coach voor intuitieve onderneemsters ondernemers

Vrouwelijke wijsheid voor je bedrijf

Ontdek hoe je krijgt van het leven wat je verlangt & ben succesvol op alle vlakken.

Dit is voor de onderneemster die persoonlijke en zakelijke thema's wil transformeren. Dat krachtige fundament in je bedrijf vindt haar oorsprong in jou, dat weet je, alleen hoe maak je die verbinding terwijl je je goed genoeg voelt en je thuis bent in je lichaam en wanneer je relateert met de ander. De sleutel is je openen voor je queen goddess in je bedrijf; via haar in jou vertrouw je op je intuïtieve kracht, zet je sterke energetische grenzen en kan je innerlijke onrust alchemiseren zodat het in je bedrijf (en in je persoonlijke leven) beter stroomt.

De vrouwen met wie ik werk benoemen allemaal hetzelfde, misschien herken je dat wel. Ze willen weer dicht bij zichzelf staan, zich krachtig voelen. Niet alleen rationeel wéten hoe je je wilt voelen, maar het ook leren te voelen, écht belichamen. Ze ondernemen vanuit discipline en doorzettingsvermogen en weten intuïtief dat het anders mag.

Misschien droom je - net als ik destijds - dat je ooit een vrouw bent die zichzelf op waarde schat - maar ook je eigen schoonheid en kracht ziet. Dat je voor jezelf op kunt komen, je ruimte in neemt en straalt; omdat je jezelf omarmt in al je eigenheid. Dat gedachtes zoals 'wie ben ik om' naar de achtergrond gaan. Terwijl je geen genoegen neemt met minder. Op geen enkel vlak in je leven. Je hebt namelijk ook een heel groot verlangen...

Ik ben daar nu en leer je graag hoe je hier ook komt.

Mag ik nog iets met je delen?

Die vrouw die is er al. Alleen ben je die verbinding ergens along the way verloren.

Je groeide op en leerde om je aan te passen, om je eigen verlangens los te laten zodat je paste binnen wat je omgeving van jou verwachte. Misschien bleef jij je - net als ik - aanpassen tot je bijna niet meer voelde wat je nu echt wilde en waar je nu echt gelukkig van werd.

Zo leefde ik jarenlang.
Denkend dat het aan mij lag.

Elke vrouw die ik ontmoet in mijn praktijk – en in mijn leven - heeft dit op haar manier doorleefd. Ook jij hebt het lijntje met je eigen innerlijke kracht en wijsheid onbewust verbroken en wilt niets liever dan je weer trots, vrouwelijk en blij voelen. Zowel in je professionele als persoonlijke leven.

Als je het gevoel hebt dat er meer is en dat je meer uit je leven kunt halen dan zit je hier goed.

Al mijn liefs,
Maike

Thuis zijn in je lichaam, weten hoe je sensuele energie je bedrijf kan ondersteunen en leren hoe je je intuïtieve zijnskracht kunt inzetten op een manier die krachtig voelt. Deze shift maken we samen, ik ben er écht voor jou.

Minder in de yang energie - ofwel het doen - en meer yin; zachtheid en intuïtie. Een prachtig en verrijkend proces wat me bracht wat ik wilde en meer. Vol mooie ervaringen en ontmoetingen; levend vanuit de verbinding met mezelf.

Als dit goed klinkt voor je dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te leren hoe je dit gaat integreren in jouw leven.

Samen verleggen we je focus van de buitenwereld naar wat er leeft in jou. Ben je nieuwsgierig of  dit traject aansluit bij wat je nodig hebt? Stuur me vrijblijvend een bericht, dat kan via de gouden knop rechtsonder in je scherm of de button hieronder. Stel vrijblijvend je vraag, ik neem hierna zo snel mogelijk contact op met je.

Hiltje Oude Luttikhuis: 'voordat ik met Maike werkte, ervoer ik chaos en overweldiging hoe ik verder moest met mijn coachingspraktijk. Onze sessies samen hebben mij meer helderheid en focus gegeven.

Maike is een lieve, warme, sensuele en krachtige vrouw en coach. De openheid waarmee je me ontving vond ik heel fijn en natuurlijk de praktische heldere tips en het raken aan de feminiene energie.

Mijn favoriete onderdeel van het werken met Maike was de aandacht en tijd voor mijn bedrijf en mezelf. Wat Maike daar heel mooi inbracht was het stuk 'holding space', het invoelen wat nodig is en vanuit je hart beslissingen maken. Dat is iets wat voor mij als rationeel opgeleide medicus niet altijd even makkelijk is.

Ik kan Maike aanraden als je je empowered wilt voelen in je business en ingewijd wilt worden in de materie van vrouwelijke energie, abundance en de law of attraction'.

ondernemerscoach coach voor startende ondernemers venray limburg Maike

Dit is exact wat ik zoek, wat nu?

Voor we starten maken we altijd eerst persoonlijk kennis; dat kan online of in mijn praktijk.

Hoe je ook met mij werkt; ik ben er echt voor je. Je hebt de mogelijkheid om ongelimiteerd al je vragen te mailen of appen (via Voxer).

Daarnaast hebben we elke twee weken een coaching sessie - bij mij in de praktijk of online - van 1 uur per sessie. Deze sessies zijn transformerend door de bijzondere combinatie van counseling, healing en visualisatie. Verder check ik meerdere keer in de week bij je in om te kijken wat je nodig hebt. Elke twee weken hebben een we een call van 15 tot 30 minuten op het thema wat de meeste aandacht vraagt.

De sessies zijn bijzonder en intensief. Tussen de sessies ontvang je een tools en huiswerk die ik zorgvuldig heb samengesteld zodat je door kunt blijven werken aan je transformatie.

De één ervaart online werken als prettig, de ander vindt het heerlijk om na een sessie in mijn praktijk nog even tijd te hebben om alles te laten bezinken in de auto onderweg naar huis.

Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk, mail me voor de mogelijkheden.

Awaken your feminine energy & open your Magic Zone is de reis van binnen naar buiten.

Hoe zijn onze maanden samen opgebouwd? Het doel is dat je aan het eind van dit traject volledig vertrouwt op je vrouwelijke wijsheid en er op intapt; dat je 'aan' staat en weet hoe je aan kunt trekken wat je werkelijk verlangt. Zodat je leeft vanuit je grootste potentieel.

Het is een proces van wat er als volgt uitziet:

Het primaire stuk is gericht op het activeren van de vrije, vrouwelijke godin in jou. Dat pas ik toe bij al mijn cliënten. Zodat je je verbonden voelt met je eigen lichaam en je ziel. Dit gaat om zelfliefde, om emotioneel empowerment. Dat is je basis.

Met empowerment bedoel ik hoe je zelf de leider bent over je leven in plaats van angst, oude verhalen of conditioneringen. Hoe ben je met deze emotie in plaats van dat het alleen negatieve invloed heeft bv.

Het tweede deel is gericht op echt de verbinding voelen in je lichaam. Hoe voelt de 'ja' hoe voelt de 'nee' en hoe belichaam je dat praktisch in de keuzes die maakt in je persoonlijke en professionele leven. Denk aan de onderneemster die in loondienst makkelijk veel geld verdiende maar als ZZP'er ligt het anders.

Je gaat een nieuwe relatie aan met je intuïtie, je innerlijke belevingswereld - dat is mijn favo deel omdat we met zijn allen heel erg aanwezig zijn in de ratio - in het denken, in de 'primal vortex'. Dat maakt overgave & vertrouwen lastig. We gaan heel snel overdenken, vooral als het drukker is.

De vrije vrouw in jou die geen genoegen neemt met minder, je nieuwe normaal, een heel bijzondere vorm van vertrouwen, van overgave en vrouwelijke sensualiteit die je én alles brengt maar ook anderen laat aanhaken. Dat is waarom dit traject voor de ondernemer zo interessant is.

Daarna verbinden we het geheel.

Hoe ziet je leven er uit....als je volledig aanwezig bent bij jezelf?

Dit traject duurt 3 maanden.

De eerste 1,5 maand is gericht op de verbinding met jezelf & authentieke zelfexpressie. De volgende 1,5 maand is gericht op je transformatie; eerste leggen we samen het fundament waarna we verder gaat met de verdieping en integratie. Ik vertel je hier voor we starten alles over.

Manon - Female Empowerment Coach: 'met de komst van Maike is alles binnen mijzelf en mijn bedrijf veranderd. Zoveel zachter, zoveel meer in flow en toch de dingen gedaan krijgen! Toen ik op zoek ging naar een business coach, voelde ik dat het niet zozeer ging om de praktische zaken. Maar dat het van me vroeg om veel meer de weg naar binnen te maken.  Om van daaruit liefdevol & krachtig te acteren naar buiten. Deze vernieuwde energie bleef niet onopgemerkt bij anderen. Mijn eerste verkochte programma vond nog plaats binnen ons traject.'

vrouwelijk leiderschap Venray Limburg Maike Maessen vrouwencoach

Wat meer over mij als coach & spaceholder.

innerlijke wijsheid coach

Mijn manier van leven en coachen is onconventioneel, warm en uitnodigend, open en eerlijk. Ik steek dat innerlijk vuur graag aan bij je en help je jouw verlangen neer te zetten. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Ik ben open, eerlijk. In mijn sessies leid en begeleid ik vanuit mijn krachtige vrouwelijke energie. Zo creëer ik de ruimte voor jou om er helemaal te kunnen zijn, om alles te kunnen delen terwijl ik dit vasthoud zodat jij de ruimte hebt om te helen en het innerlijk werk te doen.

Wat je bij mij gaat vinden is een prachtige mix van intuïtieve mentoring, strategie, regressie en coaching om die buitengewone vrouw binnenin te ontketenen.

Met een unieke manier om 'haar' - de vrouw die je al bent - echt te kunnen zien, ben ik in staat mijn cliënten intensief te begeleiden en ondersteunen bij het doorlopen van alles wat hen nu tegenhoudt, hun diepste roeping eert en een mooi leven en carrière opbouwt in dit proces.

Ik werk met vrouwen met een groot hart die zich geroepen voelen om een meer betekenisvol leven te leiden en een erfenis willen nalaten vanuit wie ze zijn en het zielswerk dat ze doen.

Door mijn begeleiding kun je de angst om beoordeeld te worden, ‘te veel’ of ‘niet genoeg’ te zijn laten gaan. Je voelt je klaar om je inner Goddess de leiding te geven, in je kracht te staan en helderder te schitteren dan ooit tevoren, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

Mijn hart danst tussen mijn kinderen, mijn onderneming, mijn eigen energie, soulvolle gesprekken en herinneringen maken met mijn geliefden.

ondernemerscoach female empowerment coach Maike Maessen

Ervaringen

Isabel: 'Al jaren had ik een groot verlangen om voor mezelf te starten. Al jaren stelde ik het uit. Ik heb dit programma ingezet om te starten. Ik volgde Maike al een tijd en wist welke stappen zij ongeveer had gezet en ik wilde dit van haar leren. Ik wist namelijk ook dat je eigen bedrijf en je ontwikkeling samen gaan. Daar was ik best een beetje bang voor. Tijdens de sessies lag de nadruk op het helen, om ruimte te maken voor mijn echte verlangen (dat was nog iets groter dan ik dacht) en voor de verbinding met mijn ziel. Via Voxer kon ik Maike alles voorleggen over mijn plannen, mijn teksten, vragen over mijn website, branding, noem het maar op. Uiteindelijk heb ik 2 x de 12 weken gevolgd. Mijn onderneming staat en ik ook. Ik heb tranen in mijn ogen als ik dit typ. Vooraf had ik het niet kunnen bedenken, ik was bang en tijdens het programma ook. De steun van Maike heb ik als onmisbaar ervaren, elke keer als ik twijfelde of ik het wel goed deed was ze er en had ze een tip die me echt verder hielp. Na de vakantie hebben we een 'VIP dag' gepland omdat ik ook mijn vertrouwen wil laten groeien in de energie om me heen. Wat heb ik ontzettend veel geleerd, over mezelf, over ondernemen...en misschien nog wel het meest over mijn kracht.'

Marjolijn: 'Het voelt alsof ik een deur ben doorgegaan waarachter zo veel meer mogelijk is. Van anderen hoor ik dat ik straal en zoveel zelfverzekerder overkom dan voorheen. Ik ben single mama en ervaarde dit als een enorme strijd; dag in dag uit. Mijn leven is zo veranderd, ik ben je enorm dankbaar en mijn kinderen ook. Zij hebben er een leukere moeder voor terug gekregen.'

Daniella: 'Lieve Maike, ik heb ervoor gekozen om bij jou een traject te volgen op een voor mij belangrijk thema in mijn leven. Om privé én zakelijk nog meer in mijn kracht te kunnen staan om anderen te inspireren vanuit wie ik ben. Heel waardevol om te ervaren hoe jij volledig vanuit jouw kracht op dit thema mij in alle veiligheid hebt begeleid alsook me concrete handvaten hebt gegeven om de transformatie in mijzelf te versterken. Jouw natuurlijke drive en passie om anderen hierbij te helpen is zo mooi! Dankjewel Maike voor deze geweldige sessies als platform voor mijn persoonlijke missie. Ik kan de veranderingen al waarnemen, waanzinnig hoe dit werkt en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor anderen! Liefs, Daniella, Herbalife coach.'

Cindy: 'Toen ik bij Maike dit traject volgde, merkte ik weer hoe snel het kan stromen zodra je bij de kern komt. Alleen op het moment dat je zelf vastloopt in je hoofd, in je gevoel of een combinatie van beide kom je er niet altijd makkelijk bij. Met haar opstellingen en heldere inzichten haalt Maike heel snel de kern naar boven. Daarnaast kan zij direct de energie weer in de juiste banen leiden en ervoor zorgen dat het weer stroomt op de manier die klopt voor jou. Ik merkte de dagen na de sessies dat de blokkade weg was, mijn hoofd weer helder en tevens had ik minder bekkenpijn. Maike voelde tijdens de sessie dat hier ook energie herstelt mocht worden en daar heb ik nu nog profijt van. Ik weet nu ook wat de pijn mij laat zien en hier kan ik nu steeds zelf in kiezen en de pijn niet meer bepalend laten zijn.'

ondernemerscoach coach voor startende ondernemers venray limburg Maike

Je kunt natuurlijk ook gelijk een vrijblijvend gesprek inplannen in mijn agenda hieronder.