JE KUNT MEER EN JE WIL MEER. IN DRIE MAANDEN MAAK JE ZO'N MOOIE INNERLIJKE EN UITERLIJKE SHIFT DAT NIEMAND MEER OM JE HEEN KAN.

EN WIL.

coach voor intuitieve onderneemsters ondernemers

SOMS VOELT HET ALSOF ER EEN GLAZEN PLAFOND BOVEN JE HOOFD HANGT.

▽ Je weet dat je meer kunt dan je nu laat zien (en je banksaldo pijnlijk duidelijk maakt).
▽ Je lijkt in cirkels te lopen, je komt steeds terug op hetzelfde punt.
▽ Je ziet anderen succesvol zijn en voelt soms de frustratie; want jij kan dat ook (wat ook zo is).
▽ Je wil kunnen uitademen, even tijd voor jezelf, je wil je écht gezien voelen en kunnen werken vanuit de verbinding.

Dit traject is voor de onderneemster die persoonlijke en zakelijke thema's wil transformeren. Dat krachtige fundament in je bedrijf vindt haar oorsprong in jou, dat weet je, alleen hoe pak je dat concreet aan? Ontdek hoe je van het leven krijgt wat je verlangt & ben succesvol op alle vlakken.

JE BENT KLAAR VOOR VROUWELIJKE WIJSHEID IN JE BEDRIJF; JE BENT MEER DAN KLAAR OM:

▽ Te vertrouwen op het hogere en te leren hoe je dit zakelijk toepast.
▽ Ruimte te maken voor jouw persona; de leider, de wijze vrouw, de teacher.
▽ Je visie naar buiten te brengen terwijl je je veilig voelt én ontvangt.
▽ Meer klanten te helpen en een hogere omzet te creëren.
▽ In vrijheid te leven, met verbinding terwijl je je heel voelt.

HOE GAAN WE DAT DOEN?

Het is tijd voor jou...met coaching, energiewerk, op jou persoonlijk afgestemde strategie, je feminien en masculien helen en ruimte geven, een verdienmodel wat jou & je gezin draagt en nog veel meer om ervoor te zorgen dat het resultaat duurzaam is...en zodat ze nú al kan genieten in plaats van wachten op het moment dat alles er is.

JE ENERGIE IS EEN GOUDMIJN, JE LIJF IS EEN PORTAAL EN JE BUSINESS IS JE TEMPEL 

De sleutel is je openen voor je wijsheid, het opnieuw geboren laten worden van je business genius, je divine goddess als CEO van je bedrijf. Via haar in jou vertrouw je op je intuïtieve kracht, heb je sterke energetische grenzen en kan je innerlijke onrust alchemiseren. Zodat het in je bedrijf (en in je persoonlijke leven) beter stroomt.

DEZE SHIFT MAKEN WE SAMEN, IK BEN ER ECHT VOOR JE

Minder in de yang energie - ofwel het doen - en meer yin; zachtheid en intuïtie. Een prachtig en verrijkend proces wat ook jou brengt wat je wil en meer. Vol mooie ervaringen en ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met jezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe jij dit gaat integreren in jouw leven en onderneming.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Ben je nieuwsgierig of  dit traject aansluit bij wat je nodig hebt? Plan je vrijblijvende activatie sessie.

ERVARING HILTJE OUDE LUTTIKHUIS

'voordat ik met Maike werkte, ervoer ik chaos en overweldiging hoe ik verder moest met mijn coachingspraktijk. Onze sessies samen hebben mij meer helderheid en focus gegeven.

Maike is een lieve, warme, sensuele en krachtige vrouw en coach. De openheid waarmee je me ontving vond ik heel fijn en natuurlijk de praktische heldere tips en het raken aan de feminiene energie. Mijn favoriete onderdeel van het werken met Maike was de aandacht en tijd voor mijn bedrijf en mezelf. Wat Maike daar heel mooi inbracht was het stuk 'holding space', het invoelen wat nodig is en vanuit je hart beslissingen maken. Dat is iets wat voor mij als rationeel opgeleide medicus niet altijd even makkelijk is.

Ik kan Maike aanraden als je je empowered wilt voelen in je business en ingewijd wilt worden in de materie van vrouwelijke energie, abundance en de law of attraction'.

HOE ZIJN ONZE MAANDEN SAMEN OPGEBOUWD?

Het doel is dat je aan het eind van dit traject volledig vertrouwt op je vrouwelijke wijsheid en er op afstemt; dat je 'aan' staat en weet hoe je aan kunt trekken wat je werkelijk verlangt. Zodat je leeft vanuit je grootste potentieel.

DIT PROCES ZIET ER ALS VOLGT UIT

Het primaire stuk is gericht op het activeren van de vrije, vrouwelijke wijze vrouw in jou. Dat pas ik toe bij al mijn cliënten. Zodat je je verbonden voelt met je eigen lichaam en je ziel. Dit gaat om zelfliefde, om emotioneel empowerment. Dat is je basis.

Met empowerment bedoel ik hoe je zelf de leider bent over je leven in plaats van angst, oude verhalen of conditioneringen. Hoe ben je met deze emotie in plaats van dat het alleen negatieve invloed heeft bv.

Het tweede deel is gericht op echt de verbinding voelen in je lichaam. Hoe voelt de 'ja' hoe voelt de 'nee' en hoe belichaam je dat praktisch in de keuzes die maakt in je persoonlijke en professionele leven. Denk aan de onderneemster die in loondienst makkelijk veel geld verdiende maar als ZZP'er ligt het anders.

Je gaat een nieuwe relatie aan met je intuïtie, je innerlijke belevingswereld - dat is mijn favo deel omdat we met zijn allen heel erg aanwezig zijn in de ratio - in het denken, in de 'primal vortex'. Dat maakt overgave & vertrouwen lastig. We gaan heel snel overdenken, vooral als het drukker is.

De vrije vrouw in jou die geen genoegen neemt met minder, je nieuwe normaal, een heel bijzondere vorm van vertrouwen, van overgave en vrouwelijke sensualiteit die je én alles brengt maar ook anderen laat aanhaken. Dat is waarom dit traject voor de ondernemer zo interessant is.

DAARNA VERBINDEN WE HET GEHEEL.

ERVARING MANON - FEMALE EMPOWERMENT COACH

'Met de komst van Maike is alles binnen mijzelf en mijn bedrijf veranderd. Zoveel zachter, zoveel meer in flow en toch de dingen gedaan krijgen! Toen ik op zoek ging naar een business coach, voelde ik dat het niet zozeer ging om de praktische zaken. Maar dat het van me vroeg om veel meer de weg naar binnen te maken.  Om van daaruit liefdevol & krachtig te acteren naar buiten. Deze vernieuwde energie bleef niet onopgemerkt bij anderen. Mijn eerste verkochte programma vond nog plaats binnen ons traject.'

intuitief leiderschap Limburg Maike Maessen vrouwencoach
innerlijke wijsheid coach

WAT MEER OVER MIJ ALS COACH EN SPACEHOLDER

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ik ben open, eerlijk. In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw die je al bent - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en carrière opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

Voor we starten maken we altijd persoonlijk kennis; je kunt je afspraak (helemaal vrijblijvend) inplannen in mijn agenda hieronder.