Retreat een op een VIP dag coach Maike Maessen

VIP experience - als je je verlangen waar wil maken met een hart dat in vuur & vlam staat.

'Ik kan alleen positieve dingen zeggen over onze dag samen. Ik was erg weerhoudend omdat ik nog nooit zoiets als dit heb gedaan. Mijn gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde stond me op alle vlakken teveel in de weg. Toch besloot ik om ervoor te gaan. Ik leerde hoe ik contact kon maken met mijn innerlijk weten en dat terwijl ik dacht dat dit soort oefeningen vast niet zouden werken bij mij. Het is net alsof er een moment was waarop alles klikte en er een zware deken van me afviel. Mijn kijk op mezelf en mijn leven is blijvend veranderd. Maike legt alle oefeningen en tools duidelijk uit en het aller fijnst vind ik je betrokkenheid die vooraf al voelbaar was. Bedankt, Maike!' - Petra, vrouwencoach

 

Deze VIP experience is perfect voor jou als jij de vrouw bent die een diep verlangen heeft naar het ondernemerschap. Geheel op jouw manier, met je innerlijke vrouwelijke wijsheid. Je onderneming (starten) en je eigen ontwikkeling gaan hand in hand. Je leert tools die je helpen om je krachtiger te maken zodat je die energie niet onbewust uit handen geeft of gevoelens van een ander overneemt als de jouwe. We sturen niet alleen bij maar kijken ook vooruit.

Deze dag is voor vrouwen die alles willen; je weet ook dat dit kan maar hoe neem je die ruimte?

Al mijn coaching is transformerend. Het zal je leven veranderen, op een fijne manier. Dat is waarom we deze dag starten met een energetische healing, ik voel alle blokkades in je lijf en die help ik je vrijmaken. Ik leer je ook wat je hier zelf aan kunt doen na deze dag.

Na dit moment van ontspanning gaan we samen aan de slag. Wat altijd aan bod komt is een familieopstelling (systemische coaching) gericht op je bedrijf, functie of verlangen. Elke dag is maatwerk en volledig toegespitst op wat jij nodig hebt.

Retreat een op een VIP dag coach Maike Maessen

Wat komt er nog meer aan bod deze dag?

...behalve een heerlijke lunch en snacks?

Van ratio naar gevoel
Hoe voel je het verschil tussen ratio en je hart, hoe vertrouw je op je intuïtie, hoe kom je in de ontvang-modus; de houding van de vrouw. De vrouw ontvangt eerst namelijk en geeft erna. Het is hoe nieuw leven ontstaat, groeit en geboren wordt. Tegelijkertijd kan je kind je openen voor iets wat je nog niet kende.

Vrouwelijk leiderschap
Leven met je vrouwelijke cyclus in plaats van je er tegen verzetten. Spiritueel leiderschap; hoe pas je dit toe, hoe kun je jezelf op deze manier empoweren? Spiritualiteit als transformatie en krachttool.

Belemmeringen, conditionering en blokkades. Keuzes maken. 
Hoe kun je weg bewegen van conditionering, hoe zorg je ervoor dat oude verhalen je niet belemmeren? Hoe kun je hier zelf uitbreken, van je gedachten, van de situatie en zijn wie je echt bent.

Zielsrelaties
Denk aan een stuk regressie-therapie of zelfs vorige levens. Voor meer bewustzijn in relaties, meer begrip ook voor elkaar. Ik leer je het grote geheel te zien, zodat je uit de onmacht kunt blijven.

Maar ook zelfexpressie: hoe wil je voelen en hoe breng je dit tot uiting op de manier die past bij jou? Rituelen, hoe pas je deze toe in je dagelijkse leven. Welke mogelijkheden zijn er en wat kun je ermee?

Wil je meer weten over mijn weg naar het ondernemerschap?

Retreat een op een VIP dag coach Maike Maessen

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie, ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en door heel hard te werken.

Ik ben gestart als ondernemer omdat ik mijn eigen tijd en dagen wilde indelen. Die spagaat van fulltime werken versus mijn gezin brak me op. Dat gaf me het gevoel dat ik tekortschoot.

Daarnaast zocht ik naar zingeving; hoe dien ik de ander én mezelf?

Hiervoor was ik jarenlang bezig met alle ballen hooghouden. Daarnaast zette ik mezelf compleet vast in de energie van de ander. Onbewust weliswaar…al was dat wel waarom ik altijd moe was. Dat deed ik tot het leven er tussendoor kwam gefietst en vroeg: wat wil je echt, Maike?

Ik startte met het maken van mijn eigen keuzes. Daarnaast zocht ik niet alleen naar wat ik wilde; ik ging vooral ook doen. Dat ik meer kon wist ik, alleen die ‘hoe dan?’

Op die weg hoorde ik vaak: je kunt niet alles hebben. Ik wist wel beter.

Altijd al zocht ik mijn vrijheid op en zette ik alles naar mijn hand. Daarbinnen wilde ik me ook verbonden voelen met mezelf; in al mijn vrouwelijkheid. Dat kon ik in loondienst niet zo kwijt zoals ik dat voelde; hoe een fijne baan ik ook had met dito collega’s.

Ik ontdekte de krachtig van vrouwelijk zelfleiderschap. Mijn onderneming kreeg meer en meer diepgang. Uiteindelijk liet ik zelfs mijn baan in loondienst los. Ik bouwde het zelf op, praktisch en concreet. Ik ken de klappen van de zweep, ik weet wat het vraagt van jou wanneer je meerdere rollen tegelijk vervult. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je. You got this!

Je investering voor deze transformerende en geheel verzorgde dag van 10 tot 16 uur is 679 euro inclusief 21% BTW

Betalen in termijnen is mogelijk.

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom of skype en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken en om te bespreken wat jij uit deze dag wilt halen.