Uitnodiging: kijk eens op een iets andere manier naar je leven!

Mijn leven is een sprookje. Interessant standpunt, of niet?

Ik las een tijdje terug een post met de volgende strekking: ‘wat leven we toch in een ellendige wereld!’. Een quote die werd geplaatst door een moeder van drie kinderen. Ik dacht wow, en realiseerde me dat ik het zo anders zie! Dat is onze eigen lens waar we mee kijken, onze eigen waarheid waar we naar mogen leven. De eigen keuzes die we maken over wat we toe laten in ons leven.

Laat je niet afleiden door de crap je leest in het nieuws. Of door uitslag van de stemwijzer die ook alleen maar geregisseerd is. Ik kies ervoor om uit de kudde te stappen en mijn eigen weg te bepalen. Die vrijheid hebben we namelijk.

Je hebt een keuze. Ook als het niet zo voelt. Misschien wel júist als het niet zo voelt. Wat neem je tot je? Welke nieuwsberichten lees je? Hoeveel ellende nodig je uit in je leven? Ook bij verdriet heb je een keuze. Laat je je helemaal mee zuigen naar beneden. Of stap je in je leiderschap?

Wat wil de pijn die je voelt je vertellen, wat laat het je zien?

Neem dat leiderschap terug. Ik lees bijna geen nieuws meer. Als ik op mijn tijdlijn berichten voorbij zie komen die negatief zijn en dat herhaaldelijk gebeurt bij dezelfde persoon dan blokkeer ik dat. Niet omdat ik mijn hoofd in het zand steek. Nee, omdat ik KIES om het goede te willen zien. De grote lijnen van het nieuws krijg ik mee, doemdenken echter brengt me nergens. Ik schiet er niets mee op om te denken dat grenzen sluiten helpt, het is allemaal angst. Hoe meer je leeft en denkt vanuit angst, hoe meer het kan ontstaan. Zie het mooie in de wereld, want er is genoeg. Je moet het alleen wel willen zien en durven te ontvangen.

Te midden van alles voel ik me vooral dankbaar. Dankbaar voor wie ik nu op dit moment ben. Dankbaar voor hoe ik in het leven sta. Intens blij met mijn kinderen. In staat om te zien dat ik echt oneindige mogelijkheden heb. Het enige wat ik hoef te doen is me echt open stellen om te ontvangen.

Dat wil zeggen dat ik vraag en de uitkomst open laat.

Een voorbeeld ter illustratie. Het huis waar ik nu woon staat te koop. Waar kom ik straks te wonen? Ik kijk en speur op internet. Bestaande bouw of nieuwbouw. Ik kan dit volledig uit laten rekenen en invullen en op basis daarvan kiezen. Ik kan ook vragen: breng mijn nieuwe huis op mijn pad! Dan laat ik al mijn voorkeuren los. De buurt waar ik zou willen wonen..de prijs zelfs. Ik zet het helemaal open. Op deze manier kan ontstaan wat mag ontstaan.

Het volgende gezegde ken je vast wel: Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Hoewel ik niet zoveel heb met het geloof an sich en er graag mijn eigen afbeelding en energie aan koppel over wie ‘God’ wel of niet voor mij is, geloof ik wel dat de wegen van het univisum geen grenzen kennen. De enige die grenzen en barrières opwerpt zijn wij zelf. Door te denken dat er overal ellende is. Door te denken dat we het alleen niet redden of door te denken in te tekorten.

Wat mag ik nog meer loslaten?

Er is geen licht zonder donker, en is geen donker zonder licht. Ik nodig je uit om op een andere manier naar jouw leven te kijken. Laat je niet afleiden door mensen die je dénken te kennen. Kijk naar de mensen die je écht kennen. Die echt de moeite nemen voor jou. Die alles van je willen zien. Wat wil de pijn die je voelt jou vertellen? Dat vind je niet door alle nieuwsartikelen te lezen. Of door volledig op de hoogte te zijn van de laatste scheet van Geert Wilders. Er is geen enkele politieke partij die kan doen wat ze beloven. Het is tijd voor iets nieuws. Wie staat op?

Hoeveel geluk heb ik dat ik nu op dit moment leef. Te midden van alle verschuivingen in onze mindset en de rol die ik hier in mag spelen. De nieuwe en onontdekte gebieden. En vooral: vrijheid, ontvankelijkheid en kracht. Jouw kracht. En even voor de duidelijkheid. Als jij vindt dat je niks te kiezen hebt dan is dat prima. Dat is jouw keuze die je daar houdt waar je nu bent en dat is ook prima. Ieder zijn waarheid en realiteit. Als je iets wil veranderen, vertel je zelf dan ook iets anders.

Wil jij een ander resultaat? Wil jij leren om verder te kijken dan wat ‘nu is’? Omdat de wet van aantrekking zo werkt? Meld je dan NU aan voor mijn masterclass waarin ik haarfijn uitleg hoe je afstemmen en intenties zetten aanpakt. In een middag herschrijven we jouw oude verhaal en maken we ruimte voor het nieuwe dat mag ontstaan. Ik laat je zien hoe je kiest wat bij jou past én hoe je dit eenvoudig toepast in je leven. De kosten van deze middag zijn 44 euro per persoon. Stuur me een PB of e-mail als je interesse hebt.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *