Wil jij een stabiel inkomen met je bedrijf & werken met de leukste klanten terwijl je ook nog toekomt aan jezelf en je gezin?

In 6 maanden werken we toe naar groei in de winst van je bedrijf door een (online) présence die rust en consistentie uitstraalt. Je voelt je meer verbonden en krachtiger dan ooit.

Zodat je energie iets is waar niemand meer omheen kan. En wil.

vrouwelijke wijsheid voor je bedrijf

Verlang jij naar groei en expansie met je bedrijf terwijl je je verbonden voelt met je vrouwelijke essentie? En wil je ook:

» Voluit kiezen voor je bedrijf terwijl je de sterke relatie met je partner / gezin behoud.
» De tijd van oude verhalen en conditionering definitief achter je laten.
» Echt voor jezelf staan en voldoen aan de financiële behoefte van je gezin én jezelf.
» Persoonlijke en zakelijke thema's die je lang klein hielden, transformeren.
» Duidelijke richting; in je mindset, in je gevoel en in wat je zakelijk te brengen hebt.

Geef vorm aan de werkelijkheid waarin je wil leven & ondernemen; ontdek hoe je van het leven krijgt wat je verlangt en ben succesvol op alle vlakken. Na deze 6 maanden:

» Vertrouw je op je vrouwelijke wijsheid en weet je dit zakelijk toe te passen.
» Heb je een verdienmodel waar jouw klant zich in herkent en een storyline meer klanten aanspreekt.
» Heb je ruimte gemaakt voor jouw persona; de leider, de wijze, magische vrouw, de teacher.
» Breng je jouw visie naar buiten terwijl je je veilig voelt én ontvangt.
» Heb jij meer klanten en een hogere omzet.
» Ervaar je wat vrijheid, overgave en overvloed betekenen voor jou.
» Laat jij jezelf er ten diepste zijn; zelfacceptatie is wat van een rode draad een gouden verhaal maakt.

Hoe pakken we dit aan?

Elke maand heb je 2 sessies van 1,5 uur, in totaal hebben we 7 sessies. Achteraf ontvang je een opname. Tussen de sessies door hebben we een momentum call van 15 tot 20 minuten om te kijken wat je nu nodig hebt.

Je krijgt toegang tot mijn Voxer voor al je vragen en ad hoc support; dit is je lifeline, uit ervaring weet ik hoe waardevol dit is.

Je ontvangt custom made meditaties, practices & visualisaties. We maken ook een deep-dive in je Human Design zodat je weet waar je krachtig bent en waar wijs. Je ontvangt in dit traject een nephriet jade ei plus de yoni-ei cursus twv € 444 euro en een afgestemde aura soma equilibrium olie.

Je energie is een goudmijn, je lijf is een portaal en je business is je tempel.

De sleutel is je openen voor je wijsheid, het opnieuw geboren laten worden van je business genius, je divine goddess als CEO van je bedrijf. Via haar in jou vertrouw je op je intuïtieve kracht, heb je sterke energetische grenzen en kan je innerlijke onrust alchemiseren. Zodat het in je bedrijf (en in je persoonlijke leven) beter stroomt.

Deze groei maken we samen; ik ben er écht voor je. 

Minder in de yang energie - ofwel het doen - en meer yin; zachtheid en intuïtie. Een prachtig en verrijkend proces wat ook jou brengt wat je wil en meer. Vol mooie ervaringen en ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met jezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe jij dit gaat integreren in jouw leven en onderneming.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Ben je nieuwsgierig of  dit traject aansluit bij wat je nodig hebt? Plan je vrijblijvende activatie sessie.

Wat onderneemsters zeggen na onze samenwerking:

ervaring traject Maike Maessen
betrokken business mentor Maike Maessen
business mentor Belgie Maike Maessen
ervaring Maike Maessen businesstraject
previous arrow
next arrow
Slider

 

Hoe zijn deze 6 maanden samen opgebouwd?

Het doel is dat je aan het eind van dit traject volledig vertrouwt op je vrouwelijke wijsheid en er op afstemt; dat je 'aan' staat en weet hoe je aan kunt trekken wat je werkelijk verlangt. Zodat je leeft en onderneemt vanuit je grootste potentieel.

Dit proces ziet er als volgt uit:

Het primaire stuk is gericht op het activeren van de vrije, vrouwelijke wijze vrouw in jou. Dat pas ik toe bij al mijn cliënten. Zodat je je verbonden voelt met je eigen lichaam en je ziel. Dit gaat om zelfliefde, om emotioneel empowerment. Dat is je basis.

Met empowerment bedoel ik hoe je zelf de leider bent over je leven in plaats van angst, oude verhalen of conditioneringen. Hoe ben je met deze emotie in plaats van dat het alleen negatieve invloed heeft bv.

Het tweede deel is gericht op echt de verbinding voelen in je lichaam. Hoe voelt de 'ja' hoe voelt de 'nee' en hoe belichaam je dat praktisch in de keuzes die maakt in je persoonlijke en professionele leven.

Je gaat een nieuwe relatie aan met je intuïtie, je innerlijke belevingswereld - dat is mijn favo deel omdat we met zijn allen heel erg aanwezig zijn in de ratio - in het denken, in de 'primal vortex'. Dat maakt overgave & vertrouwen lastig. We gaan heel snel overdenken, vooral als het drukker is.

De vrije vrouw in jou die geen genoegen neemt met minder, je nieuwe normaal, een heel bijzondere vorm van vertrouwen, van overgave en vrouwelijke sensualiteit die je én alles brengt maar ook anderen laat aanhaken. Dat is waarom dit traject voor de ondernemer zo interessant is.

Daarna verbinden we het geheel.

Wat meer over mij als coach en spaceholder

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ik ben open, eerlijk. In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw die je al bent - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en carrière opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

innerlijke wijsheid coach

Voor we starten maken we altijd persoonlijk kennis; je kunt je afspraak (helemaal vrijblijvend) inplannen in mijn agenda hieronder.