Retreat een op een VIP dag coach Maike Maessen

'Ik kan alleen positieve dingen zeggen over onze dag samen. Ik was erg weerhoudend omdat ik nog nooit zoiets als dit heb gedaan. Mijn gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde stond me op alle vlakken teveel in de weg. Toch besloot ik om ervoor te gaan. Ik leerde hoe ik contact kon maken met mijn innerlijk weten en dat terwijl ik dacht dat dit soort oefeningen vast niet zouden werken bij mij. Het is net alsof er een moment was waarop alles klikte en er een zware deken van me afviel. Mijn kijk op mezelf en mijn leven is blijvend veranderd. Maike legt alle oefeningen en tools duidelijk uit en het aller fijnst vind ik je betrokkenheid die vooraf al voelbaar was. Bedankt, Maike!' - Petra, empowerment coach

VIP experience - als je je verlangen waar wil maken met een hart dat in vuur & vlam staat.

Deze VIP experience is perfect voor jou als jij de vrouw bent die een diep verlangen heeft naar het ondernemerschap. Geheel op jouw manier, met je innerlijke vrouwelijke wijsheid. Je onderneming (starten) en je eigen ontwikkeling gaan hand in hand. Je leert tools die je helpen om je krachtiger te maken zodat je die energie niet onbewust uit handen geeft of gevoelens van een ander overneemt als de jouwe. We sturen niet alleen bij maar kijken ook vooruit.

Deze dag is voor vrouwen voor wie alles als 'teveel' voelt, je weet dat je keuzes mag maken. Je wilt alles, je weet ook dat dit kan maar hoe neem je die ruimte?

Al mijn coaching is transformerend. Het is mijn energie en het zal je leven veranderen. Op een fijne manier. Dat is waarom we deze dag starten met een energetische healing, ik voel alle blokkades in je lijf en die help ik je vrijmaken. Ik leer je ook wat je hier zelf aan kunt doen na deze dag.

Na dit moment van ontspanning gaan we samen aan de slag. Wat altijd aan bod komt is een familieopstelling (systemische coaching) gericht op je bedrijf, functie of verlangen. Elke dag is maatwerk en volledig toegespitst op wat jij nodig hebt.

Wat komt er nog meer aan bod deze dag?

...behalve een heerlijke lunch en snacks?

Van ratio naar gevoel
Hoe voel je het verschil tussen ratio en je hart, hoe vertrouw je op je intuïtie, hoe kom je in de ontvang-modus; de houding van de vrouw. De vrouw ontvangt eerst namelijk en geeft erna. Het is hoe nieuw leven ontstaat, groeit en geboren wordt. Tegelijkertijd kan je kind je openen voor iets wat je nog niet kende.

Vrouwelijk leiderschap
Leven met je vrouwelijke cyclus in plaats van je er tegen verzetten. Spiritueel leiderschap; hoe pas je dit toe, hoe kun je jezelf op deze manier empoweren? Spiritualiteit als transformatie en krachttool.

Belemmeringen, conditionering en blokkades. Keuzes maken. 
Hoe kun je weg bewegen van conditionering, hoe zorg je ervoor dat oude verhalen je niet belemmeren? Hoe kun je hier zelf uitbreken, van je gedachten, van de situatie en zijn wie je echt bent.

Zielsrelaties
Denk aan een stuk regressie-therapie of zelfs vorige levens. Voor meer bewustzijn in relaties, meer begrip ook voor elkaar. Ik leer je het grote geheel te zien, zodat je uit de onmacht kunt blijven.

Maar ook zelfexpressie: hoe wil je voelen en hoe breng je dit tot uiting op de manier die past bij jou? Rituelen, hoe pas je deze toe in je dagelijkse leven. Welke mogelijkheden zijn er en wat kun je ermee?

'The woman you are destined to become is she who you choose to be'

Voorheen werkte ik jarenlang in sales en communicatie, ik dacht altijd dat je aan alle eisen die je omgeving aan je stelde moest voldoen. Niet bewust - maar onbewust leefde ik hier wel naar. Ik was er van overtuigd dat charisma iets was wat je had of niet en dat je alleen succesvol kon zijn door een bepaalde route te volgen en door heel hard te werken.

Dat je deze weg ook zelf kon creëren stond ik helemaal niet bij stil.

Tot ik vrouwen zag die hun hart volgden en die straalden op een manier die ik niet kende. Het intrigeerde me zo dat ik gaandeweg steeds meer buiten de gebaande paden ben gaan kijken, leren en leven. Omdat ik voelde dat ik alles kon hebben en dat er een manier moest zijn waarop ik dit ook voor mezelf kon waarmaken. Zo leerde ik over de universele wetten, heb ik me intensief laten coachen en ging ik op gevoel in de leer en studie; zowel in Nederland als in de VS en Zweden.

Mijn leven is veranderd op een manier die ik vooraf niet had kunnen bedenken.

Je investering voor deze transformerende en geheel verzorgde dag van 10 tot 16 uur is 679 euro inclusief 21% BTW

Betalen in termijnen is mogelijk.

Voor we starten hebben we altijd een online sessie (via zoom of skype en als je in de buurt woont kan het ook live) van ongeveer 30 minuten om kennis te maken en om te bespreken wat jij uit deze dag wilt halen.