Personal coach venray Maike Maessen

Haal alles uit de ouder - kind relatie. Ik begeleid vaders, moeders, ouderparen en professionals om de ouder - kind relatie te onderzoeken door middel van intuïtief systemisch werk.

Inspiratie Sessie - online of offline

Een online call via Zoom of Skype van 2 uur toegespitst op jouw thema of vraag. De opname krijg je achteraf via de mail. Of live bij mij in de praktijk.

Deze sessie is toepasbaar op alle mogelijke thema's die spelen zoals; relaties, werk / zakelijk gerelateerde issues, gezondheid, leven en het grootbrengen van gevoelige kinderen. Via de shop koop je je ticket.

Advies & Verdieping in de ouder - kind relatie

Ken je de uitspraak dat kinderen ons spiegelen? Kinderen van nu maken op een heel bijzondere manier contact met ons hele zijn. Deze wijsheid van je kind helpt jou om zelf te kunnen groeien. Een prachtig proces voor verdieping in de ouder - kind relatie. Het helpt jou om het voor te leven.

Zodat jij meer evenwicht en passie ervaart in je leven. Als je wilt leren hoe je jezelf liefdevol centraal kunt zetten dan is deze coaching voor jou.

Soul Shift Traject

Steeds meer ouders en professionals die werken met kinderen zijn bereid de reis te maken. Daarom heb ik de transformerende Soul Shift ontwikkelt. Je weet dat het gedrag van je kind een boodschap heeft voor jou; alleen hoe zie je nu wat er écht van je wordt gevraagd en wat kun je doen? Je merkt bijvoorbeeld dat je steeds geraakt wordt; op je werk, door andere mensen of door je kinderen. Dit traject is voor jou als jij je krachtiger wilt voelen en meer grip wilt krijgen op hoe je jouw leven vorm geeft.

Na dit traject weet je hoe je je kind kunt laten zien hoe het helemaal zichzelf kan zijn. Ja, ik ben er klaar voor!

Spreker & inspirator

Een vraag die we allemaal hebben en die op verschillende momenten in je leven naar voren komt: wat wil ik écht? De vraagtekens helpen je niet om alle ballen in de lucht te houden. Je werk, je relatie en dan breng je ook nog gevoelige kinderen groot. Waar blijf jij in dit geheel? Hoe kun je het punt waar je bent beland gaan zien als een uitnodiging én sta je sterk terwijl je kiest vanuit je gevoel? 

Als toeschouwer en luisteraar krijg je energie om die nieuwe wegen te verkennen en geef ik je het vertrouwen om deze weg samen met mij te lopen.

Onderwerpen waar ik over spreek:

  • De link tussen je gevoelige kind en jezelf. 
  • Mindset; hoe vertel je jezelf dat andere verhaal? Want waar begin je?
  • Sterk staan in kiezen vanuit je gevoel, ook als je omgeving iets anders van je verwacht.  
  • Hoe kun je die ene heftige gebeurtenis in je leven zien als een uitnodiging?
  • De impact die je overtuigingen en conclusies hebben op je leven en hoe je hier aan voorbij kunt gaan.

Wil je kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact op om een afspraak te maken, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Klik op het blauwe bolletje rechts onderaan in beeld en kies hoe je contact op wilt nemen met me. Ik reageer altijd en meestal lukt me dit dezelfde dag nog.

Gelijk aan de slag? Meld je dan hier onder aan voor mijn gratis online cursus.

 

IG
in
FB