Wil jij je weer 111% in de lead voelen van... nou ja... eigenlijk alles?

Je verlangt naar een levende verbinding met je eigen vrouwelijke energie en wijsheid. In je bedrijf wil je meer flow; er mag meer jouw kant op stromen. Je wil ook écht kunnen genieten van de reis die jouw leven is. Overgave is iets waar je misschien nieuwsgierig naar bent ook al voelt dat soms ook spannend.

Je bent hier voor MEER, dat voel je al zo lang als je je kunt herinneren.

In 'De Verdieping' help ik je om alle 'hoe dan's' uit de weg te nemen zodat jij daar komt waar je verlangt te zijn.

Wat je verlangt is je vrij voelen; in je lijf, in je gevoelsverlangens, in je bedrijf, bij je gezin, in je doen, in je seksualiteit, overal. Elk traject is maatwerk en onze tijd samen ben ik dan ook volledig gericht op jou en wat jij voor ogen hebt voor jezelf.

Je bent het zo waard lieve vrouw, deze reis maken we samen.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Samen bepalen we het doel voor onze reis; we richten ons op wat jij de wereld in wil zetten en op hoe jij dit waarmaakt.

Samen maken we de beweging van vertrouwen in je doen; naar meer vertrouwen op je zijns-energie.

Deze energie brengen we naar je lichaam, je ratio, je hart en gevoel voor meer stevigheid.

Onze tijd samen ben ik je mentor, je sparringpartner, je stok achter de deur en je spaceholder.

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Deze exclusieve begeleiding is inclusief:

  • 3 maanden 1:1 mentorschap met mij als jouw mentor, spaceholder, sparringpartner en grootste supporter

  • 6 x 90 minuten durende deep dive sessies (met opname) waarin we alles doen wat nodig is om daar te komen waar je zijn wilt. Extra integratietijd tussen sessies door indien nodig is standaard bij mij

  • tussen elke sessie zit minimaal 1 week; je ontvangt alle nodige practices en tools

  • toegang tot mijn online programma's (zoals de jade ei training inclusief een gecertificeerd ei) en inzicht in je human design

  • toegang tot mij via mail en de Voxer tussen sessies door; ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen

Mijn manier van werken is een mix van strategie, energetisch werk en vrouwelijke aantrekkingskracht.

We starten dit traject met een doorbraaksessie inclusief een deep-dive in je Human Design. Human Design voor je bedrijf geeft je concrete handvatten, Human Design is een mechaniek waar je op terug kunt vallen, het is geen manifestatie tool. Ik blijf niet aan de oppervlakte maar laat je ook zien hoe je wat er voor jou is, concreet inzet in je bedrijf. Wat past goed bij jou qua aanbod bijvoorbeeld en wat kun je beter laten.

Je investering voor dit alles is 3750 excl BTW; betaling in termijnen is mogelijk.

Hebben we al samengewerkt? Kies dan voor je integratiesessie van 90 minuten inclusief vortex support van een week via Voxer; klik hier.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

Wat mag je altijd verwachten van de reis die we samen gaan maken:

Helderheid: de eerste stap naar groei is je eigen helderheid over wat je exact voor ogen hebt voor jezelf. Ik help je om dit allemaal te onderzoeken en ontdekken.

Bewustzijn en betrokken begeleiding: ik laat je zien welke onbewuste patronen en gedachten je kunt veranderen en hoe je dit doet.

Wijsheid: ik leer je persoonlijke groei- en spirituele technieken om je doelen, verlangens en dromen tot leven te brengen.

Empowerment: je bent zoveel waardevoller, capabeler en verbazingwekkender dan je je realiseert en ik zal je dit laten voelen.

Iets wat ik altijd hoor van vrouwen die zijn gestart aan een samenwerking: 'ik voel de verandering vanaf het moment dat ik de knoop doorhakte om  jou in te huren; zowel in mijn eigen werk als privé.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Deze groei maken we samen; ik ben er écht voor je.

Dit is een journey vol mooie ervaringen en (innerlijke) ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met jezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe jij dit gaat integreren in jouw leven en onderneming.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou.

Voor we starten hebben we altijd een online kennismaking (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten.

Het resultaat: groeien, ondernemen, leven en genieten vanuit een solide en krachtig vrouwelijk fundament.