Voeg elke dag happiness toe aan je leven, kies elke dag bewust voor het moeiteloos ervaren van geluk!

Bij het creëren van je eigen werkelijkheid hoort – voor mij – ook bewust kiezen voor geluk. Ik vraag letterlijk elke dag welke actie ik kan nemen die mij vreugde brengt. (Nieuws)berichten die vol met ellende staan lees ik heel bewust niet of veel minder dan voorheen. Als ik dat wil, heb ik toegang tot alle ellende van de wereld. Ik maak een heel bewust de keuze om hier geen gebruik van te maken.

Misschien voel je je vastzitten in een situatie waarvan je nu denkt: hoe kan ik hier in vredesnaam kiezen voor geluk?

Ben dan eens even heel eerlijk nu.
En dan kan even steken, dat mag.
Liever wel trouwens want dan weet je dat dit je raakt en dat het een uitnodiging is om anders te kijken naar je huidige staat van zijn.

Waar denk je het meest aan, waar gaat het merendeel van je gedachten nu naar uit? Zorgen je gedachten voor ruimte of gooi je in je hoofd alle deuren dicht?

Neem bijvoorbeeld de recente aanslagen. Of het nu gaat over Syrië, Stockholm, boten vol met vluchtelingen in Myanmar. ‘Erg’ dekt de lading niet. Je kunt ervoor kiezen om elk bericht te lezen en tot je te nemen. Niemand zegt echter tegen jou dat jij het nieuws moet zien.

Dat is iets wat we ons zelf vertellen en eigenlijk niet ter discussie stellen. We kijken omdat we geleerd hebben dat het goed is wanneer we overal over kunnen meepraten. En dat het belangrijk is dat we iets weten over de wereldwijde politiek. Is dat wel echt zo? Aan het einde van de dag…is de mens die alles weet over de Nederlandse politiek een beter mens dan het mens dat hier niet voor kiest?

Denk eens de tijd die vrijkomt en wat je hier mee kunt doen.

Ik kijk heel bewust niet meer zoveel naar nieuws-sites. En dat bevalt me prima. Ik kan er namelijk voor kiezen om te leven in een wereld vol met angst of ik kan kiezen om te leven in een wereld die ik zelf vorm geef. Je gedachten en emoties vormen je realiteit.

Ik weet het soms kan voelen alsof je ineens zelf in een heel slechte film bent beland.

Het geheim zit hem in het voelen van een acceptatie of berusting in het heden. Dat alles goed is zoals het is. Dat kan je letterlijk zoveel vrijheid geven. Want wat denk je gedurende een dag? Ik weet dat ik mezelf ontzettend vast kon denken. Nu ik bewust kies voor geluk – anders dan dat ik ernaar verlangde als een toekomstig iets – maakt het dat ik me letterlijk blijer voel. Het zit in mij. We zijn geneigd om liefde en geluk buiten onszelf te zoeken en missen dan wat we al hebben en meer mogen omarmen.

Hoe vaak zijn we ons namelijk bewust van alles dat we hebben bereikt?

Van alles wie en wat we zijn en elke dag weer doen? Eerder schreef ik wel eens: bekijk de wereld eens door de ogen van kind. Niet alleen om ons even letterlijk in hun te verplaatsen, ook om de kracht van een kind om de zaken iets eenvoudiger te bekijken. Te versimpelen. Dans, doe gek, lach!

Omdat je de keuze hebt. Neem jezelf of je huidige situatie niet te serieus. Morgen kan namelijk alles helemaal anders zijn. Sta open voor wat er vandaag op je pad komt. Wie weet waar het je brengt? Misschien kom je vandaag op een plek waar je nooit eerder bent geweest. Waar je nooit eerder aan dacht omdat het een beetje raar leek er naartoe te gaan. En misschien, heel misschien is die plek het meest bijzondere waar jij kunt gaan. En verandert het zowel je kijk op je zelf als je leven zoals het vijf minuten geleden nog was.

De beste versie van jezelf zijn en leven in vol potentieel kan iedereen, als je maar wilt en bereid bent om de stappen te zetten.

Niet 1 dag of 1 week. Altijd, elke dag. Ik laat je zien hoe je dit aanpakt en wat het je brengt. In mijn Masterclass mindset en intenties zetten deel ik met je wat het mij heeft opgeleverd. Ik leer je hoe je elke dag kunt werken met de wet van aantrekking en de wet van creatie en hoe je heel snel je vibratie verhoogt en je uitstraling vergroot. Investeer je in jezelf en het universum investeert in jou. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. Hoe ik werk deel ik met je in mijn Masterclass. Op zaterdag 13 mei is de eerstvolgende masterclass. Meer weten? Neem contact met me op!

Geplaatst in Afstemmen, Empowerment, Essentie, Je ware zelf zijn, Manifesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *