Voor je het weet heb je je muurvast gedacht…hoe loop je hier met flair en gemak voorbij?

Ik wil eerst mijn huis op mijn naam hebben staan voor ik…. oei, ik werd me deze week bewust van mijn eigen beperkende gedachte. Omdat een lieve klant mij exact dit spiegelde. Zij heeft zichzelf in de wacht gezet. En eigenlijk doe ik exact hetzelfde. Ik vind dat ik eerst iets afgerond moet hebben voor ik het volgende kan doen.

Ik ben er voor gaan zitten. Omdat ik me afvroeg: is dit de waarheid? Of is het mijn waarheid? En hoe kan ik hier aan voorbij gaan? Het universum reageert op alles wat je doet en voelt. Die beperking mocht de deur dus uit, en wel heel snel.

Deze week ben ik niet gaan stemmen.

Wat heeft dit nu met bovenstaande te maken?

Nou, eigenlijk is het heel simpel. Ik zal je uitleggen hoe ik dit zie. Politiek hangt samen met wetgeving. En wetgeving met regels. Regels zijn onlosmakelijk verbonden met grenzen en kaders. Die akelige dingen waar wij onszelf ook in plaatsen. Ik-kan-dit-nu-niet-want…vul hem zelf maar in. Wat ik ook deed. Ik heb door een mega shift in mijn mindset (mijn manier van denken, voelen en doen) geleerd hoe ik binnen die grenzen kan bewegen zodat de lijnen bewegen, oprekken en uiteindelijk vervagen.

Eerder deze week dacht ik: moet ik niet stemmen op een partij die iets extra’s doet voor de ZZP’er in mijn omgeving? En ik dacht nee, want dan plaats ik mezelf juist weer in die beperking. Het staat los van het feit dat ik weinig heb met politiek. Waarom? Omdat ze niet doen wat ze beloven in hun campagnes. Op hoog niveau speelt er zoveel onzin dat ik bewust kies om hier niet naar te leven.

Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.

Heel belangrijk om mijn eigen realiteit te creëren én in mijn werk als coach. Welke actie zou ik nemen als mijn huis op mijn naam staat? Zou ik iets anders doen? Nee. Ik zou wel mezelf wel een slightly ander verhaal vertellen.

En dat is precies wat ik nu aan het doen ben.

Wil jij net als ik gelijk aan de slag?

> Meld je nu aan voor mijn gratis online super cursus: Tune into your Intuition. In 3 weken neem ik je mee om samen met mij de eerste stappen te zetten in leven vanuit je gevoel. Te volgen wanneer het jou uit komt en alle vragen kun je tussendoor aan mij stellen.

> Schrijf je in om mijn artikelen en inspiratie als eerste in je mailbox te ontvangen. Klik hier.

En:

> Werk exclusief en intensief met mij in een 1-op-1 traject. Waar wil jij aan werken, liefst nog vóór de zomer weer van start gaat? Mail het me of plan gelijk een half uurtje met me in om te bellen.

Geplaatst in Anders denken, Mindset, Van hoofd naar hart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.