Welkom in de Verdieping; de ruimte waar je het nieuwe wat er voor je is, verankerd, waar je je vrouwelijke kracht en magie te claimt.

Elke onderneemster kent de initiaties die haar bedrijf (en leven!) van haar vragen.... en de ontelbare vraagstukken die dit met zich meebrengt. Want OHHH wat komen er af toe een plotwendingen op je pad.

Waarschijnlijk heb jij zo'n periode gehad, of zit je er middenin.

Je volgende stap dient zich aan.

Je weet dat er veel meer voor je is...

Hier - in De Verdieping - help ik je om dit van binnenuit concreet te maken. Op zakelijk en persoonlijk vlak.

Wat je ook wil is diepe verbinding en vertrouwen; met je lijf, je gevoel en je sensualiteit.

Elke reis die we maken is uniek en onze tijd samen ben ik volledig gericht op jou en wat jij voor ogen hebt voor jezelf.

Je bent dit ZO waard lieve vrouw, je kunt het niet allemaal alleen. Dit werk doen we samen.

Deze één op één coaching is voor de vrouw die..

>> haar hoogste waarheid tot uiting wil brengen via haar bedrijf en in haar leven. Je hebt de nodige initiaties achter de rug; een intense tijd van (innerlijke) groei. Je wil het nieuwe wat er is stevig verankeren en het nieuwe vol vertrouwen in stappen.
>> wil stoppen met buiten zichzelf zoeken wat in haar is. Ik help je om te zien wat-wat is. Je hoeft nergens op in te leveren.
>> weg wil bewegen van het forceren en duwen, van zichzelf of haar werk minder belangrijk maken dan het is.
>> klaar is met de zelfsabotage-achtbaan en haar leven wil wijden aan de vrouwelijke kracht die zij is. Je leven en bedrijf zijn een reflectie van wat in jou leeft.

Samen bepalen we het doel voor onze tijd samen; tijdens de sessies doorbreken we dat wat vertraagt en in je weg staat, we verankeren de nieuwe energie in jou. Thema's en onderwerpen die in dit traject zoal aan bod kunnen komen:

Vrouwelijke wijsheid, energie en helderheid

Het verder ontwikkelen van je identiteit en expressie als vrouw; hoe laat je deze energie vol vertrouwen zien in je (online) bedrijf? Hoe zet je je gaves en spiritualiteit in op een manier die krachtig voelt en ruimte biedt voor je mystieke en verleidelijke kant? Je social media & website kunnen we ook meenemen. We werken met al jouw lagen en nuances.

Business energetics en intentioneel werken met je unieke blauwdruk

Groei en expansie, werken met de energie van je bedrijf als vrouw. In beweging komen en laten ontstaan als je de kracht in jou het vraagt. Jouw ware kracht als vrouw is traag. Maar ze beweegt bergen. Ze is zo verdomd geconcentreerd. Verfijnd, als een brede laser. Als de kaars in het schemerige licht - vasthoudend maar verleidelijk. Ze wacht niet als haar ziel roept. Maar ze geeft niet toe als ze nog prematuur is. Next level werken met je energie.

Balans in je vrouwelijke en mannelijke energie zodat je harmonie ervaart tussen doen en zijn

Leven en ondernemen vanuit je eigen vrouwelijke ritme. Kunnen rusten en vertrouwen in je intuïtieve zijnskracht, afgestemde actie nemen, overgave...allemaal vanuit de verbinding met je eigen kern terwijl je je impact groeit. Geld en overvloed zijn het gevolg.

Verwerking van die heftige / intense tijd in je even zodat het je niet energetisch leeg trekt

Hoe beweeg je door schuld, door schaamte, hoe herstel je de pure verbinding met jezelf en hoe voorkom je dat je gedachten en gevoelens op de loop gaan met je? Schaamteloos groots vragen én ontvangen is wat je wil.

Het doorbreken en laten gaan van oude patronen zodat je krijgt wat je écht verlangt

Je grenzen op een gezonde manier aangeven en krachtig bij jezelf kunnen zijn bij alles wie je bent. Wat zich ook aandient.

Zelfvertrouwen, zelfacceptatie & zelfleiderschap

In het reine zijn met en thuiskomen bij jezelf. Van zelfafwijzing naar zelfacceptatie. Die rode draad in je leven? Samen maken we hier een gouden succesverhaal van.

Spiegels uit je gezinsleven / relatie; parels van groei die je ook zakelijk verder brengen

De vrouwelijke en mannelijke polariteit in je relatie, werken met dat wat je kind je teruggeeft, vriendschappen of kijken naar de coach - coachee relatie.

Relaties en vriendschappen

Hoe ga je om met plotselinge veranderingen in de onderlinge dynamiek in je relatie? Hoe kun je ander helemaal ontvangen tijdens coaching sessies zonder overal in mee te gaan? Hoe voorkom je dat wanneer je zelf een groei door wil maken dat je je oude 'gang' op sleeptouw neemt en vervolgens geen energie voor jezelf overhoudt.

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Deze exclusieve begeleiding is inclusief:

  • 3 maanden 1:1 mentorschap met mij als jouw mentor & coach. Je kunt echt op mij leunen met al je vragen en struggles

  • 6 x 90 minuten durende deep dive sessies (met opname). Extra integratietijd tussen sessies door indien nodig is standaard bij mij

  • tussen elke sessie zit minimaal 1 week; je ontvangt alle nodige (somatische) practices en tools

  • toegang tot mijn online programma's (zoals de jade ei training inclusief een gecertificeerd ei) en inzicht in je human design

  • toegang tot mij via mail en de Voxer tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen

Mijn manier van werken is unieke mix van feminine embodiment, mindset / strategie en energiewerk. Alles komt samen. Je ratio, je vrouwelijk lichaam, je hart, je gevoel en daarmee je hele ZIJN.

We starten dit traject met een doorbraaksessie inclusief een deep-dive in je Human Design. Human Design geeft je concrete handvatten, Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool. Ik blijf niet aan de oppervlakte maar laat je ook zien hoe je wat er voor jou is, concreet inzet in je bedrijf. Wat past goed bij jou qua aanbod bijvoorbeeld en wat kun je beter laten gaan.

Je investering voor dit alles is 4000 excl BTW; betaling in termijnen is mogelijk.

Hebben we al samengewerkt? Kies dan voor je integratiesessie van 90 minuten inclusief vortex support van een week via Voxer (een app zoals WhatsApp); klik hier.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray zelfleiderschap

Wat mag je altijd verwachten van de reis die we samen gaan maken:

Helderheid: de eerste stap naar groei is je helderheid over wat je exact voor ogen hebt voor jezelf. Ik help je om dit allemaal te onderzoeken en ontdekken.

Bewustzijn en betrokken begeleiding: ik laat je voelen welke onbewuste patronen en gedachten je kunt veranderen en hoe je dit doet.

Wijsheid: ik leer je persoonlijke groei- en spirituele practices om je doelen, verlangens en dromen tot leven te brengen.

Empowerment: je bent zoveel waardevoller, capabeler en verbazingwekkender dan je je realiseert en ik zal je dit ten diepste laten ervaren.

Iets wat ik altijd hoor van vrouwen die zijn gestart aan een samenwerking: 'ik voel de verandering vanaf het moment dat ik de knoop doorhakte om  jou in te huren; zowel in mijn eigen werk als privé.

Deze groei maken we samen; ik ben er écht voor je. Wanneer zijn wij een perfecte match?

Als jij:
> de coach bent die een sparringpartner en spiegel wil
> merkt dat je leegloopt in je bedrijf in plaats van dat je er energie van krijgt
> de vrouw bent die twijfelt of ze gaat of blijft in een relatie
> verbinding wil met je eigen sensualiteit, je speelsheid en als je het plezier in wat je brengt, terug wil
> verlangt naar diepere voldoening maar niet goed weet waar te beginnen
> klaar bent voor die romantische relatie
> jezelf als het ware opnieuw uitvindt na een intense tijd in je leven of een scheiding
> een visie hebt en verlangt naar richting
> meer verdieping wel, meer geld, liefde, tijd, vrijheid, kracht, intimiteit

Dit is een journey vol mooie ervaringen en (innerlijke) ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met jezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe jij dit gaat integreren in jouw leven en onderneming.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

Het resultaat: groeien, ondernemen, leven en genieten vanuit een solide en krachtig vrouwelijk fundament.