Welkom 2017: leef je eigen verhaal en maak je dromen waar!

De eerste dag van een nieuw jaar. 365 onbeschreven bladzijden. Een compleet nieuw verhaal. Schrijf je het zelf of laat je het liever over aan een ander? Leg de lat hoog, leef naar je eigen standaarden. Je normen en waarden, je integriteit.

2017 is het rijkste jaar ooit, met de meest magische mogelijkheden die je ooit hebt meegemaakt om de grootste dingen te doen die je ooit hebt gedaan. Leg de lat gerust wat hoger en doe een wens. Een wens voor 2017. Eentje die bovenaan die 365 bladzijden komt.

Er is geen mens op aarde die op het moment van terugblikken op zijn of haar leven zegt: ik heb spijt van het naleven van mijn droom. Het omgekeerde echter komt vaker voor. De welbekende ‘had ik maar’. Had ik maar de kans genomen toen hij voor mijn voeten lag. De excuses die je voelde tellen niet meer als je ECHT geen keuze meer hebt. Als het er echt toe doet. Het enige wat dan belangrijk is, is DIE droom. Die droom kan van alles zijn, iedereen draagt bij op zijn eigen manier.

Is het najagen van je dromen gemakkelijk en zonder gedoe?

Vast niet. De groten der aarde hebben hun grootsheid ook niet voor niets gekregen. Hoeveel actrices hebben niet gewerkt als serveerster voor ze werden ontdekt. En ja, het is een kleine groep die slaagt. Ik ben er van overtuigd dat als jij echt wil omdat je het zo diep van binnen voelt…dat het ook voor jou is weggelegd je droomleven te leven.

Het werk doe je zelf, stap voor stap. Kies je voor spijt om wat je hebt gelaten, of neem je the leap of faith? Dans je, met tranen in je ogen. Spring je, met je ogen dicht. In het volle vertrouwen dat je vleugels groeien terwijl je springt. Terwijl je volledig in datgene stapt wat je wilt bereiken. Dat voel je. Want het is van jou. Je vleugels groeien tijdens je sprong, zodat jij de zachte landing maakt. En weet, voelt dat je goed zit. Dat dit besluit beter is dan al het andere wat je eerder ooit hebt gedaan.

Het leven, het is een cadeau.

Een cadeau dat je altijd weer opnieuw uit kunt pakken. Het oude mag je naast je neer leggen. Je bent niet je verleden of de fouten die je ooit maakte. Maak je zelf dat ook niet wijs. Het weerhoudt je er alleen maar van om te gaan voor dat wat jij het allerliefst wilt.

Elk moment heb je een keuze. Elke keer als je het papier van cadeau haalt. Telkens weer. Ga ervoor! Er is geen tweede helft in je leven. Kansen krijg je volop. Neem jij ze? Wat is de reden waarom je jezelf te kort doet als je je ogen sluit en op je tanden bijt wanneer het je leven binnen valt?

Maak jezelf blij. De mensen om je heen draaien vanzelf mee. En zo niet…zijn ze het dan waard? Accepteren ze jou dan om wie jij in essentie bent? Dat antwoord zit in je zelf, in jouw  hart.

Wat is jouw unieke gave die je zo graag wilt delen?

Een waarvan je voelt dat het van jou is en er zo graag uit wil komen. Ga op dat podium staan. Laat zien wie jij bent. Wat jouw wens is, jouw droom. En zet elke dag een stap die je een beetje dichter bij dat ultieme gevoel brengt. Geniet van die reis. De hele weg. Voel wat het met je doet. En wat jij teweeg brengt en in gang zet bij anderen.

Wat kan 2017 je brengen? Ik heb het niet over goede voornemens. Ik heb het over waar jouw hart van overloopt als je er aan denkt. Wat wil jij graag doen om 2017 jouw jaar te maken? Wacht niet tot het perfecte moment maar waag de sprong nu al. Vertrouw op jezelf en op je kunnen. Start nu!

Vertel jezelf een nieuw verhaal. Zeg tegen het stemmetje dat zegt dat je het toch niet kunt, dat het zich koest houdt. Want jij gaat laten zien dat jij dit kunt. Dat jouw droom, jouw leven zo uniek is, en jij de held bent. De held van jouw leven.

Vandaag is de dag van je immens grote geluk. Zeg het, weet het en geloof het. En maak vandaag zo fantastisch als je maar kunt. Zonder achterom te kijken. Doe een wens, spreek hem eens hardop uit en  grijp de kansen zodra ze zich voordoen. Zet de stap. It ain’t over till it’s over. En dat moment is er nog lang niet!

365 lege bladzijdes. Elke keer kies je opnieuw. Dat is kracht van creatie en keuzes. En de kracht van jou.

Heb je het gevoel dat je wat hulp kunt gebruiken in dit traject? Ik ga starten met mijn Personal Power traject. Een traject waarin ik je persoonlijk zal begeleiden en waarin ik je tips en tools geef die jouw leven blijvend veranderen. Ben jij klaar om te werken aan je eigen grootsheid? Om te stralen en elke dag je eigen verhaal te leven? Om het jaar goed te beginnen geef ik een gratis traject weg. Wil jij kans maken om gratis met mij te werken? Stuur me dan een berichtje!

Geplaatst in Je ware zelf zijn, Personal Power, Verandering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.