Wat vind ik eng om te delen en is stiekem heel waardevol?

Een live-video van Simone Levie opende met deze titel. Ervoor vertelde Yvette Tick over hoe gemakkelijk je kunt blokkeren in dat wat gaande is bij en binnenin jezelf. En ik voelde het ook zo. Ik voel dat ik momenteel ergens voor sta, een mega shift in mijn leven. En tegelijkertijd denk ik f*ck…kan dit wel? Ik ben op zoek naar een ‘hoe ga ik doen wat ik te doen heb’? Hoe begin ik in dit in godsnaam? Wat is mijn eerste stap? En nog enger..wat is de volgende? Als het eenmaal begint is er misschien geen weg terug.

Ik heb geen idee. Ik voel dat ik ergens voor sta. 2017 is mijn jaar, dat voel ik. Ik weet dat ik later dit jaar heel ergens anders sta. Letterlijk en figuurlijk.

Hoe weet ik dat dan vraag je je misschien af?

Pff hoe ga ik dat uitleggen? Het begon allemaal met een visualisatie die ‘ontmoet je hogere zelf’ heette. Heel open minded en volledig relaxt (want ik was op vakantie) begon ik hieraan. Ik deed mijn ogen dicht en al snel zie ik dan in gedachten hoe een film begint te draaien. Al snel ging ik samen met mijn hogere zelf – dat is de beste, mooiste versie van jezelf, die is er naast je innerlijk kind en je huidige zelf is-  een trap op. Daarna ging ik een ruimte binnen en zag ik mezelf op een podium staan.

Met mijn handen in de lucht.

Het zag eruit alsof ik iedereen in de zaal aan het healen was of aan het instralen. Met een energie die vanuit mij kwam. Daarna zag ik mezelf de ruimte verlaten en de trap verder opgaan. En weer ging ik een ruimte binnen. Met een podium. In deze ruimte waren nog meer mensen. En die mensen drongen allemaal naar voren om een glimps van mij op te vangen. Ik deed hetzelfde en liep ook tussen de mensen door. Ik zag alles als een onzichtbare toeschouwer.

Daarna ging ik weer terug naar waar ik was.

Aan het zwembad, in Frankrijk. Op dat moment had ik geen idee ervan dat mijn leven voor altijd anders was. En dat er geen weg terug meer mogelijk is.

Als ik dit stukje hierboven een jaar geleden had gelezen en het door iemand anders zou zijn geschreven had ik diegene waarschijnlijk voor compleet voor gek verklaard. Ik realiseer me dat anderen dit ook kunnen doen. Ik heb de afgelopen tijd al over van alles geschreven. En hierbij schuw ik mijn spiritualiteit -ik noem het liever bewustzijn- niet. Mijn gaves ook niet en evenmin de kennis die ik ineens heb. Die er is, zonder dat ik ook maar een specifieke opleiding heb gevolgd. Het is er.

En andere kant is er die enorme tuttebel met jurkjes, hakken en make-up er ook. En die blijft ook gewoon. Want dat is een kant die ik OOK heb. Net als het feit dat ik mama ben van twee schatten van kindjes die de wereld betekenen voor mij. Ik heb alleen iets nieuws ontdekt. Iets waarvan ik altijd wist en voelde dat het er is. Een grootsheid. Eentje die velen van ons hebben, ik ben echt niet alleen! Ik ontken het alleen niet meer omdat ik voel dat ik iets te doen heb en echt van grote betekenis kan zijn voor anderen.

Waarom vind ik dat zo spannend om te delen?

Ik ben nog steeds diezelfde persoon die ik was. Ik heb alleen heel lang iets ontkend wat leefde diep in mij. Iets waarvan ik dacht dat het beter was om het weg te stoppen. Want wie gaat mij nu geloven?

Laat ik hier en nu, op dit moment, de eerste zijn. Eigenlijk wilde ik een live video maken hierover. Een coming out versie 38.0. Dat voelt nog te eng. Laat ik hier maar eens mee beginnen.

Ik heb de gave om mensen te helen. Ik heb gezien hoe groot het is. Deze gave wil ik graag verder ontwikkelen. En dus heb ik mensen nodig om mee te oefenen. Wat kan ik voor je doen en hoe gaat dit in zijn werk? Denk aan magnetiseren en een BARS*. Het is allemaal energiewerk. Ik wil ervaren en ik wil je daar deelgenoot van maken. Ga je met me mee op reis? Mail of PB me voor de mogelijkheden.

Liefs en mijn oprechte dank voor het lezen.

Maike

* Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmerd om te ontvangen vanuit het universum en te zijn wie je werkelijk bent? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Geplaatst in Je ware zelf zijn, Personal Power.

2 reacties

  1. Hoi Maike, wat beschrijf je dit op een leuke manier. Zo gewoon en alleszeggend tegelijkertijd. En herken het proces, zeker in de termen van nou moet het gebeuren.
    In wezen doe ik het al en jij ook, door gewoon te zijn wie je bent ook al is daar angst op. Maar het gevoel het kan beter er is meer mogelijk enz. Dat stuk daar zit angst op bij mij en daar wil ik doorheen. Jaren ben ik bezig met shiatsu meditatie (Bars ook) en meer dingen,ook ik heb het nog altijd niet helemaal voor elkaar. maar elke stap is er 1 en je hebt een mooie beschreven. Vast veel succes met je stappen in 2017, kga je volgen. Misschien tot ziens ergens maar zeker hier.

  2. Hoi Wim, wat leuk, dankjewel! En inderdaad, het is een reis, stap voor stap. Zolang we genieten van alles in en om ons heen dan komt dat wel in orde. Dankje voor je reactie en super leuk dat je me volgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.