Maike Maessen vrouwencoach

ER WIL IETS DOOR JE HEEN ONTSTAAN, HET WIL GEBOREN WORDEN. HET VOELT INTENS, SPANNEND EN JE WEET DAT HET NU DE BEDOELING IS.

JE WEET OOK DAT JE DIT NIET ALLEEN HOEFT TE DOEN.

JE VEILIG VOELEN TE MIDDEN VAN WAT ER DAN OOK SPEELT.

▽ Je hebt alles, het hele plaatje, het succes. Maar je mist het echte, diepe geluk en de voldoening.
▽ Je weet dat het anders mag.
▽ Je voelt de grootsheid onder wat je wil gaan doen en soms werkt dat verlammend.
▽ Spiritualiteit is in jou. Iets heeft je ontwaakt en je voelt aan alles: er is meer.

Dit is het traject waarin jij als vrouw een complete hergeboorte doorleeft om volledig en vrijuit vrouw te zijn. Dit traject is alles, het is je volledige transformatie, het is de kunst van het leven.

Transformatie, verdieping en zelfleiderschap zijn de sleutels in dit traject waarmee je een levens veranderende reis maakt om via manifestatie, creatie en je vrouwelijke wijsheid een duidelijke visie aan te brengen in alles wie je bent en alles wat je doet.

▽ Je wil je veilig en krachtig voelen bij alle keuzes die je gaat maken.

Na deze 9 maanden zoek je niet meer om je heen, maar vind je in jezelf, je schaduwkanten kun je er niet alleen laten zijn, je zet ze ook succesvol in. Je hebt kristalhelder wat je komt brengen en waar jij gelukkig van wordt. Je beweegt van gezien worden als een bron van inspiratie, naar klanten die je willen betalen voor je kennis en energie. Die manifestaties ga je nu ook echt ontvangen, je energetisch lijf ontvangt en expandeert.

JE RUIMTE INNEMEN, OVERGAVE EN VERTROUWEN.

Alles zit in jou, het beeld van die vrouw leeft al in jou.

Ze is het diepe verlangen wat je hebt voor jezelf, voor jouw eigen leven maar ook voor je dierbaren.

Dit verlangen, daar gaan we ruimte voor maken, dit ga je geboren laten worden.

Ze is de shift, ze is een groei en transformatie zoals je niet eerder hebt ervaren.

De vrijuit vrouw gaat over jou; vrij, vrouwelijk, verbonden met jezelf en de wereld om je heen.

De bron van alles leeft (ook) in jou. Die levenskracht leer ik je aanspreken en voorleven.

ZODAT DE KRACHTIGE, WIJZE VROUW IN JOU HAAR PLEK ÉCHT IN KAN NEMEN EN VANAF DIE POSITIE ZORGT VOOR HAAR INNERLIJK MEISJE TERWIJL ZE GOEDKEURING EN SUPPORT VINDT IN ZICHZELF.

In het vrouwenwerk onderzoeken we de waarheden over jouw vrouw-zijn die je eigen hebt gemaakt, maar die niet bij jouw essentie horen. Je kracht houdt niet op - zoals je leerde - maar begint hier.

Als vrouw ben je onafhankelijk van een extern geloof, van systemen, van regering. Zelfs van je eigen familiesysteem.

Deze reis vormt de brug terug naar je interne intuïtieve zijnskracht: ook wel bekend als je divine feminine; hand in hand met je goddelijke mannelijke.

Daar vind je wie je als kind nodig had, wie je in dit leven moet zijn en wie de wereld nu nodig heeft.

DEZE VROUW IS 'SELF SOURCED'

Ik leer je om in deze energie te ontwaken, te staan en te leven. Want hoe beweeg je in je bestaande systemen terwijl je ook ruimte maakt om uit te breken?

“I did then what I knew how to do. Now that I know better, I do better.” - Maya Angelou

In deze 9 maanden neem je je waarde in eigen handen. Het is te zwaar voor anderen om te dragen en te waardevol voor jou zelf, om het weg te geven. Als je je kunt verbinden met de stem van je vrije en wijze vrouw in jou, dan weet je wat je te brengen hebt.

Stop reaching – start rooting. Wat wil er door jou heen ontstaan?

DEZE REIS DUURT 9 MAANDEN.

Lieve vrouw, dit is mijn liefdevolle en krachtige uitnodiging aan jou om deze reis te maken. De journey die jou thuisbrengt in je vrouwelijkheid, je kracht, je wijsheid en je energie.

WAT KRIJG JE:

▽ Elke maand hebben we 2 coaching sessies van 1,5 uur, achteraf ontvang je een opname. De sessies kunnen overdag, in het weekend of in de avond plaatsvinden; online en offline. Tussen de sessies door ontvang je afgestemde oefening en opdrachten.... 'huiswerk'.

▽ Verder ontvang je elke maand een nieuwe online les met werkboek; bij dit traject ontvang je namelijk 9 modules met meditaties, journal prompts, visualisatie oefeningen en praktische informatie die je helpen om het geheel ook echt eigen te maken en te verankeren in je kern. Deze informatie blijft ook na de 9 maanden beschikbaar voor je.

De ene keer zal het gaan over je innerlijk meisje op een manier die je nog niet kent, de andere keer over jouw beweging van 3d naar 5d en natuurlijk gaat het ook over ondernemen vanuit je vrouwelijk weten en hoe je werkt met archetypes. Verder komen onderwerpen als relaties & sensualiteit aan bod, leven naar je cyclus & de maan, vorige levens en de balans tussen je mannelijke & vrouwelijke energie etc.

2021 IS HET JAAR VAN JE TRANSFORMATIE. IK HELP OM HIER DOORHEEN TE BEWEGEN, OM TE KUNNEN STAAN IN DE NIEUWE ENERGIE EN IN JE VROUW-ZIJN.

▽ Je krijgt toegang tot mijn Voxer voor al je vragen en overpeinzingen, natuurlijk kun je hiervoor ook de mail gebruiken.

▽ Inbegrepen is ook een nephrite jade ei en de online yoni-ei cursus van 5 weken.

Dit traject is individueel. Een deel van het traject staat vast, een deel vullen we in op basis van wat je verlangt voor jezelf zodat dit traject altijd perfect aansluit op jouw persoonlijke behoeften en waar je nu staat.

De normale investering is € 9900 excl. BTW.

Je kunt kiezen voor 9 x € 1100 of 1 x € 9000. excl. BTW.