Wil jij je weer 100% in de lead voelen van je bedrijf én je vrouwelijke energie?

Je bent hier voor meer, maar wel op jouw manier. Deze maanden zijn gericht op jou, na onze samenwerking voel jij je meer verbonden en vrijer dan ooit.

Zodat je energie iets is waar niemand meer omheen kan. En wil.

Je energie doet meer voor je dan welke strategie dan ook ooit zal doen. Overvloed is altijd het gevolg.

ondernemerscoach Maike Maessen Venray

Verlang jij naar:

  • Leven en ondernemen zoals je voelt dat mogelijk is voor je terwijl die je oude patronen definitief je leven uit bonjourt.
  • Meer ruimte voor je vrouwelijke en intuïtieve energie, je wil meer vertrouwen op je 'zijn' in plaats van alleen je 'doen'.
  • Meer levensgeluk over de HELE linie...je weet dat dit de bedoeling is voor je.
  • Een betrokken sparringpartner die naast je staat in dit proces en er écht voor je is?

Samen bepalen we het doel voor onze maanden samen, we richten ons op wat jij de wereld in wil zetten en hoe je dit realiseert vanuit je eigen energie.

Geef vorm aan de werkelijkheid waarin je wil leven & ondernemen; ontdek hoe je van het leven krijgt wat je verlangt en ben succesvol op alle vlakken.

Na deze 12 weken:

  • Vertrouw je op je vrouwelijke wijsheid en pas je dit feilloos toe in je persoonlijke en professionele leven.
  • Heb je ruimte gemaakt voor jouw persona; de leider, de wijze, magische vrouw, de teacher.
  • Breng je jouw visie naar buiten terwijl je je veilig voelt én ontvangt voor wie je bent.
  • Ervaar je wat échte vrijheid, overgave en overvloed betekenen voor jou.
  • Laat jij jezelf er ten diepste zijn; zelfacceptatie is wat van een rode draad een gouden verhaal maakt.

Samen bewegen we van vertrouwen in je doen; naar vertrouwen op je zijns-energie. Deze energie brengen we naar je lichaam, je ratio, je hart en gevoel voor meer stevigheid. Deze maanden ben ik je mentor, je cheerleader, je stok achter de deur ^^ en je spaceholder.

Praktische informatie; dit is wat we gaan doen:

Elke sessie duurt 60 - 90 minuten (soms lopen we iets uit & achteraf ontvang je altijd een opname) je krijgt exclusieve toegang tot mijn Voxer voor al je vragen en ad hoc support gedurende onze maanden samen. Ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen.

Je ontvangt custom made meditaties & visualisaties en toegang tot het 5 weken 'thuiskomen bij jezelf' programma. We maken ook een deep-dive in je Human Design zodat je weet waar je krachtig bent en waar wijs.

Dit zeggen onderneemsters die al met me hebben gewerkt:

'Ik kan oprecht zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat ik 2020 samen met jou heb doorlopen. Dat jij aan mijn zijde stond ten tijde van dit bizarre (en soms ook gewoon onwerkelijke) jaar, was heel erg fijn. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld en kon altijd bij jou terecht. Dat was zoooo fijn en waardevol. Ik voel echt heel veel dankbaarheid dat jij mijn leven bent binnengestapt en ik dat ik jou zo fijn kon toelaten. Je bent een fantastische vrouw en ik gun elke (ondernemende) vrouw, die wat hulp en begeleiding kan gebruiken, een traject bij jou.'

Lian Nijhuis; event manager & eigenaar Fikskracht10

'Het samen praktisch kunnen sparren over hoe ik mijn energie en bedoeling nu concreet kan vertalen naar buiten toe gaf mij meteen handvatten. Jouw warme energie, rust, het lezen en vertalen van wat er gebeurde en nodig was, is echt heel prettig. En ook dat jij zo mooi mijn kracht en waarde kon vertalen. Ik ben me veel bewuster van vanuit welke energie ik iets doe of zeg en dat de intentie daarachter zo bepalend is voor de ontvanger. Wat dus meteen bijvoorbeeld je ondernemerschap, verkoop of relaties beïnvloed. Dank je wel daarvoor!'

Petra - Buro de Lange - Coaching en advies

'Ben je opzoek naar een toegewijde mentor die je helpt herinneren aan je vrouwelijke wijsheid en vanuit daar te leven & manifesteren vanuit ook meer sensualiteit, dan is Maike wat voor jou. Maike is geen doorsnee business mentor: vanuit diepe toewijding tuned zij in op jouw unieke energie/ kwaliteiten waarbij ze je naast concrete coaching ook helpt om veel antwoorden uit je lichaam te halen en ook jouw unieke human design met je bespreekt waardoor je leert wat werkt specifiek voor jou, daarnaast betrekt ze ook spiritualiteit in haar sessies.'

Sunaya van Feminity.

Je investering is € 2997 excl. 21% BTW (betalen in termijnen is mogelijk)

VERTROUW op je kracht

belichaam je WAARHEID

ONTWAAK je ziel

Deze groei maken we samen; ik ben er écht voor je.
Minder in de yang energie - ofwel het doen - en meer yin; zachtheid en intuïtie. Een prachtig en verrijkend proces wat ook jou brengt wat je wil en meer. Vol mooie ervaringen en ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met jezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe jij dit gaat integreren in jouw leven en onderneming.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Ben je nieuwsgierig of dit traject aansluit bij waar jij naar onderweg bent? Plan je vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Voor we starten hebben we namelijk altijd een online sessie (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken.

Wat meer over mij als mentor & spaceholder.

Mijn manier van leven en begeleiden is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je om jouw verlangen vol vertrouwen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Niets is teveel.

In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen. Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en intensieve begeleiding om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

online business coach Maike Maessen Belgie en Nederland

Met een unieke manier om jou - de vrouw achter je onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat om jou intensief te begeleiden en ondersteunen in alle processen die je tegenkomt in het ondernemerschap. Van vol vertrouwen kunnen staan voor je diepste waarheid, ondernemen zoals je voelt dat de bedoeling is voor je tot de praktische vraagstukken. Samen bewegen we door alle barrières en bouwen we aan een mooi leven en laten we je bedrijf groeien.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en hun sacred calling.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je leiderschap te nemen, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Stuur me een mail als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan doen via info@maikemaessen.nl