Wil jij je weer 111% in de lead voelen van... nou ja eigenlijk alles wat je doet?

In je bedrijf wil je bijvoorbeeld meer flow, er mag meer jouw kant op stromen. Je wil ook écht kunnen genieten van je leven zoals het is. Je wil meer & dieper kunnen voelen en een levende verbinding met je eigen vrouwelijke energie en wijsheid. De overgave is iets waar je nieuwsgierig naar bent maar soms voelt dat ook spannend.

Hoe dan ook: je bent hier voor meer, dat voel je al zo lang als je je kunt herinneren. Maar wel op jouw manier. Die manier vraagt dat je niet in je hoofd schiet, maar in je lichaam aanwezig kunt zijn en blijven. Bij alles wat je doet. Thuis zijn in je eigen tempel.

Ik breng je daar waar je jezelf niet brengen kunt. Ik weet dat je begrijpt wat ik bedoel, het verklaren hoeft niet, maar in jouw lijf voel je al dat dit klopt, of niet?

Mijn wens voor jou is dat je je vrij voelt; in je lijf, in je gevoelsverlangens, in je bedrijf, bij je gezin, in je doen, in je seksualiteit, overal. Elk traject is maatwerk en onze tijd samen ben ik dan volledig gericht op jou en wat jij voor ogen hebt voor jezelf.

Zodat jij krijgt wat je verlangt.

Je mag deze ruimte maken voor jezelf, je bent het zo waard lieve vrouw, dit doen we samen.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Wat jij wil is...

... leven en ondernemen los van de 'zo hoort het' of de regels van een ander
... je vrij voelen in je eigen expressie
... meer ruimte voor je intuïtieve energie, je wil meer vertrouwen op je 'zijn' in plaats van alleen je 'doen'
... levensgeluk over de HELE linie; geen genoegen nemen met minder
... een betrokken sparringpartner die om je geeft, naast je staat in dit proces en er écht voor je is

Samen bepalen we het doel voor onze tijd samen, we richten ons op wat jij de wereld in wil zetten en hoe je dit realiseert vanuit je eigen energie.

Geef vorm aan de werkelijkheid waarin je wil leven & ondernemen; ontdek hoe je van het leven krijgt wat je verlangt en ben succesvol op alle vlakken.

Na onze samenwerking:

  • Vertrouw jij op je eigen wijsheid en pas je dit op jouw manier toe in je persoonlijke en professionele leven.
  • Heb je ruimte gemaakt voor jouw persona; de leider, de wijze, magische vrouw, de teacher.
  • Breng je jouw visie naar buiten terwijl je je veilig voelt én weet waar je op wil ontvangen en geven.
  • Ervaar je wat échte vrijheid, overgave en overvloedsbewustzijn betekenen voor jou.
  • Laat jij jezelf er ten diepste zijn; zelfacceptatie is wat van een rode draad een gouden verhaal maakt.
  • Uplevel jij je leven op alle gebieden.

Samen bewegen we van vertrouwen in je doen; naar vertrouwen op je zijns-energie. Deze energie brengen we naar je lichaam, je ratio, je hart en gevoel voor meer stevigheid. Deze maanden ben ik je mentor, je cheerleader, je stok achter de deur en je spaceholder.

Praktische informatie

Ik heb 2 opties om 1:1 samen te werken. Mijn manier van werken is een mix van strategie, energetisch werk en vrouwelijke aantrekkingskracht.

6 weken intensive

Elke week hebben we een sessie van 60 minuten (online of offline) je ontvangt een opname van de sessies.
Je krijgt onbeperkt toegang tot mijn Voxer voor ad-hoc support. Jouw Human Design nemen we mee; ik geef je niet alleen de info maar leer het je ook concreet in te zetten. Je ontvangt custom-made meditaties & visualisaties en toegang tot het 'thuiskomen bij jezelf' programma.
Je investering is 1800 excl BTW, betaling in termijnen is mogelijk.

12 weken exclusief

Elke 2 weken hebben we een sessie van 90 minuten (online of offline) je ontvangt een opname van de sessies.
Onbeperkt toegang tot mijn Voxer voor ad-hoc support. Ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen. Je ontvangt custom made meditaties & visualisaties en toegang tot het online programma de 8 poorten van Feminine Embodiment in Business.

We maken een deep-dive in je Human Design; ik neem je mee in welke energie je altijd toegang tot hebt, hoe laat je dit terugkomen in je (online) présence en je variabelen zoals je cognitie (super sense), je motivatie maar ook die dingen waar je van weg mag blijven. Human Design geeft je concrete handvatten, Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen.
Je investering is 3300 excl BTW, betaling in termijnen is mogelijk.

Hebben we al samengewerkt? Kies dan voor je integratiesessie van 90 minuten inclusief Voxer; klik hier.

 

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

Je investering is € 1800 excl. 21% BTW voor een traject van 6 weken. Betalen in termijnen is mogelijk.

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Deze groei maken we samen; ik ben er écht voor je.
Minder in de yang energie - ofwel het doen - en meer yin; zachtheid en intuïtie. Een prachtig en verrijkend proces wat ook jou brengt wat je wil en meer. Vol mooie ervaringen en ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met jezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe jij dit gaat integreren in jouw leven en onderneming.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Ben je nieuwsgierig of dit traject aansluit bij waar jij naar onderweg bent? Plan je vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en begeleiden is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je om jouw verlangen vol vertrouwen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Niets is teveel.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en intensieve begeleiding om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

online business coach Maike Maessen Belgie en Nederland

Met een unieke manier om jou - de vrouw achter je onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat om jou intensief te begeleiden en ondersteunen in alle processen die je tegenkomt in het ondernemerschap. Van vol vertrouwen kunnen staan voor je diepste waarheid, ondernemen zoals je voelt dat de bedoeling is voor je tot de praktische vraagstukken. Samen bewegen we door alle barrières en bouwen we aan een mooi leven en laten we je bedrijf groeien.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en hun sacred calling.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je leiderschap te nemen, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Stuur me een mail als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan doen via info@maikemaessen.nl