

De thema's zijn veelal gerelateerd aan:

Het grootbrengen van je gevoelige kind - hoe kun je hem of haar het beste bijstaan tijdens bijvoorbeeld een traject wat wordt vergoed vanuit de gemeente? Wat laat mijn kind mij zien met het gedrag en wat kan ik concreet mee? Hoe ervaar ik balans als (single) ouder en blijf ik uit de uitmacht?

Je eigen energie en gevoeligheid - hoe kom ik over zoals ik me van binnen voel; hoe uit ik dat en waar begin ik?
Hoe weet ik welke keuzes passen bij wie ik werkelijk ben en hoe blijf ik vertrouwen dat mijn keuze de juiste is? Hoe neem ik mijn kinderen hierin mee en ondersteun ik hen zonder mezelf te vergeten?:

Hoe weet ik wat ik echt wil - hoe en hoe zet ik dat de wereld in? Hoe doe ik dat vanuit mijn huidige baan?

Belemmeringen of blokkades - hoe laat ik los dat een nare situatie alles bepaalt? Hoe geef ik trauma de ruimte, verwerk ik en laat ik uiteindelijk los?

Je vrouwelijkheid en intuïtie - mindfulness, mindset....been there, done that, je hebt er 5 t-shirts van maar wat kun je nu echt doen om je weer meer vrouw voelen in plaats van alleen moeder? Hoe maak je contact met mijn innerlijke wijsheid en hoe zet je dat vervolgens praktisch neer?

Spreekt je dit aan?
Stuur me een bericht via de blauwe knop rechts
onderaan in je scherm.
Dan leggen we je gelijk jouw sessie vast.

Deze inspiratiesessie kan zowel online en offline.
Duur: 2 uur. Je mag me álles vragen.
Kosten: 147 incl. BTW.
Inclusief koffie / thee en wat lekkers als je bij mij in mijn praktijk bent.

Mail me of bel me op 0619426332.

Liefdevolle woorden van zij die je voor gingen

Femke: 'Samen met Maike heb ik  gekeken welke boodschap zit in het gedrag van mijn kind. Maike is praktisch en leerde me ook hoe met mijn mindset kan werken, dit gaat dus prima samen met het grootbrengen van mijn gevoelige en sensitieve zoon. Ik ben nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet.'

Marije: 'Een paar maanden terug was ik snel over mijn toeren als ik met mijn ex had gesproken over onze kinderen. Nu weet ik hoe ik tijdens de gesprekken mijn rust kan bewaren, ik voel me zo anders. Ik voel me krachtiger. Waar ik het het meest dankbaar voor ben is dat ik dit terug zie bij mijn kinderen. Ik krijg nu voor elkaar om in het belang van iedereen te handelen en hoor mijn kinderen vaker lachen.'

Ik ben Maike Maessen en ik help jou om alle facetten van je leven te vormen zoals jij dat verlangt. In dit proces help ik je om anders te denken, zien, voelen, horen en ervaren. Zodat jij vol vertrouwen keuzes maakt die jouw verlangen de wereld verder in dragen. Praktisch, concreet met ruimte voor spiritualiteit. Op de manier die perfect bij jou past. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en voorleeft hoe je alles uit het leven haalt.

Coach Venray Maike Maessen Persoonlijke ontwikkeling