MEER BALANS, RESULTAAT EN FEMININE PRESENCE IN 1 MAAND.

Deze vier weken gaan we samen kijken waar je nu staat, wat je voor ogen hebt voor jezelf, waar je tegenaan loopt en hoe we hier blijvende verandering aan kunnen brengen. Je rond dit traject af met positieve vibes en een duidelijke richting.

Coach voor onderneemsters Maike Maessen Venray

BEN JIJ DIE INTUÏTIEVE ONDERNEEMSTER OF PROFESSIONAL DIE KLAAR IS VOOR DE VOLGENDE STAP?

▽ Je weet dat je op een andere manier wil leven en ondernemen, alleen val je steeds in het oude patroon.
▽ Je kent de yang energie goed; je wil meer ruimte voor het vrouwelijke en intuïtieve.
▽ Je wilde graag meer vrijheid; toch staat je agenda steeds vol en voert 'moeten' de boventoon.
▽ Je zoekt balans in het vrouw - moeder - onderneemster en partner zijn.
▽ Je hebt al programma's en coaching gevolgd maar bent nog niet waar je wil zijn.

Dit 4 weken traject is voor de onderneemster die klaar is voor een verdieping en uplevel in haar bedrijf. Samen formuleren we doelen, we stemmen af op wat je de wereld in wil zetten en vanuit welke energie je dit krachtig doet. We maken een concreet plan zodat jij je missie voelt in elke cel van je lijf en je de focus voor jezelf, je bedrijf en klanten vol vertrouwen pakt.

Je voelt je niet alleen krachtig, je omgeving ziet dit ook en reageert op jouw vertrouwen en helderheid.

WANT JE VERLANGT NAAR:

▽ Jouw vrouwelijke en aantrekkelijke WOW factor de wereld in laten vloeien.
▽ Een duidelijke boodschap en heldere focus.
▽ Afgestemde acties, doelen en business model.
▽ Dicht bij jezelf kunnen blijven, niet meer vergelijken.

Jezelf er meer laten zijn...omdat je voelt dat je meer wil en meer kunt. Meer authentieke zichtbaarheid, focus en in je kracht staan.

DEZE VIER WEKEN VORMEN EEN DOORBRAAK; OMDAT JE WEET DAT WIE JE WIL ZIJN..JE NIET LANGER KUNT (EN WIL) BLIJVEN DOEN WAT JE DOET.

Samen bewegen we je van vertrouwen in je doen, naar vertrouwen op je zijns-energie. Deze energie brengen we naar je lichaam, je ratio, je hart en gevoel voor meer in'her power. Vier weken lang ben ik je coach, je cheerleader, je mentor en je spaceholder.

DIT IS WAT WE GAAN DOEN:

Elke week hebben we een coaching sessie van 1 uur (achteraf ontvang je een opname) je krijgt toegang tot MIJN Voxer voor al je vragen en ad hoc support. Ideaal om je door momenten te begeleiden die wat meer van je vragen.

Je ontvangt custom made meditaties & visualisaties en toegang tot het 5 weken 'thuiskomen bij jezelf' programma. Meer weten? Bel me op 0619426332 of mail via info@maikemaessen.nl

WIL JE MEER WETEN OVER MIJN WEG EN HOE IK VROUWELIJKE WIJSHEID TOEPAS? 

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie. Ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en door heel hard te werken.

Ik ben gestart als ondernemer omdat ik mijn eigen tijd en dagen wilde indelen. Ik heb altijd een groot verlangen gehad om mezelf er te kunnen laten zijn. Die spagaat van fulltime werken versus mijn gezin brak me op. Dat gaf me het gevoel dat ik tekortschoot.

Daarnaast zocht ik naar zingeving; hoe dien ik de ander én mezelf?

Hiervoor was ik jarenlang bezig met alle ballen hooghouden. Daarnaast zette ik mezelf compleet vast in de energie van de ander. Onbewust weliswaar…al was dat wel waarom ik altijd moe was. Dat deed ik tot het leven er tussendoor kwam gefietst en vroeg: wat wil je echt, Maike?

Ik startte met het maken van mijn eigen keuzes. Daarnaast zocht ik niet alleen naar wat ik wilde; ik ging vooral ook doen. Dat ik meer kon wist ik, alleen die ‘hoe dan?’

Op die weg hoorde ik vaak: je kunt niet alles hebben. Van binnen wist ik wel beter.

Altijd al zocht ik mijn vrijheid op en zette ik alles naar mijn hand. Daarbinnen wilde ik me ook verbonden voelen met mezelf; in al mijn vrouwelijkheid. Dat kon ik in loondienst niet zo kwijt zoals ik dat voelde; hoe een fijne baan ik ook had met dito collega’s.

IK ONTDEKTE DE KRACHT VAN VROUWELIJK ZELFLEIDERSCHAP.

Mijn onderneming groeide. Uiteindelijk liet ik zelfs mijn baan in loondienst los. Ik bouwde het zelf op, praktisch en concreet. Ik ken de klappen van de zweep, ik weet wat het vraagt van jou wanneer je meerdere rollen tegelijk vervult. Die kennis en ervaring deel ik graag met je. You got this!

LIEFDEVOLLE WOORDEN VAN VROUWEN DIE JE VOORGINGEN.

'Voor twee maanden heb ik onder Maike haar vleugels mogen vliegen. Om aan mijn zichtbaarheid te werken. Ik heb bewust voor Maike gekozen, omdat ik haar zichtbaarheid vanuit het vrouwelijke zo fijn vind en ook zeker bewonder. Tijdens het proces kwamen er waardevolle stukken aan het licht. Door dat te ownen ben ik nog meer en verder bij mezelf thuisgekomen.
Maike is een liefdevolle, open en uitdagend space holder geweest~ precies wat ik nodig had. Om mijn schaduwkanten aan te kijken. Mijn kleine meisje gerust te stellen en mijn vorm en manier van zichtbaarheid te creëren. Lieve Maike~ ik ben je vanuit een speciaal plekje in mijn hart zo ontzettend dankbaar. Voor altijd~ grote dank en super veel liefs, Ruth Abigail'

Maaike Verberg: 'Ik heb Maike ervaren als een krachtige en warme coach. Ik was al gestart met een business coachtraject voor met name de zakelijke basis stappen. Daarin miste ik de YIN kant van het ondernemen. Mijn neiging is om teveel in de trekkracht te zitten waardoor mijn energie en flow blokkeert. Door Maike ben ik meer met mijn zachte en vrouwelijke kant in contact gekomen. Ze heeft mij geholpen om daar de balans in te vinden. Vanuit zelfliefde, zachtheid en overgave werken aan de stappen die mijn onderneming en ik als coach nodig hebben. Ik heb onze sessies ervaren als een warm bad. De diepte in en nog meer leren vertrouwen op mijn zijns-energie en ook praktische en concreet hoe ik hier mee aan de slag kan. Dank je wel Maike voor je betrokkenheid en liefdevolle aanmoediging tijdens onze reis samen. Veel liefs Maaike Verberg.'

 

JE INVESTERING IS 997 EURO INCLUSIEF 21% BTW

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken.

WAT MEER OVER MIJ ALS COACH EN SPACEHOLDER.

innerlijke wijsheid coach Maike Venray

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ik ben open, eerlijk. In mijn sessies leidt en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw achter haar onderneming - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en bedrijf opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Stuur me een mail als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan doen via info@maikemaessen.